Шефът на ЦРУ подаде оставка

Причината е извънбрачна връзка
Обновена: 9 ное 2012 22:59 | 9 ное 2012 22:58, Елка Василева
78
Шефът на ЦРУ подаде оставка
Дейвид Петреъс. Снимка: архив, Reuters

Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс подаде оставка заради извънбрачна връзка, предаде Ройтерс.

Заместникът му Майкъл Морел временно ще изпълнява длъжността директор на ЦРУ, съобщи директорът на Националното разузнаване Джеймс Клапър.

Петреъс е изпратил писмено оставката си на президента Барак Обама. "С оставката на Дейв нашата страна губи един от най-уважаваните държавни служители", каза Клапър, без да уточни причината за оставката.

Петреъс заявява в послание до работещите в ЦРУ, че се оттегля, защото има извънбрачна връзка. "След като бях женен 37 години, проявих изключително слаба преценка, като започнах извънбрачна връзка. Подобно поведение е неприемливо и за съпруг, и за ръководител на организация като нашата", заявява Петреъс, цитиран от Ройтерс.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
5
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Бах мааму!Коя ще му върже на тоя?
43
0
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Ако нашите управници подават оставка поради тази причина ще останем без половината във всяка една сфера от управлението.
42
0
 
22
 
! Отговори
Щиррлиц преди 11 години
:D едва ли е съвпадение, че си подава оставката веднага след като Обама спечели изборите. По-скоро е играл срещу Обама и сега си заминава. А може и въпросната любовница да е от някое разузнаване като МОСАД :D и да е паднал яко резил. Случая е нещо като екстремните парашутисти в Коиловци, никога няма да разберем истината.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред този на снимката Брайвик е ангелче
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не го бяха хванали, едва ли щеше да се разкайва. Но все пак си мисля, че това е само официалната причина. Неофициалната е , че ЦРУ се проваля няколко пъти по арабския свят.
39
2
 
8
 
! Отговори
До ЯСЕН 39 преди 11 години
Мда, оженил се за генералската щерка на шефа на военната академия още като курсант и съвсем без връзки се издига и той до генерал, каква чест за него , тва у на сне може да стане, никой не се е издигнал ,като се жени за генералска щерка.... нали?
38
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 11 години
У ДЕСЕТКАТА БАЦЕ, ЧУДНО САМО ТИ И АЗ ЛИ МИСЛИМ ТАКА?
37
0
 
9
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
И като работите на Wall street заедно с другия, нощна охрана ли сте или чистачи, защо не спите?!
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ostavi gi amerikancite da se mychat v taia gadna USA. Az se vyzhisg=htavam na chistata demokracia na Putin-Medvedev.Ili Medvedev-Putin -kakvo raznoobrazie,kolko demokratichno.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I az rabotia na Wall street ,no ne go afishiram. Understand? Priatel raboti v Paris,no i toi ne vliza da pishe za tova.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американосите са много морални хора. За изневери си подават оставките (не всички, например Клинтън ) , но за убийства на жени ,деца и старци ги награждават. Това са най-фалшивите хора като почнеш от холивудските им усмивки и сълзи, та свършиш с фалшивата им демокрация.
33
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Ами гостува у нас по приятелски просто за да си почине, това ще да е причината за оставката му, ама как да си признае, ха ха.
32
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
з работя на Wall Street. Tова е главната улица на Финансовия район в Манхатан, Ню Йорк. Аз сьм материално обезпечен и се занимвам сьс спекулативни финансови операции, сьщо така сьм началник и ползвам 6 монитора да следя движението на финансовите инструменти, за да намалявам до минимум изложението на моите авоари кьм различните видове риск....Живея в триетажен апартамент в Манхатан и имам басейн на покрива, завьршил сьм Харвард и с лекот а ползвам компютри. Ползвам и доста чужди езици.Управлявам престижна финансова група на Wall Street в Манхатан и бих искал да споделя че си спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите от изпитите пред училищата. На мен много ми се отдавахa математиката и физиката и логично се насочих кьм финансите, кьдето ползвам математически прийоми да намалявам изложението на бложените авоари кьм безмилостните закони на финансовите световни пазари.Сега сьм в Манхатан и на времето приех с отворени обятия вьзможността да осьществя мечтите си и да уча в Харвард, кьдето се омагьосах от заплетеността на финансовите пазари и реших да насоча усилията и дарованията си (имам наклонностти кьм точните науки) и да се обезпеча стратегически финансово благодарение на моите заложби да познавам и прогнозирам рисковете на акциите и други финансови инструменти. В момента с лекота ползвам компютьр и просто не бих могьл да си представя дори за минути да няма интернет, та то тогава всичко ще се срине. Желая ви успэ вьв вашите начионания и дано ако не ме надминете, поне наполовина да ме застигнете.
31
2
 
11
 
! Отговори
Калина преди 11 години
А в окото ми корабче плува ли? Всичко е политика. Друга е причината за оставката. С тази "извънбрачна връзка" само манипулират мозъците на полубезмозъчна маса от хора, които му се възхищават.
30
6
 
9
 
! Отговори
ДС преди 11 години
Малее,щом шефът на ЦРУ го хванаха с извънбрачна връзка,смятаааай.
29
8
 
6
 
! Отговори
Тошко преди 11 години
Добре е че поне няма ИЗВЪНБРАЧНИ деца като президентите на РУСИЯ и БЕЛАРУС!
28
10
 
10
 
! Отговори
Избягал преди 11 години
Щастлив живот на всички мразещи Американците!Доживейте дълбока старост в модерна България.Не работете!Стойте пред компютрите и се оплаквайте!Тя България скоро ще се оправи. Много здраве и късмет! ОтUSA
27
1
 
40
 
! Отговори
klekcionera преди 11 години
Бетовен е куче, Моцарт е кутия шоколадови бонбони, Микеланджело, Рафаело, Леонардо са костенурки, Буда е бар. Славейков е площад, Тракия е недостроена магистрала, а Манхатън е коктейл. Витоша е кашкавал, Ботев и Левски са футболни отбори. Иван Вазов е театър, Балкан е завод, България е булевард.. а Бойко Борисов е вафла. ИНАЧЕ светът си е същият
26
3
 
17
 
! Отговори
30 до 26 преди 11 години
хамериканците са най-долните измамници, макар уж че са любезни. не стига че печатат пари без покритие, ами преди години се опитаха да продадат злато от държавния резерв на китайците, обаче слитъците се оказаха фалшиви. отгоре злато - вътре неква сплав/ месинг май беше. :D цялата им държава е построена върху системно преследване, изтребване и ограбване и на групи хора - индианци, ***, после емнаха азиатците, сега арабите. йелоустоун с колко се е надигнал вече?
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а в 21 век да гориш с фосфорни бомби децата в чужди държави и да не спазваш демонстративно международните военни конвенции ли е култура и зачитане на елементарни човешки ценности?!