Оправдаха бразилка, поръчала убийството на баща си

Тя била изнасилвана системно и му родила 12 деца
Обновена: 27 авг 2011 09:28 | 27 авг 2011 09:26,
34
Оправдаха бразилка, поръчала убийството на баща си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съдебно жури в Бразилия оправда жена, която поръчала убийството на баща си, след като той я подлагал системно на изнасилване и от когото тя родила 12 деца, съобщи Асошиейтед прес.

Седмината съдебни заседатели оправдали 44-годишната Северина Мария да Силва с единодушие.

Самият прокурор по делото, Жозе Едивалду да Силва, поискал жената да бъде освободена, тъй като е била "жертва на постоянно морално и физическо насилие". Той дори призовал Северина да бъде обезщетена за живота, който е била принудена да води.

"Не искам тя да бъде оправдана поради симпатии към нея. В този случай обвиняемата е жертвата", аргументира се Силва.

Бразилката от североизточния щат Пернамбуку поръчала убийството на своя баща преди шест години. Той започнал да я насилва сексуално, когато била само на девет години. Северина родила първото си дете на 15-годишна възраст.

Жената наела през 2005 г. двама мъже да убият баща й, когато разбрала, че той планира да изнасили една от техните дъщери. Убийците били задържани през 2007 г. и осъдени на по 17 години затвор.

Седем от 12-те деца на бразилката починали, съобщи прокуратурата, без да даде подробности. Според местен вестник обаче те са починали, тъй като не са имали достъп до медицински грижи и са били подложени на физическо насилие от страна на своя баща (и дядо).

Петте оцелели деца сега са на възраст между 12 и 19 години."Всичко, което искам, е да си отида у дома с моите деца и да работя", каза Северина Мария да Силва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
8
 
! Отговори
osata преди 12 години
до 10 и 11 - нещо не разбрах. Уж беше свекърва, а след това стана дъщеря?
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато се молим за здраве да не пропускаме да кажем - душевно и физическо .
12
1
 
7
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Това би се определило,като друг вид тормоз не е в никакъв случай по- малко безболезнен пак е нещо против волята ти вид тормоз. Кой знае в каква среда работи и с какви хора се познава, туко- така не се нанасят подобни поражения, върху чуждите деца и техните деца. Питам се на подобни хора, ако им подложиш собствените деца на подобно нещо, дали безчувствената им същност ще се промени до неузнаваемост или егоизма е пропил дебелокожата им същност?
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наричаше внучето си невъзпитано, караше ме да се кълна в детето си, заради някакви нейни приумици, а то милото- малко душичка, все боледуваше като малко. Един ден ми каза, че иска внукът и да умре, защото е болен и да не мъчи дъшеря й. Ей, такива работи- та досегът с такива морални *** е нещо страшно и остава духовни рани, които времето трудно лекува.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си анонимен и аз така, ако посегнат на детето ми - няма да простя!Някой хора се раждат *** по душа, физическите недъзи се виждат, но духовните - не. Това е страшното. Аз имам една свекърва- истинско чудо...вище, макар че е грях да обидиш така човек, та оттогава съм убедена, че духовните *** те се раждат и образованието и възпитанието трудно им повлияват. Но пораженията, които нанасят на психиката на останалите са огромни-още не мога да се съвзема от бездушието и егоизма на тази жена
9
3
 
8
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Баща и ако я държал през всичките тези години в подчинение? Интересното, при тези истории е че не се говори за майката на тези жени и се раждат деца в край на крайщата една бременност трае 9 месеца, как никой не забелязва, това 12 деца са все пак.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОМРЪЗНА МИ ОТ ПОЛОВИНЧАТИ СТАТИИ ! Да ви отрежат заплатата на половина ! Какво е това ? ----Чули не дочули, разбрали не доразбрали, важното е че писали
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може би момичето не е имало майка и е било оставено при бащата.
6
23
 
14
 
! Отговори
Ива преди 12 години
Най-голямото извращение е да посегнеш сексуално на детето си!!!Но едно не ми е ясно, защо тази жена е мълчала и раждала 35 години????И изведнъж решава да поръча убийството му.Значи е имала възможност да се оплаче в полицията по-рано!?!?!Явно и е харесвало, докато не е станало дума за децата и.Това си е чиста ревност май!
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болни мозъци Пази Боже ! Не разбирам как ще отгледаш родно детенце за да му почерниш живота ? Щастието на децата е всичко за родителитеАко някой посегне на дъщеря ми ще го унищожа !
4
0
 
26
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Когато четем подобни истории, никъде не се пише за майката / бабата/ на тези жени. Как, така се извършва подобно деяние, години наред и *** седи безучастна, докато децата и страдат от системен физически тормоз и насилие?
3
2
 
27
 
! Отговори
AbJeCt преди 12 години
нямам думи ... просто вече нямам думи ...
2
1
 
16
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Майката как не го убила?
1
0
 
28
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
Господи, много яко си ни сбъркал чипа, бе!