Сенди предизвика евакуирането на 375 000 души от Ню Йорк

Анулирани са стотици полети към източното крайбрежие на САЩ
Обновена: 28 окт 2012 19:58 | 28 окт 2012 19:57,
113
Сенди предизвика евакуирането на 375 000 души от Ню Йорк
Снимка: Ройтерс

Кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг нареди днес евакуацията на 375 000 души, живеещи в зони на града, които се смятат за застрашени от наводнения. Заповедта за евакуация е издадена с оглед приближаването на урагана Сенди, предаде AFP, цитирана от БТА.

"Това е сериозна и опасна буря", заяви Блумбърг на пресконференция.

По-рано днес властите анулираха стотици полети на летищата на Ню Йорк. За утре са анулирани още стотици полети на летищата на града и на други градове на Източното крайбрежие.

От тази вечер 19 ч. местно време спират метрото, градските автобуси и влаковете в Ню Йорк. Плажовете, парковете и откритите спортни терени се затварят заради бурята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
1
 
2
 
! Отговори
Zeitgeist преди 11 години
То сега ще има летящи кашони навсякъде... Ъъъ, някой да знае колко е килото там?
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е ли потънал още?
85
3
 
2
 
! Отговори
Човека Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и както бях казал ще се разразява финансова буря. За съжаление днес пазарите са затворени но неможните цпекуланти няма как да се изнижат безнаказано.Sent from my iTriplex
84
7
 
4
 
! Отговори
Как е урагана преди 11 години
Леле най-страшната буря в Америка капнаха 2 капки дъжд е те пръц н.....а се ужас и се разсмърдя целия свят.
83
1
 
1
 
! Отговори
Боцко преди 11 години
ХААРП-аджиите що нищо не пишат?
82
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а статия за юдейския джуд йорк и се напълнило с семитски крадливи и отвратителни същества,ама като чета тази статия виждам ,че има господ и той си знае работата !!!!!!
81
4
 
9
 
! Отговори
Харпър преди 11 години
Жалко, че има изказвания като "да пукнат дано", "да ги залее всички".. и т.н. Ограничеността няма граници... Не се ли замисляте, че в епицентъра на тази стихия има и българи?
80
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dano se razmine na horata tam da ne stavat goliami porajenia.
79
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха-ха-ха ,по минусите които са нацвъкани на коментар под номер 89 по тази тема в момента щъкат поне 10 броя юдейчета ,тия били много прости бе ,само как се издават ,забравили са явно повелите на техния талмуд ,дето ги учи да се внедряват в чуждите общества ,като имат по няколко имена та всячески да си прикриват еврейския произход
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От вчера много *** плъпнаха по сайтове и форуми да си пускат кашерната пропаганда ,май нещо много ги стресна ,значи няма лошо края им е близо
77
3
 
4
 
! Отговори
бг преди 11 години
Май HAARP има аналог в Иран ...Сирия
76
1
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Обратно! Когато се завърне при себе си, тогава се очиства от злоба, завист и клюки. Трябва обаче да знаеш как да се завърнеш
75
2
 
17
 
! Отговори
ами пак ли преди 11 години
Какво ще загубим, ако се държим като силни, горди и добри хора? Какво ще загубим, ако страним от завист, злоба, клюки?Когато човек се очисти от отрицателните си качества, той се завръща при себе си, открива истинската си същност. В този момент пред очите му се отваря един съвсем различен свят и е много по-лесно да се разрешат и най-големите проблеми. Щастието понякога е въпрос на избор и воля:)
74
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХА БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА УДРЯ Ню ЙОРК ГНЕЗДОТО НА ВСИЧКИ ГНУСНИ И ДОЛНИ ЦИОНИСТКИ ЗМИИ САМО ТАКА И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ОСВЕН УРАГАНЧЕ КОМПЛЕКТ С НЕГО И ЕДНО ЯКО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ 20 ПО РИХТЕР ,ТА ЕДНА ЖИВА ЦИОНИСТКА ГРУХТЯЩА ТВАР ДА НЕ ОСТАНЕ -ДАЙ БОЖЕ!!!!!
73
6
 
16
 
! Отговори
Astarot преди 11 години
Флорида обикновено са абонати на всички урагани, ама за първи път виждам ураган да застрашава крайбрежието от Вашингтон на север... Повредиха и ураганите с тоя HAARP.Иначе може и да не е нещо сериозно. Американците имат навика да вкарват психози. От цялата работа сигурно всички Уолмарти са с празни рафтове :)
72
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано ги издави като плъхове
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
earthcam/usa/newyork/timessquare/ times square,тука директно може да се гледа бурята,сега там е 2-3 посреднощ,така че след 10-12 часа почва шоуто
70
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще се радвам ако има повече жертви. Американците разпалиха множество войни по света, а не са имали война на своя територия от средата на 19в. Нека природата възстанови справедливостта.
69
1
 
6
 
! Отговори
до 84 преди 11 години
И не се пише `щатове`,а щати да Ви обясня.
68
2
 
3
 
! Отговори
до 84 преди 11 години
Защото циклона минава през този и през другите източни щати разбира се,а хората вчера във Флорида(до17;00ч.) си бяха на плаж и въобще не им пука от Облъчването по медиите за`страшния ураган`,затова пиша за Флорида,и ще е по-добре журналята да пишат за България,а не да преписват на CCN глупостите.