Съдят италиански роми, тормозили българка

Фамилията "купила" жената за 2000 евро
14 апр 2012 14:20,
51
Съдят италиански роми, тормозили българка
Снимка: архив, Reuters

Наказателният съд в Кампобасо, в областта Молизе, започна процес срещу трима италиански граждани, които са обвинени от прокуратурата в трафик на хора, заробване и сексуално насилие над българка, съобщиха днес местни медии.

Случаят, който бе разкрит от полицията през юни миналата година, звучи почти невероятно и дълбоко потресе населението на областта. Цяла фамилия италиански роми, състояща се от 58-годишната майка Розария Казамоника и нейните син и дъщеря Луиджи и Емилия Стефания ди Силвио на 28 и 24 години, се озова в затвора, защото беше купила българска гражданка на 29 години.

Нещастната жена била закупена за 2 хиляди евро и държана в техния дом, изолирана от света, защото на всяка цена трябвало да дари мъжко чедо на главата на семейството Луиджи, който е почти неин връстник.

Животът на младата жена наистина бил кошмарен.  Най-напред била примамена в Италия с обещание за работа. После мъжът, който й помогнал да имигрира, я принудил да проституира. Накрая я изтъргувал срещу 2 хиляди евро.

Клетницата била купена все едно, че е стока, от семейството обвиняеми, които според прокуратурата я държали в условия на робство, като под непрекъснати заплахи е трябвало да понася сексуалните издевателства на Луиджи. Тя се възползвала от моментна разсеяност на "тъмничарите" и успяла да подаде на местни жители сигнал за бедственото си положение.

Първото съдебно заседание бе посветено на формалностите по уточняване на страните по делото и депозиране на документите. Процесът ще навлезе в същината си на 8 юни, когато ще започне изслушването на призованите от прокурора свидетели.

Сензационният казус се следи в съдебната зала от популярното предаване на Италианската национална телевизия РАИ "Един ден в съда", се посочва в информациите, цитирани от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
32
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Момичето е българка. Виждали ли сте *** на 29 години на какво прилича? Те са баби вече с по 2-3 внучета и гърдите са им до пъпа...
18
0
 
17
 
! Отговори
До Сузана преди 12 години
Ти май си наясно с ДАРОВИТИАТ! Не са толкова даровити, освен в кючеците, чалгага, проводниците на силни токове и , разбира се, джебчийството. Дано горката не се окаже етническа българка! Защото жабарите са просто племе и трудно различават хората, особено, ако са с тяхната боя.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 11 разходих се из италианските сайтове ,НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ,ЧЕ СА ИТАЛИАНСКИ РОМИ .Делото е насрочено реално за юни .сега е било предварително заседание .А и това навярно е 1001 път когато българи попадат в робство в Жабария Тези са в средновековието и са по зле с главата от талибаните в Афганистан
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
romi kupili romka .tova e v tehtite tradicii nali .galko no fakt
15
1
 
21
 
! Отговори
пазар преди 12 години
Да вземат италиянците, да изкупят всички наши ***. Евтино вървят.
14
1
 
16
 
! Отговори
До 5.И аз се питам, преди 12 години
Тази българска гражданка от кой етнос е?Ако,не дай Боже,е етническа българка - подкрепям предложението,направено в коментар 3.Ако е етническа туркиня - турците да кажат какво се полага на нейните "робовладелци".Ако е ***,как да реагира човек?В България,на пазара за булки,ако жената вече не е девствена и на всичко отгоре е в "напреднала" възраст, каквато са 29 год. от *** гледна точка, тогава за нея плащат в най-добрия случай не повече от 1500 лева.За тази са дали 2000 евро все пак...
13
27
 
3
 
! Отговори
Маке преди 12 години
Ттатарете са под ромско робство....
12
4
 
17
 
! Отговори
Яна преди 12 години
Сига сте писали на *** българки бе..........
11
3
 
22
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Като чета такива новини и ставам агресивен спрямо ромите.Никакво интегриране,само ефтаназия заслужават(както е модерно сега да се казва)
10
2
 
18
 
! Отговори
Astarot преди 12 години
@7Ти с Циклон-Б не можеш да ги уплашиш :) Най-много да ги почистиш от въшките с него.Да ходят да сеят дървета на Марс, да създават атмосфера ;)
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой които знае италиански да драсне 1 майл до RAI и да им напише че случилото се там е ежедневие у нас и си е нещо напълно нормално.Нужно е да се обясни по RAI че *** живеят по тяхни правила и закони наложени от царе , царици и принцове и категорично не зачитат нашите Български закони. Както е казал народът , хубава работа ама ***.
8
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че те нашите *** нали си купуват жените, по същия начин и там са я "омъжили" набързо. Особености на *** етнос... Ако е тука, ще ги оправдаят, а в противен случай и до Страсбург може да се стигне! Защото си имаме "Отворено общество", Хелзинкски комитет и американски посланик....
7
0
 
37
 
! Отговори
браво преди 12 години
КОГА ТУК ЩЕ ОСЪДЯТ *** ЗА ТАКОВА НЕЩО???
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия ТАЛЯНЦИ са много изостанали бре ,у нас си има специален пазар за такива "българки" и вървят по 30 бона но са по младички и начервосани !
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Циклон-Б!
4
34
 
3
 
! Отговори
Сузана преди 12 години
Да не би пък на НАШЕТО женче да и е било добре с ДАРОВИТИАТ *** ???.....
3
6
 
54
 
! Отговори
аз бе преди 12 години
Ясно е , че жертвата е с български паспорт , но дали наистина е българка или е и тя от племето на робовладелците си?
2
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ***,който я е продал да бъде набучен на кол!
1
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не пипайте *** тепърва ще се интегрират.