Руските богаташи искат пингвини на плажа и наемат Бийбър

Сред приумиците им – наемат цял хотел, за да си запазят маса
Обновена: 17 юли 2012 07:39 | 17 юли 2012 07:39, Елка Василева
44
Руските богаташи искат пингвини на плажа и наемат Бийбър
Малка лодка минава покрай яхтата на Роман Абрамович. Снимка: архив, Reuters

Екзотичните приумици на руските милиардери често поразяват дори службите за ВИП услуги, които са призвани да изпълняват всякакви капризи на богатите си клиенти. Най-големите компании - Quintessentially Group, Vertu Concierge и Prime Concept, са разказали за в. "Комерсант" за някои поръчки на руските богаташи.

Един от клиентите на Vertu Concierge поискал чистокръвни атове за състезания по издръжливост на коне (ендюрънс). Друг държал да се организира среща на дъщеря му с канадската тийн сензация Джъстин Бийбър.

Консиержи на Quintessentially на свой ред си спомнили, че за лятно парти в Монако руснаци поискали пингвини, истински сняг и ледена пързалка. А за друго парти в Сен Тропе богати руснаци държали да получат четири пингвина и две лами.

Също от Quintessentially са разказали, че веднъж дори им се наложило да спрат Окото на Лондон, известно още като Колелото на хилядолетието, тъй като руски клиент пожелал да отбележи рождения ден на детето си на самия му връх.

През 2012 г. най-популярно било да се наеме цял хотел, да се запази маса, уточнява BFM.ru

Следващи по популярност били наемането на частен самолет, лимузина, яхта, а също на нощен клуб, ресторант, вила. Сред петте най-често използвани услуги били купуване и доставка на билети за културни мероприятия. Руските милиардери се обръщали към подобни служби за ВИП услуги и за съвет при избора на подарък.

Що се отнася до туристическите предпочитания, най-посещаваните страни тази година били Франция и Италия. На трето място били швейцарските градове като Цюрих, Женева и др. На четвърто се оказала британската столица Лондон, следвана на пето от различни места в САЩ.

На френски език думата "concierge" означава портиер. Днес понятието е синоним на едни от най-луксозните и индивидуално разработвани дейности, свързани с всестранното и пълно обслужване на клиентите. Това са най-модерните и скъпи услуги, които превръщат мечтите на хората в реалност, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
5
 
! Отговори
........... преди 11 години
Аз ако имах толкова пари щях да взема Бийбър да ми сервира водката. Ако се опита да пее - един шамар и да се връща зад бара. Ето това е гъзария.
36
0
 
5
 
! Отговори
бг реалност преди 11 години
Българските богаташи не спазват законите за движение по пътищата, паркират на местата за инвалиди, ш*бат чалга псевдо певици и се мислят за недосегаеми.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най-посещаваните страни тази година били Франция и Италия. На трето място били швейцарските градове като Цюрих, Женева и др. На четвърто се оказала британската столица Лондон, следвана на пето от различни места в САЩ.Гледай ти, пустите му богаташи - все залитат по прогнилия запад. А горките пролетарии духат супицата по мразовития Сибир.
34
1
 
9
 
! Отговори
Морски преди 11 години
А Кардашиян защо не я поръчват?
33
5
 
5
 
! Отговори
видял преди 11 години
много прости русофобчета тука бе,кво знаете вие за руснаците бе шматки невидели повече от София и морето,идете по най-скъпите места и вижте кой пазарува и ще се пулете и чешете като магарета,руснака бие всеки!
32
3
 
8
 
! Отговори
me преди 11 години
Четири пингвина и две лами :))) Това е най-забавното нещо, което съм чувала от известно време. Който го е измислил, получава голямо браво от мен. Изобщо не разбирам какво злобеете - за какво са им тези пари, ако не за да ги харчат за безумни капризи. Парите ти носят щастие само ако ги харчиш за готини изживявания. Ако само ги къташ и снобееш, си също толкова жалък, колкото ако и изобщо ги нямаш. Просто клетката ти е малко по-златна. Но си е клетка. Веселба трябва да става, веселба!
31
3
 
7
 
! Отговори
Посткомунизъм преди 11 години
През 90-те в един VIP - нощен клуб в Москва, пак поради подобни приумици, бяха стоварили едно цяло диво пигмейско племе от Централна Африка, събрано на място и докарано с десантен самолет!
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интелигенция, от всякаде погледнато са ***.... килимите им висят закачени по стените,като гоблени
29
7
 
12
 
! Отговори
Анна-Мария преди 11 години
***...точно и ясно...
28
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кажи му руснак и повече не го обиждай. ***, по-***, най-***...
27
12
 
20
 
! Отговори
еха, преди 11 години
много русофоб тук, много нещо! нещо да са ви длъжни богатите руски крале, м?ама то бедняка мрази наред, затова си е бедняк...засрамете се :(
26
3
 
17
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
ти да видиш на 3 км от центъра на Ню Йорк какви квартали има ... Москва изглежда като детска градина
25
9
 
34
 
! Отговори
EU citizen преди 11 години
В центъра на Москва в Александровский сад тийнейджърки смучеха бира от двулитрови пластмасови шишета, а като хванах метрото и слязох в един жилищен квартал, се едно попаднах в Надежда 1, мръсни подлези, сергии с *** и селски гъзета по анцузи... А поне 5 човека съм почерпил с изпросени цигари за два дена. Само милицията им е на ниво, милиция да искаш и цивилни куки. Половината руснаци са в някакви служби и следят другата половина, ужас на ужасите.
24
3
 
25
 
! Отговори
Ленин преди 11 години
Извращенията на прогнилия капитализъм се развихриха в Русия с в невероятни мащаби.
23
0
 
12
 
! Отговори
ааааа, преди 11 години
то и българските коптори ги видяхме у бисер. и кво? нашите богаташи да не би да ги боли фара за беднотията?
22
9
 
12
 
! Отговори
EU citizen преди 11 години
Половината от тези глупости са измислица на "консиержите", за да си направят реклама. А руснаците им видях копторите на снимките от наводнението, пълни ***.
21
9
 
22
 
! Отговори
до мони преди 11 години
ахахаха, чорапите, ако е бил изобщо с чорапи със сигурност са били копринени и от някоя известна марка. във всички световни бутици само руснаците пазаруват като царе. всичко друго само се разцъква и излиза я с някое шалче или мижаво коланче, заради марковата торбичка. да не говорим, че руските групи навсякъде ги приемат с предимство, защото знаят, че са плащачи и не се стискат. ама като кибичите само у българско, как ще знаете това, ***? :(
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче корабът на снимката е много интересен.Личи си,че има нещо военно в него.Хах абе тоя Абрамович да не е някакъв агент с много милиарди.Странно какво ли прави в Англия..
19
3
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
много си далеч от истината...там почти не играят американции се пише - рулетка...Само Парис Хилтън отвреме на време прави по някоя детска беля, ама те са и свикнали и не и забелязват.
18
11
 
15
 
! Отговори
до леле мале преди 11 години
и какво е в лас вегас бе? дебели потни чички се наливат до припадък и смучат пури, докато чакат ролетката да ги цапардоса с някоя пачка. американските богаташи са неграмотни *** без вкус и стил. аре не се излагай!