Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо

Актьорът е на частно посещение в Русия
6 яну 2013 09:51, Елка Василева
250
Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо
Жерар Депардийо. Снимка: архив, Reuters

Президентът Владимир Путин се срещна в Сочи с киноактьора Жерар Депардийо, който е на частна визита в Русия, и му връчи руски паспорт, съобщи говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По време на кратък делови обяд двамата са обсъдили въпроси, свързани с бъдещото излизане на екраните в Русия на филма за Григорий Распутин, в който французинът играе главната роля. Гостът е разказал за своите творчески планове.

Владимир Путин подписа указа за даване на руско гражданство на Депардийо в четвъртък. В писмо до руските журналисти актьорът изрази радостта си и заяви, че обожава Русия и руската култура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
12
 
29
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Франция няма да посегне на живота на Депардьо, както прави Путин с неговите емигранти по света.
155
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ам, ВСИ, дет й съ ВЪЗХИЩАВАТЕ на РУСИЯ и Путин, що не идете ТАМ да живеете????Тъкмо ще докажете, колко е гадна Европа, ЕС и колко превъзходен е соцстроя!Отивайте на хубавото, на големите заплати по 1200Е, както пише един бил и работил в Русь.!!!!ХАЙДЕ!!!!
154
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Obogava Russia shoto niama da plashta DANACI G L U P A K
153
9
 
37
 
! Отговори
дядо преди 11 години
държавата ни е заприбличала на *** плюем ли плюем разни хоращо бре
152
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Путин може да е прав по много въпроси свързани със Сащ,Сирия и Израел,но не забравяйте че е олигарх,той е царя на олигарсите. Не е случайно че Депардийо е първи приятел с един олигарх/мафиот, няма честно и случайно спечелени пари,всичко е задкулисна игра! Не казвам да не хвалите Путин когато е необходимо,не казвам да не порицавате Сащ /а такава необходимост има много често/,но не обожествявайте Путин,не позволявайте да ви преметне.
151
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде да му е честит ЧИФУТСКИЯ паскорт.
150
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еххххх, водка, ещьо раз, многа, много, многа раз!!!ЕХххх..!!( само как ще скача клекнал с тези килограми..)
149
7
 
28
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Др.Путин направи големия удар - първия известен имигрант от запад към изток (не броя американския *** диин рид в ГДР през 70те години)Що се касае до Депардийо, диетолозите уверяват, че външния вид е олицетворение на душевните и морални стойности.Виж снимката...
148
11
 
24
 
! Отговори
Хак да му е на Пърдл преди 11 години
нека стане руснак да види хубаво ли е всеки да ти се подиграва
147
5
 
41
 
! Отговори
Atinapala преди 11 години
Франсоа Оланд е лошия пример, ако (не дай Боже) социалистите са управляващи в Европа. Депардийо е първия, който има смелостта да де се опълчи и да си носи последствията, най-малко от *** хулители, каквито има много и в сайта. Изборът му да отиде в Русия може и да е скандален, но най-добре отразява отвращението от популистката политика.
146
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки известен артист си има ценорразпис за различни роли, на мен ми е интересно с колко се е бръкнал Путин, за тази роля на Депардийо...... носят се слухове за колосални суми от порядъка на десетки милиони евро
145
12
 
38
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Време е Еврейският Съюз да се разпадне!
144
5
 
19
 
! Отговори
do Киро преди 11 години
aide da si slaga6 pampera i da si liaga6, 4e durtite kato tebe triabva da si liagate ve4e !
143
7
 
33
 
! Отговори
до 176 преди 11 години
достатъчно ми е обновено, защото съм ходил в Русия общо 4 пъти - 2001, 2 пъти през 2007 и последния път беше края на 2010. И съм излязал извън центъра на Москва, така че инфото ми е много добре обновено. Работил съм и с руски институции и каква корупция и некадъррност властва ти е бедна фантазията. Хората са добри и е хубаво там, но държавността и икономическата ситуация, много трудно ще ме убедиш, че е баси кефа.
142
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"И какво толкова да се кефим на Русия"..............................................................az ne se kefia na Rusiq ... az PREZIRAM Rusiq
141
7
 
26
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Не всичко е пари зависи как вие разбирате това развитие за мене развитие не е икономическо колко пари имаш в електронната си карта.Все пак всяка икономическа крачка напред е една екологична назад.Руснацие пият ние българите не пием ли или домашната ракия не се брои защото там няма как да се направи статистика.Кои каквото иска да си говори Руския е класи над, испрете да съдите по-опаковката .По времето на СССр имаше живец в хората.Обаче нали не си го прзнаваме Демокрация вицове разказваме.
140
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 173Говориш наизуст, обнови си инфото, не става квото си прочел преди 10 години ...
139
5
 
34
 
! Отговори
велик... преди 11 години
най великият и уважаван от мен актьор стана руснак, естествено той винаги е бил много борбен, жив и бунтар, колко ли още ще последват примера му? а за нас сапунките и естествено трактори от оливуд, на продукции правени с джебни хамерикански пари на остарели богаташи
138
19
 
31
 
! Отговори
До 168 преди 11 години
И какво толкова да се кефим на Русия, че е най- голямата страна в света и има сума ти ресурси, а е фалирала не знам колко пъти. Има много сериозна демографска криза, инфлацията й е голяма, селските райони живеят в асболютна бедност, умират от алкохолизъм по на 50 години, ноу-хау вече почти нямат. Какво да им се радвам?! Страни с къде, къде по- малък потенциал от техния направиха чудеса. Какво има Русия - едни ядрени бомби и свястна литература. В икономическо отношение е пълена шитня!
137
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам колко удара още в зъбите трябва да получат *** европейски политици от кагебееца Путин за да разберат с кого си имат работа.Тия хем бой ядат, хем лижат солта, пък и накрая си плащат!След Тачър и Кол Западна Европа не е извадила нито един стабилен политик. Затова и Путин се *** с европейските политически джуджета както си иска!