Българинът, обезглавил британка, е с психични отклонения

Деян Валентинов е бездомен и с криминално досие
14 май 2011 18:22,
267
Българинът, обезглавил британка, е с психични отклонения
Снимка: Reuters

Арестуваният българин за обезглавяването на британката на испанския остров Тенерифе Деян Валентинов е бездомен, има психични проблеми и криминално досие, съобщи Скай Нюз.

Местни медии пишат, че Валентинов е бил на лечение в психиатрично отделение на местна болница през февруари, след като  бил замесен в други инциденти.

Жертвата е британска гражданка от китайски произход.

Свидтели са видели как мъжът влиза в китайски супермаркет без да каже дума и атакува жената с нож, след което я обезглавявя.

По информация от местното правителство мъжът вече е бил въоръжен с нож, когато влязъл в магазина.
Свидетел съобщава, че заедно с охраната са съборили мъжа, след като той е избягал с главата на жертвата навън.

По думите на очевидеца той не изглеждал "да е наред".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
1
 
! Отговори
DO 236 преди 13 години
АБЕ ОТ 8 ГОДИНИ САМ В ИСПАНИА И 20 ДАСАМ ТАИАСИЕ МО6ЕМ ДАСМЕ В ЕВРО САИУЗА НО ЗА ХОРАТА ОТ НЕГО СИ ПРОСТО ЕДИН ЕМИГРАН ЕНА *** КОИАТО КОИАТО ПОВЕ4ЕТО ХОРА ПРЕЗИРАТ И ГЛЕДАТ С ВИСОКОМЕРИЕ ПАК ТИ КАК ИСКА6 МО6Е6 ДА СЕ ЛАШЕШ ПАК САШТОТОСИ ОСТАВА БАЛГАРИ РУМАНЗИ *** И ТАИНАТАТАК ЕДНО И САШТОЕ ЗА ХОРАТА ОТ ТАМ КАДЕТСИ СИ ЕДНА *** ПАК КОЛКОТО И ДА СЕ ДУЕШ САМО СЕ САМОЗАЛАГВАШ
248
0
 
3
 
! Отговори
аааааа преди 13 години
Представете си,че в един момент този /неадекватния/проумее какво е сторил.Мисля,че веднага ще се самоубие.Лошо е,че невинни стават жертви на психопати , а те са навсякъде.
247
1
 
1
 
! Отговори
пирит преди 13 години
Наситина е луд? какво ли няма в живота, понякога при самозащита убиват хората, но чак пък да се забавляваш с това или да изтезаваш и да режеш глави, това само откачалки го правят и ги радва? Този няма оправдание за никаква милост. Това е извратено което е извършил. Това,че е българин не го прави достоен за уважение! Истинските българи не правят такива гадории.
246
1
 
0
 
! Отговори
До 242 преди 13 години
ТИ СИ ПЪЛЕН *** !!! Ти какво си дал на тая държава бе !? Сигурно си безработен или работиш за 300 лева като роб...затова лаеш така по форумите! ***!
245
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Испания англичаните са известни с многото им граждани издирвани чрез Интерпол за ***.А това че наш гражданин с психични отклонения е извършил убийство не е хич радостно, въпреки че в Испания такива престъпления не са рядкост за самите испанци.
244
3
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
niama li da vi doide v glavata che demokracia bez krav ne stava ,bez strogi zakoni cenata da se chystvash svoboden se gradi na mnogo jertvi a ne da diganeto na dvata prasta i prikazkite na masa.
243
0
 
0
 
! Отговори
redd преди 13 години
Toia da ne e partia s Mitio-sasela ili se barkam.....
242
2
 
18
 
! Отговори
до 236 преди 13 години
Я кажи ми батьо що значи Свобода когато ти е празен стомаха. Това не е свобода а Слепота да ти кажа аз. И баш сме си имигранти. Щял утре да е другаде. Е ха де?! Ама нямаш пари за British Airways та летим с Easy Jet до София нали? :) Свободни граждани на Европа за други хора, не и и ние дето сме оставили род и родина за пусти пари, смотльо! Даже англичаните не са свободни. Те пък са заробени от собствената си простотия и алчност. Без изключение!
241
1
 
12
 
! Отговори
Keegan преди 13 години
Ами с какво друго да се прочуеме в светната преса ? Или са хванати българи с тон наркотици, или че заклали някого,или са гепили на някой колата. Защо някой не спечели Нобеловата награда ?
240
2
 
3
 
! Отговори
niki преди 13 години
Kipar i rai xaxaxa
239
5
 
4
 
! Отговори
lili преди 13 години
elate da jiveete v kipar tuk e rai
238
0
 
14
 
! Отговори
From USA преди 13 години
Е то е пределно ясно че е някой луд, за да направи подобно нещо. А за такива като него няма никакво значение от каква националност са.
237
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам, но британските медии ни изкараха едва ли не, че ходим всички с ножове и де що видим британец му резваме зелката...цял ден през половин час по ТВ и по всички вестници се тръби това... А те колко невинни деца и жени избиха в измислените си войни, за налагане на тяхната "демокрация"?!? Иначе в Англия се живее добре...от дълги години съм тук, но никога няма да свикна с шибаното им лицемерие, това е една от най-алчните нации след евреите...
236
0
 
2
 
! Отговори
men преди 13 години
не е трудно да се напише the sun co uk
235
1
 
7
 
! Отговори
абв преди 13 години
НЕ Е КИТАЙКА БЕ!!!! ДАЖЕ СНИМКАТА Й ДАДОХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА...... Месец ли трябва да мине, че да се усетите!
234
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
241 - Бе кой го интересуват вашите пари, освен смотаната ви рода! Взимайте си деменциите, наркоманчетата и проститутките и не пращайте нищо! На кой му пука как си разпределяте парите! Вземайте си гореспоменатите и разходите на бюджета за здравеопазване само ще паднат със 70% и за сигурност с 80%! Това е тройно на това, което пращате!
233
3
 
23
 
! Отговори
до 235 преди 13 години
Ако не ти е известно,всяка година от емигрантите в България влизат повече пари от колкото пращат Еврофондовете...половината Българска "икономика" се крепи на тях!
232
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
236 - Оооо! Виждаме, че един емигрант-*** престъпник се е разпознал вече! Дори и в Европа си си останал същият *** и то си личи от поста ти! А що се отнася до блажените си прав! Кой по-добре от теб невежата би знал кой са блаженните! *** смотан! Бил свободен! Той още лази, а претендира, че ходил изправен! Свободният човек не крещи с големи букви в нета, че е свободен! Това е състояние на духа, а не функция на височината на говора! Смрад! Ех пусти ***!
231
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По италианската телевизия Tg5 съобщиха,че Българин,който очевидно не е добре психически е обезглавил 60 годишна жена в Щатите....и разбира се,този който го задържал бил някакъв случаен минувач... Италианец разбира се...Май италианските *** са по-неосведомени и от нашите !
230
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Българинът, обезглавил британка, е с психични отклонения"---Очевидно е. Нормален човек няма да тръгне да реже глави...