Адвокатите на д-р Мъри ще настояват за пробация

Кардиологът, който очаква присъдата си, има самоубийствени мисли
Обновена: 16 ное 2011 23:28 | 16 ное 2011 23:28,
1
Адвокатите на д-р Мъри ще настояват за пробация
Д-р Конрад Мъри. Снимка: Reuters

Адвокатите на д-р Конрад Мъри, който бе признат за виновен в непредумишленото убийство на Майкъл Джексън, ще настояват той да получи пробация, съобщи Контактмюзик.

Д-р Мъри може да получи присъда до четири години затвор, след като съдебното жури го призна за виновен за смъртта на Краля на попа, починал на 25 юни 2009 г. от свръхдоза пропофол в комбинация със седативи.

Присъдата на д-р Мъри ще бъде произнесена на 29 ноември. Адвокатите на личния лекар на Майкъл Джексън ще настояват той да бъде осъден на пробация.

Основанието им е, че кардиологът няма криминално минало и през целия си професионален живот е бил примерен гражданин и добър лекар.

Мъри Ед Черноф и Майк Фланаган събират изявления от негови бивши пациенти, с които да подкрепят искането си.

Междувременно стана ясно, че д-р Конрад Мъри, който е в затвора в очакване да бъде произнесена присъдата му, има самоубийствени мисли.

Кардиологът е споделил със свои посетители, сред които адвокатите му, бодигардът му Джеф и бившата му приятелка Никол Алварес, че не му се живее, защото решението на съда да го признае за виновен в непредумишленото убийство на Майкъл Джексън е било истински шок за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
13 преди 12 години
Сигурно наистина е отчаян, с оглед пълната промяна в живота му - във всяко отношение!