Жив съм! НАТО не може да ме намери!

Аз живея в сърцата на милиони, твърди Муамар Кадафи
Обновена: 13 май 2011 23:26 | 13 май 2011 23:23,
96
Жив съм! НАТО не може да ме намери!
Снимка: архив Reuters

 

Либийският лидер Муамар Кадафи заяви в аудиообръщение,  излъчено по либийската телевизия, че е жив и се намира на място, където НАТО не може да го открие, предаде Ройтерс. 

"Казвам на страхливите кръстоносци, че се намирам на място,  където не можете да ме достигнете и убиете. Аз живея в сърцата  на милиони," заяви гласът, приличащ на този на Кадафи. Краткото  аудиопослание по телевизия Ал Джамахирия не бе придружено от видеоматериал. 

Кадафи каза също, че е направил това изявление, след като получил "огромен" брой обаждания по телефона от либийци,  загрижени за състоянието му, след като НАТО бомбардира  резиденцията му в елитния квартал Баб ал Азизия в Триполи в четвъртък.  

По-рано италианският външен министър Франко Фратини изказа предположение, че Кадафи е напуснал Триполи и вероятно е бил ранен при въздушните удари. Либийското правителството веднага опроверга твърдението. 

Още по темата

 

Фратини каза в интервю за в. "Кориере дела сера", че  "международният натиск вероятно е накарал Кадафи да реши да  потърси убежище на безопасно място". Според Фратини възможно е  либийският лидер е напуснал столицата, но не и страната. "Либия е голяма държава, с пустинни райони", добави Фратини. 

Очаква се Кадафи да е сред тримата либийски служители, за  които Международният наказателен съд възнамерява да издаде  заповед за арест в понеделник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
16
 
8
 
! Отговори
От USA преди 12 години
И тебе ще те изкарат от някоя дупка като Садаамчо, спокойно. Дните ти са преброени.
54
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Yankee-*** shit...Amerika ke padne!
53
14
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
трябва всички голями заводи на България да се национализират а именно да са под ръководството на даржавата в смисъл тези които ни е оставил социализма защото така всичката печалба ще влиза в държавата а не да варви някъде другаде само тогава ще се намали безработицата
52
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 52А как мислиш тази икономика да тръгне? След 45 години дупене на червените *** от русия и самозалъгване че изобщо е имало някаква иконимика сега искате западен стандарт.
51
10
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Дами и господа това което се случва в Либия е ясно държави като АМЕРИКА АНГЛИЯ ФРАНЦИЯ и много други без да ги изброявам ако сравня къкво са допринесли за развитието на нашата родина България то е НИЩО НА КВАДРАТ. От тях само чувам едно нещо-'' НИЕ СЕ БОРИМ ЗА ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ://Америка, ЕС това са все едни и същи обирджий,първите стремглаво са се устремили към подражаване на политиката на Хитлер и твърдо я защитават а пък другите усилено крадат хората под формата на данаци.Влязъхме в НАТО расипахме си армията като не можем да храним своя армия ще храним чужда влязъхме в ЕС погребахме си икономиката растурихме си заводите.След някоя година ще приемем еврото и пак инфлация и глад за народа управниците ще убвинят естествено търговците че са много алчни и за това се вдигат стоките.Това да си зависим от банките и да живееш на кредит си е чисто самоубийство.НО ТЕЗИ ФИЛМИ ВЕЧЕ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ И АКО ХОРАТА НЕ СЕ ОТЪРСЯТ ОТ ТАЗИ МАНИПОЛАЦИЯ НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА.
50
7
 
17
 
! Отговори
Хейтър преди 12 години
САЩ ще се опитат да го самоудавят и него.
49
13
 
10
 
! Отговори
до всички преди 12 години
Пост 45 не е верен-нищо общо няма.А ако си мислиш че е така,отивай да живееш в Либия,къв го дириш тук.
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако е гявол са ш'си извади зъбите и като го гепат морпехите и му светнат с фенерче в устата да му ги броят, ше им се изхили ехидно. Муахахаха!!!
47
28
 
17
 
! Отговори
Посолството на САЩ преди 12 години
Българските комунисти най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница. Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?
46
26
 
19
 
! Отговори
USA преди 12 години
Въпрос:А бе каква е тази нещастна червена *** тука?Отговор:На тези които са им отказали американски визи.
45
8
 
27
 
! Отговори
Мими преди 12 години
Абе честно, САЩ най гадно нещо, погадно от Хитлер и Сталин !!!!! В тоя свят кой направи войни , естественно демократичен мама му е*^а САЩ !!!!
44
14
 
60
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
КАДАФИ ВЕРОЯТНО Е МРАЗЕН И ЗА ТОВА : * Помощи за безработица - 730 $.* Заплата на мед. сестра - $ 1000.* За всяко новородено се плаща - $ 7,000.* за всяко ново семейство- $ 64 000 - да си купят апартамент.* В началото на частния бизнес - еднократна финансова помощ - 20 000 $.* Големи данъци и налози - забранени.* Образование и медицината - са безплатни.* Образование и стажове в чужбина на държавни разноски.* Вериги магазини за големите семейства - със символични цени на основните хранителни продукти.* За продажбата на продукти с изтекъл срок на годност - затвор.* Част от аптеките - с безплатно обслужване.* По отношение на фалшификациите - смъртното наказание.* Наеми - липсват.* Начин на плащане за електроенергия за населението - безплатно.* Продажба и употреба на алкохол - е забранен.* Кредити за покупка на кола и апартамент с облекчен режим .* Сделки с недвижимо имущество - забранени.* Закупуването на автомобил - до 50% се заплаща от държавата ,а за милицията - 65%.* Петролът е по-евтино от водата : 1 литър бензин = $ 0,14 .Кадафи показа на хората каква е жестоката истина за устройството на света и разпределението на неговите богатства,юдейско-масонските държави няма да му простят и ще го унищожатТой е заплаха за световният им ред,наложен на Земята силово и държащ в робство масовото население.Защото показа,че има и друг начин на живот свободен и задоволен,реално демократичен и неограничен,даващ на всички наравно Свобода и Бъдеще за децата им.А опитайте това в САЩ,Израел,,Англия,Франция и т.н....?!Фалшивият им и луксозен ред и живот е една Химера,като самите им пари Американският Долар,налoжен за световна разплащателна валута,но без реално покритие в злато.Колко много лъжи и алчност на едно място?!Хора...събудете се!На Кукловодите са им нужни роби и световно господство за собствено облагодетелстване.И всички начини са им разрешени,поради простата истина,че няма кой да ги накаже .Уви...!Играейки ролята на Световния Жандарм,Чичо Сам избирателно окупира и завзема за вечно ползване на суровините им суверени държави по целия свят,в името и единствено на алчността на световните империалистически корпорации и никакъв срам и сантименти.Светът върви уверено към своето собствено унищожение.А кой ще ни пази от Стражите ? Погледнете ставащото в Япония...?!Лицемерието и цинизма на капиталистическият морал ще ни затрие!
43
4
 
19
 
! Отговори
Фак Ю преди 12 години
Добре бе , защо *** , поточно е**ни САЩ не искат да признаят, че Бен Ладен искуство на САЩ?
42
4
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
еми разликата е там че сбора убити от всички терористични организации по света представлява 1/100000000000 от тези убити от сащ!
41
6
 
36
 
! Отговори
Пфф преди 12 години
САЩ+НАТО = АЛ КАЙДА ! Е сега ква разлика от терористи от САЩ и др. ?
40
3
 
22
 
! Отговори
ot 24 преди 12 години
Защо ми сложихте минуси бе?За кой работят наще ***?Какво желание ви изпълниха:турски новини и партия,отрицателен прираст на населението,безработица,болести,липса на закони за бедните,ами те нямат нужда от агресори бе те самите ще ни затрият като нация
39
5
 
7
 
! Отговори
до 37-мия олиго преди 12 години
А, ама ти освен *** си бил и ***!
38
5
 
38
 
! Отговори
Браво преди 12 години
Баво на Кадафи ! САЩ истински терористи в този свят !!!!!
37
3
 
7
 
! Отговори
koook преди 12 години
...idvate nekaneni,po4vate da ni u4ite kak da jiveem nashiq jivot,razpolagate se kato 4orbadjii v nashite domove,e dobre ste ni doshli.
36
12
 
4
 
! Отговори
do 36 преди 12 години
Kele6 e na maika ti parviq tapka4....4e mai i sin4eto (zapartaka) i.