Пиян руснак се самозапали върху статуя на Ленин

51-годишният мъж е в болница с изгаряния
Обновена: 25 юни 2011 08:11 | 25 юни 2011 08:11,
53
Пиян руснак се самозапали върху  статуя на Ленин
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руски безработен, видимо пиян, се опита да се самоубие  чрез самозапалване върху статуя на Ленин в град Ужур,  Красноярския край в Сибир, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Инцидентът се разиграл пред сградата на общината. Пияният опрял стълба до паметника на Ленин, качил се по  нея върху монумента и се подпалил, преди да падне на земята,  целия в пламъци, се казва в съобщение на местната полиция.

Полицаите дошли навреме и го угасили. 51-годишният мъж  бил приет в болница със сериозни изгаряния.

Според близките му той бил безработен от две години и  редовно злоупотребявал с алкохола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: статуямоскваЛенин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes.bg напишете само руснак....ние си знаем че е луд
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вандализъм !!! Кой ше оправи паметника сега !!! Пращайте Вежди !!! Веднага !!
46
1
 
12
 
! Отговори
каква разлика преди 12 години
между безработен руснак и безработен българин ! Човека дори има пари за алкохол , а тукашните безработни нямат пари една бира да си купят ! Братовчед ми е безработен с 40 лв.соц . помощи !
45
4
 
5
 
! Отговори
Така е . преди 12 години
Ако не са даровитите българи , кой щеше да прави децата на руснаците ? Проблемът е ,че даровитите българи изчезват .... като българи .
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо руските жени предпочитат българските мъже зашото пияните руснаци не могат си свършат работата като се напият и не могат ***..e to me девойчици
43
1
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Ти не българин май а?
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mahnete pametnika na lenin
41
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Русия с алкохол злоупотребяват 75% от мъжете и 55% от жените. Това е една обречена нация!!!Важното е да има паметници на Ленин :)))))))
40
3
 
6
 
! Отговори
DO NACI преди 12 години
TI NE SI NACI.TI SI CINGO MANGOV OT TURKISTAN.
39
7
 
15
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
А на Ленин нищо му няма.Независимо че постави началото на касапницата, наречена "болшевишка революция".В която бяха смляни милиони невинни хора.И в резултат на която нещастната ни Родина попадна под руския ботуш преди 67 години, та още не може да се оправи.
38
17
 
17
 
! Отговори
наци преди 12 години
Българите сме същите *** че и по- големи. Ибахти и самочувстето дето го имаме .500 ГОДИНИ СА НИ КЛЕЦАЛИ *** И АКО НЕ БЯХА РУСИТЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ВУЛГАРИ
37
5
 
11
 
! Отговори
Тамерлан преди 12 години
Обзалагам се,че алкохолика се е казвал Атила. В редките моменти,когато е бил трезвен е пишел изявления във форумите на български сайтове. От тях се е виждало,че съвременната медицина е безсилна по неговия случай.
36
1
 
2
 
! Отговори
студен пламък преди 12 години
Този не е знаел, че съществува т.н. студен пламък, който не предизвиква висока температура.
35
2
 
1
 
! Отговори
пипи за 32 преди 12 години
не е така! Атаката върху съзнанието на славянските народи, включително българите и россияните е плод на въздействието на земният адепт. Целтна му е да ни унищожи, защото сме готини, а той ни мрази от хилядолетия. човека е решил да се самоубие под това влияние, както и много други славяни. Аз лично бех му намерил работа. като работи, той ще си промени живота. но да не е охрана на паркинг, а нещо, която да го зданимава през денят. дори и чистач за добри парици, пак е по-добре, от да пие и стои!
34
3
 
1
 
! Отговори
nonstop преди 12 години
4ovekat mozebi pokazva ili govori za newo..........na trezva glava ne bi mogal.
33
3
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Той просто се е опитвал да изрисува статутуята... - но се изкушил да пробва разредителя...
32
11
 
20
 
! Отговори
888 преди 12 години
Я, пак дива турска омраза към руснаците. Мразете ги, българите и руснаците ви натикахме чак Анадола. Няма измъкване оттам. Никаква Европа за вас, никакъв ЕС!
31
26
 
12
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Аз от кога ви разправям че Руснаците не са Хора а ДЕГЕНЕРАТИТова не е новина и няма място в новинарски сайт, това е ежедневие и реалност в погрешка създадената Българска *** наречена Русия.Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска *** *** кланяща се на ФалосаЗаплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.КАЗАХ !!bulgarya.tk
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то в сибир какво друго да правиш освен да се натряскаш за кеф..
29
2
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
"ракията идва от Турция" Хората са пили ракия далеч преди появата на турците. Вино се прави от десетки хиляди години. В древен Египет е имало десетки видове бира и вино. Първото доказателство за дестилиран алкохол е от 1ви век преди н.е. в Александрия - гърци са варили ракия. Но най-вероятно ракия е варена няколко столетия преди това. На Балканите и в центр. Европа ракията идва вероятно през 13 в. от Италия/Испания и бавно се разпространява и в България. Наздраве!