Карла Саркози: Никога няма да покажа снимки на детето!

Не знаела дали мъжът й ще се бори за втори мандат
4 сеп 2011 20:32,
48
Карла Саркози: Никога няма да покажа снимки на детето!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругата на френския президент Никола Саркози, Карла Бруни-Саркози, заяви за френската частна телевизия TF1, че никога няма да покаже на медиите снимки на бебето, което очаква, предаде Франс прес.

Още по темата
"Ще направя всичко, за да защитя това дете. Никога няма да покажа детето, нито негови снимки. Смятам, че възрастният избира дали да покаже детето в общественото пространство", изтъкна Карла Бруни-Саркози и допълни, че не знае пола на бебето си.

"Първородният ми син Орелиен беше показан веднъж и не в публична, а в лична ситуация (по време на посещение на Саркози в Петра, в Йордания) и това бе голяма грешка, никога не трябваше да водя сина си на това прекрасно място. Трябваше да предвидя, че ще има фотографи, бях неблагоразумна", отбеляза съпругата на френския президент.

Певицата и бивша манекенка трябва да роди тази есен, няколко месеца преди президентските избори през април и май.

За първи път в историята на френската република, президент - 56-годишният Никола Саркози - ще стане баща по време на мандата си.

Тя увери, че не знае дали Саркози възнамерява да участва на президентските избори и подчерта, че той се е променил: "Според мен президентството променя всеки. Съпругът ми остаря, помъдря и е по-спокоен".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
15
 
! Отговори
БТК преди 12 години
АКО ИМА НОСА НА БАЩА СИ ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ ...
27
8
 
17
 
! Отговори
РШГТ преди 12 години
ТИ ПЪК КОЯ СИ ***,ЧЕ ЩЕ ПОКАЗВАШ ИЛИ НЯМА ДА ПОКАЗВАШ БОЛИ *** ФАЗА ЗА *** МАСОНСКО ...
26
12
 
13
 
! Отговори
Ясо преди 12 години
Дърта ***.
25
5
 
9
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
"Никога не трябваше да го водя на това прекрасно място" те т'ва убива всичко. Да не е чумаво детето, че няма да го водиш никъде, *** жената..Няма да ти го изяде никой. А това звучи точно като, че не заслужава да бъде водено където и да било. И какво? Ще го държи 10 години в къщи и френските Социални служби и Закрила на детето няма да и потърсят сметка, защо го държи като затворник ли? Как я смята тая работа? Ми на доктора ще му извадиш ли очите задето е видял детето при раждането му? Офца..
24
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудно, след като цял живот е правила кариера с показване и не само на детеродния си орган, се очакваше и снимки на детето си да продава. Въпроса е на кого му пука, на мен лично ми е през оная работа. Баси новините, Баси цивилизацията
23
4
 
18
 
! Отговори
до22 преди 12 години
Леле за това на Николета сме забравили какво неуважение пък към тази Убавица-ненагледна дано и тя вземе такова решение и без това ще го видим след 2-3години когато убавеца Валери си хване поредната по-млада от нея певачица или мис-цица
22
3
 
30
 
! Отговори
131 преди 12 години
Ох, ако можеше сега Николета Лозанова и тя да реши да не показва нейното - ще бъде чудесно! Но тя за съжаление сигурно ще започне и снимки от видеозона да показва!
21
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
Карла е третата жена на Саркози,,първата е корсиканка има двама сина от нея/баща и е политик и го вкарва в политиката/.Втората е Сисилия има син Луи от нея.Сега ще има четвърто дете.Карла е еврейка,ето защо Папата не я иска във Ватикана.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
他妈的你的屁股
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2011年9月4日20:3218不知道是否她的丈夫将争取连任卡拉齐:不要显示你的孩子的照片!图片:而法国总统萨科齐的妻子,卡拉布鲁尼 - 萨科齐对法国私营电视台TF1,从来没有表现出预期的婴儿谁法新社媒体拍照。更多信息证实法:卡拉是怀孕了!卡拉布鲁尼 - 萨科齐怀孕吗?SEM。萨科齐将带来新的总统选举之前王牌宝宝我将尽一切努力保护这个孩子。永远不会显示孩子和他的照片,我认为,成年人选择显示在公共领域的孩子,说:卡拉布鲁尼 - 萨科齐,并补充说他不知道宝宝的性别。他说:长子Aurélien被证明在公共和私人的情况,而不是一次(在
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едва ли е по-различно от другите бебета... Не я напъвайте жената като не ще не ще та па са.. Като порасне който има желание ще го види.
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въх недей така бе жено цял свят нямя да може да спи от мъка че няма да види поредното отрче на някоя си та било то и на ВТОРАТА (защото винаги щеси останеш номер 2 Саркози)жена на Саркози.Такова нещо не се преживява
16
7
 
13
 
! Отговори
Честната Калудка преди 12 години
Папа Бенедикт XVI забрани Карла Бруни-Саркози, съпруга на френския президент Никола Саркози, да се появява във Ватикана, пише британският в. "Тайм"."Уведомяваме Ви, че Карла Саркози е нежелателен гост във Ватикана", пишело в писмото. Като аргумент било изтъкнато, че появата на Карла в лоното на Католическата църква може да бъде използвано от медиите, които да пуснат компрометиращи нейни снимки от времето, когато е била манекенка, като по този начин компрометират и църквата.
15
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой се интересува от карикатурата Саркози и отроците му? Тази кощрамба е жалка.
14
5
 
22
 
! Отговори
85366 преди 12 години
Не го показвай Кадафи да не го урочаса.
13
6
 
22
 
! Отговори
Карла преди 12 години
"Никога" докато не ми платят някое евро. Така де, що да ви го показвам без пари.
12
9
 
23
 
! Отговори
Panem et circences преди 12 години
Карла,съпругът ти уби невинни дечица навръх Великден.И продължава да убива невинни хора за пари и власт.Това е много тежък грях.Покай се жено, искренно пред иконата на Богородица.С болка и страдание за греховете ви.Защото вашето западно разбиране за религията от хилядолетия е лицемерно,плува в кръв и лъжи.Нека Бог да ви съди.
11
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова много ли ще е грозно ? а след пластична операция ?
10
4
 
12
 
! Отговори
До Ташунко преди 12 години
Като ти е мерак Ташунко, напиши Karla Bruni в търсачката и ще видиш достатъчно голи снимки на Карла.
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз това си помислих.Тя е толкова певица,колкото и аз съм космонавт.Подрънка малко на китара на жулналята някога,те пък се подиграха пускайки видеоснимките,а ние се посмяхме на глупостта ѝ и това ѝ беше пеенето,хихихи