Френският президент призна за проблеми в личния си живот

Оланд не уточни дали обвиненията за любовна афера са истина
Обновена: 15 яну 2014 14:41 | 14 яну 2014 19:33, Анисия Иванова
6
Френският президент призна за проблеми в личния си живот
Френският президент Франсоа Оланд. Снимка: БТА

Френският президент Франсоа Оланд призна, че има проблеми в личния си живот, предаде Асошиейтед прес. Признанието Оланд направи на пресконференция в Париж, в която отговаря на редица въпроси, в това число и във връзка с наскорошната публикация на сп. "Клоузър", че той имал връзка с френска актриса.

Оланд посочи, че преминава през мъчителни моменти в личния си живот след публикацията на списанието.

Партньорката на Оланд, журналистката Валери Трирвильор е в болница от петък, когато списанието публикува снимки, за които твърди, че доказвали връзката на Оланд с актрисата Жюли Гайе.

Още по темата

Днес Оланд беше запитан дали Трирвильор остава първа дама, на което той отговори, че "всеки в личния си живот преминава през изпитания и че подобно нещо се случва и с него и партньорката му".

Оланд обаче отказа да посочи дали продължава да живее съвместно с журналистката и обеща само да изясни личното си положение преди държавната си визита в САЩ, насрочена за 11 февруари, предаде Франс прес.

Оланд добави, че повече няма да коментира личния си живот, посочва АП.

Той подчерта пред журналистите, че личният живот на хората трябва да си остане личен, предаде ДПА.

Президентът припомни, че пресконференцията, която дава днес, не е нито времето, нито мястото да дискутира връзката си Трирвильор, добавя ДПА.

По повод разкритията на сп. "Клоузър" Оланд изрази пълното си възмущение от публикацията, но каза, че няма да съди изданието, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Той само поясни, че публикацията е нарушение на личната му свобода, но не уточни дали публикуваното отговаря на истината, предаде АП.
(БТА)

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Хмм...60%... Покани ме веднъж на гости една дама французойка, живееща в БГ, със съвсем недвусмислени намерения. И...седнахме да попием нещо, и стана дума за изневери...и ми вика, ей, и ние във Франция кръшкаме, много хора си имат любовници, но тука при вас е нещо невероятно - ВСЕКИ СЪС ВСЕКИ! А тя имаше не повече от година прекарана в БГ. Не знам доколко сериозно го каза, но ми повлия негативно и... извиних и се след малко и си отидох, така и не им опитах френските специалитети.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е стил на френските управници. Живеят с кралски маниери. Всъщност какво толкова непривично за Франция е станало, като там около 60% от нацията има странична връзка. Би ме учудило ако френски ръководител няма любовница.
4
1
 
2
 
! Отговори
Eglise+ преди 10 години
muslem frere iska jeni. para yok.
3
1
 
2
 
! Отговори
men преди 10 години
французите да прдължават да си избират ционистки импотентни ционистики пионки скрити хомосексуалисти за президент, които обичат да си завират 5 сантиметрово его навсекъде за да не разкрият, и скоро и бързо ще вържат. добре че имат много земя големи части от които не им се полага (елзас и лотарингия, северна каталуния, северна баския, гияна, половин африка и половин полинезия) и че от има няма 200 години крадат и робовладелстват по цял свят че щяха да са бетер от нас. но то всичко се връща, париж и марсилия са клоаки пълни с *** и арабески които плодят не само женските си но и белите момичета
2
1
 
2
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Френският президентски стол явно е прокълнат. Саркози беше щастливо женен, стана президент и се разведе с жена си, чак за любовницата се ожени. Сега Оланд и той същата каша забърква. Преди избори в описанието на държавния пост трябва да пише "внимание - президентският пост разваля семейства!" :)
1
2
 
3
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
Нали беше девствен?... до Фчера го Фалехте колко бил лишен от жени...