Бриджит Бардо иска да спасява куче, нападнало дете

Бултериерът обезобразил 4-годишно момиченце във Франция
15 авг 2011 17:30,
163
Бриджит Бардо иска да спасява куче, нападнало дете
Бриджит Бардо храни бездомни кучета в Румъния през март т.г. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Актрисата Бриджит Бардо предизвика гневна реакция в родната си Франция, след като се опита да спаси живота на куче, което жестоко нападнало 4-годишно момиченце.

Собствениците на бултериера Принс поискали кучето да бъде умъртвено, след като обезобразило детето при инцидента в град Булон.

Бардо обаче, която е яростен защитник на правата на животните, помолила кмета на града да пощади живота на кучето въпреки атаката.

„Забранихме смъртната присъда за хората, защо трябва да продължаваме да го правим с животните“, казва френската звезда.

Тя започва петиция за спасяването на Принс, който е задържан и очаква смъртоносна инжекция.

Инициативата на актрисата беше посрещната на нож във френската преса. Френският политически седмичник „Нувел Обсерватьор“ нарича действията на Бардо „безобразни, шокиращи и тъжни“.

Междувременно кметът на Булон Фредерик Кювийе призова актрисата да отиде и да види какво е причинило кучето на момиченцето в опит да я накара да промени мнението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: ЖивотноБриджит Бардо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
3
 
! Отговори
Ильо преди 12 години
114 - само по името ти съдя, че не си българин или православен християнин, а някакъв секгант дето раздава измислени библий по улиците с ходи със светлосиня ризка и бадж с името. Чудя се от коя църква си точно - на методистите, на свидетелите на Йехова или нещо друго? Томас...поне, за да лъжеш добре хората се кръсти Петър или нещо християнско.
111
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко простащина, какви гнусни думи, израз на незадоволена или немощна сексуалност, дали тия нещастници употребяват тези думи пред майките си. Винаги при проблем за отношенията между хората и животните се излива смърдливата помия от неграмотни, селендурски, извратеняшки и просто ***, напълно неуместни цинизми от най-ниско съсловие - ***, пиянстващо, безчинстващо, непрочело една книга. Единствената му възможност за самоутвърждаване е бездънната простащина.
110
7
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
113Явно не знаеш нищо за Християнския Бог - добре е преди да плещиш глупости да понаучиш нещо. Бог никога не е убивал без причина. Трябва да ти е ясно и това, че отново предстои наказание за самозабравилия се свят - само че това наказание също както и в стария завет е последна мярка. Преди наказанието Бог дава много шансове на хората - днес е даден Спасител Христос. И ОТНОВО КАЗВАМ - ХРИСТИЯНСКИЯ БОГ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС САТАНА. Същия Йехова е извел Евреите от робство, същия Бог ги е хранил 40 години, същия Бог се грижи за хората, но те масово не го осъзнават.
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
110 ТомасХристиянският Бог бил Йехова(Сатана)? Вай, вай, много яко сте я закъсали, значи. Тоя, Йеховата, не колеше ли наред в договора на евреите, от който ми цитираш смешки? Че и искаше жертви,кръв, кръвосмешения... Хубав Бог сте си избрали, точно като за умственото ти ниво. :)
108
2
 
2
 
! Отговори
БТК до 106 преди 12 години
Хахахаха Измий си краката,вземи си хапченцата и си легни .... айде,бъди добро момИче :)))
107
4
 
12
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Да се разстреля !!!!!!! И кучето и то!!!!!
106
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
102Написал си пълни глупости - щом искаш - чети си вестник шок - очевидно отговаря на умственото ти ниво. И Християнския Бог - няма нищо общо с дявола.
105
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
106 "кучемраз" - сексуален откаченяк. Напоследък не пие хапчета! Използва всеки повод да изповръща извратености от болния си мозък. Недъгав мъник с мания за величие.
104
5
 
2
 
! Отговори
да, ама не преди 12 години
А кметът на Булон, уважаемият г-н Кювийе, ходил ли е скоро в моргата да види, какво причиняват убийците на хора на своите жертви! И какво казва на майките на убити деца - да обичат и да простят садиста, отнел живота на рожбата им? Но да убият кучето, което например, е ухапало убиеца? Гнусно западно лицемерие и разлагащ обществото фалшив хуманизъм, наложен и на нас, абсолютно неадекватен за нашите диви, свирепи, просташки условия. Затова има всеки ден по 3-4 трупа, защото убийците са безнаказани.
103
10
 
10
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***
102
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"а едно безмисловно същество, зле възпитано от стопаните си, които са най-виновни за това, което е направило (а може би и родителите на детето?!) трябва да бъде убито?"Не само псето побъркано, но и такива *** като тебе трябва да минават терапия с мелнични камъни и сярна киселина!
101
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя смарангясан бабушкерник съвсем е превъртял.
100
7
 
5
 
! Отговори
права за фауната преди 12 години
Обаче 100 % права е Б.Бардо: ЗАБРАНИХМЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЗА ХОРАТА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИМ С ЖИВОТНИТЕ. Значи изверг, заклал 4-5 човека, друг изнасилил и убил 3-годишно момиченце, трети прегазил и усмъртил 6 души, не получават смъртна присъда, някои дори не ги арестуват - "не били пияни", а едно безмисловно същество, зле възпитано от стопаните си, които са най-виновни за това, което е направило (а може би и родителите на детето?!) трябва да бъде убито? "Хуманност" = сила над по-слабите !!!
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
81 ТомасПисаното във вестник "Шок" също се отнася до всички, независимо дали пък на требе ти харесва или не. И при всички положения е по-вярно от фантасмагориите в "Стар завет" (абе, пич, какъв е тоя завет, откъде накъде аз да чета условията на договора на евреите с Йехова (Сатана), че и да ги спазвам!). Май не си от онези, които чуват звънеца. Лека ти нощ.
98
0
 
13
 
! Отговори
СЕГА ВСИЧКИ !!! преди 12 години
Сега цялата пасмина, която си траеше за този проблем 20 години съвсем умишлено, защото и това беше част от САДИСТИЧНИЯ ПЛАН НА ПРОВЕЖДАЩИТЕ Т. НАР. " ПРЕХОД ", КОЙТО СИ Е ЧИСТОКРЪВЕН ГЕНОЦИД, ДА НИ ТЕРОРИЗИРАТ, ДА БЪДЕ ИЗЯДЕНА НЕ ОТ КУЧЕТА, А ОТ ВЪЛЦИ- ВАШАТА МАМА !!!
97
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деменцията не прощава .
96
2
 
0
 
! Отговори
JOSEF GOEBELS преди 12 години
Kategoritcno sum sigurna tce KREMENA =TOMASS.):):):Edno i su6to litce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
95
6
 
30
 
! Отговори
очилатко преди 12 години
Тази бабишкера изобщо не ме изненадва!Целият и живот е чукане и безхаберие!Няма семейство и си търси занимавки!Единственото и дете е зарязано от нея на 1(!)година!Връчено е на родителите на съпруга и,и не след дълго се развежда!Синът и е отгледан от баща си!По собствените и думи,"чувствувах детето в мен като ТУМОР"!Какво да очакваш от такова дърто ***!?
94
8
 
18
 
! Отговори
Попов преди 12 години
Бременната жена на мой съсед беше нахапана от озверяло улично куче преди време. Добро уточнение би било да кажа, че човека е военен. 2 мин след случката кучето беше в контейнера за *** с 2 куршума в главата. Мечка нападнала хора в сибир е отстрелвана, защото е опасна. НОРМАЛНО е опасните животни да се умъртвяват, точно за това, защото са ОПАСНИ. Пижелавам на защитниците децата да бъдат нахапани от куче, след това да си го вземат вкъщи да си го гледат. ;)
93
3
 
2
 
! Отговори
Християнин преди 12 години
до 92, отговарям вместо Томаснаистина точно това си направил. Въпреки, това към теб сега се протяга прободената ръка на Христос и Той те кани в Небесното царство. Това е и разликата между теб и Него.