2000 руски войници кацнали в Симферопол

Украйна обяви, че Крим е подложен на въоръжена инвазия
Обновена: 28 фев 2014 22:40 | 28 фев 2014 22:30,
400
2000 руски войници кацнали в Симферопол
Снимка: БТА

Украйна обяви, че Крим е подложен на въоръжена инвазия. 2000 руски войници са били транспортирани по въздуха в Симферопол, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Изпълняващият длъжността президент на Украйна Олександър Турчинов обвини Русия в открита агресия срещу Украйна, предадоха Ройтерс и Франс прес.

В телевизионно интервю той призова руският президент Владимир Путин да прекрати незабавно тази агресия и да изтегли руските войски от Крим.

Още по темата
Турчинов обвини Москва, че действа по грузински сценарий. "Провокират конфликт и анексират територия", заяви той в намек за действията на Русия по време на войната с Грузия през 2008 г. за грузинските сепаратистки области Южна Осетия и Абхазия.

Летището на столицата на украинската Автономна република Крим Симферопол е затворено до 21 ч. московско време (19 ч. българско време) утре, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на служители на аерогарата.

"Летището е затворено. Всички полети са отменени", заяви дежурният по сигурността. Той отказа да посочи конкретни причини.

Друг служител на летището уточни, че въздушното пространство на Крим е затворено ориентировъчно до 21 ч. московско време в събота. На електронното табло на летището в Симферопол се съобщава за анулиране на съвместен полет на турската авиокомпания "Търкиш еърлайнс" и "Международните авиолинии на Украйна" до Истанбул, насрочен за 21.35 ч. (и българско време).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още по темата: УкрайнаСимферопол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
1
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 10 години
Новый премьер-министр Крыма Сергей Аксенов в субботу утром выступил с экстренным сообщением. В нем он обратился к президенту России Владимиру Путину с просьбой об оказании содействия в обеспечении мира и спокойствия на территории автономной республики.Това значи че от Русия се иска военна помощ от Крим,и вече тази молба е съвсем законна друг е въпроса дали Русия ще се съгласи...
223
1
 
19
 
! Отговори
555 преди 10 години
Честита Баба Марта на всички. Не си хабете нервите за Украина, по много причини. Не се обиждайте на русо или американо фили. Това сега си е сценария на Нео либерализма, поредния пазар за изкупуване за жълти стотинки. И не говорим за държави, говорим за огромните многонационални тръстове. Печелят тези с най-многото пари, всички други губим. Вижте как им препоръчват развитие по българския модел. А иначе, за разлика от нас Русия може и трябва да защитава гражданите си навсякъде по света.
222
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой ще отрече ли , че това което върши днес Русия е ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА , има ли нормален човек който не го разбира това
221
1
 
4
 
! Отговори
Утре ще един преди 10 години
Празник за всички БЪЛГАРИ и РУСНАЦИ, за кучетата и техните господари на които трудно е да се опредили полът се дава съветът да *** в кочините си и да не развалят празника на Хората...
220
1
 
2
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До Анонимен 311Щом ме следиш и забелязваш кога съм се събудил, значи твоята вахта е от по-рано...И май ти бъркам в болното здраве, а?Нищо, ще свикнеш.
219
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай,Путин!
218
5
 
8
 
! Отговори
до 304 преди 10 години
Русия е в гранична територия с афганистан и там дадоха жертви дори имаше и бегълци от тяхна страна, но виж в статистиката и в документалните филмчета ка се *** разни ***,латиноси и бели *** там сега, направо да те хване гнуссс.. А за *** по добре пияни отколкото , наркомански *** с цвето на улични кучета/тоес не мож разбра кой какъв *** го е родила майка му/ ха ха ха ха
217
2
 
0
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До ВасилевХапченцата...
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
309 Субуди ли се Кашчейче и ведга на вахта
215
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руски "миротворци"...камък върху камък не остава след тях.
214
5
 
12
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
"Турчинов обвини Москва, че действа по грузински сценарий. "Провокират конфликт и анексират територия" - Защо ли ми се струва, че това е косовският сценарий?Тоя Турчинов само си *** в Киев, да се грабне и да дойде в Крим лично да се запознае със ситуацията!
213
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега разбрахте ли защо Русия и Империя на злото , ето показва ви го нагледно , инвазия без отличтелни знаци без реч на президента уж да защитават мира , ах тези миротворци, там е разликата между тях и Запада екъдето е стъпил руския ботуш трева не никне и се изтеглямного трудно да не кажа никога
212
2
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
СЛАВА УКРАН-Лъжец...
211
8
 
4
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ ! преди 10 години
Швейцария блокира сметки на най-видните убийци анти-майданци.Синчето на Янукович скътало едни 500 000 000 в зелено.Събрано момче,от *** месар се издигна...
210
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
299 само преди няколко десетилетия банда пияни *** нахлуха в суверенен Афганистан "поканени" уж от афганистански патриоти да възсановят реда и мира , но ги биха като мачета и си ометоха крушите безславно .Може Севастопол да е Русия безспорно но това трябва да го решат севастолци , мож пък на севастополските граждани да не исм се иска да бъдат част оъ путиновата Русия
209
4
 
5
 
! Отговори
истина преди 10 години
Всичко това е льжа на украинските националисти.
208
17
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Вън руските ОКУПАТОРИ от Украйна!Позор за западните демокрации, които все още шикалкавят и не поставят самозванеца ЛИЛИПУТИН на подсъдимата скамейка.След всичко, което се случи в Абхазия. И сега се повтаря в Крим.Докога руските империалисти ще си развяват ненаказано пеша?
207
3
 
7
 
! Отговори
само преди няколко преди 10 години
десетилетия шайка *** се вдигнаха от един континент който е известен с простотията си отностно географските ширини , и кацна на другият край на света в Виетнам, тъй като забележете той бил в съседство и опасност за многоезичната им сбирщина. След като избили 8 милиона в името на,,демокрацията,, разбрали че колкото и да трепят накрая утрепаните са си те/сбирщината/ и се прибрали отново като оставяили,,пприятелите си,, на разположение на поискване. ТЪПАНИ СЕВАСТОПОЛ ТОВА Е РУСИЯ ТЯ СИ Е ..
206
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
295 а на руските верваш нали , толква сте елементарни
205
2
 
10
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
НЕ ВЯРВАМ НА УКРАИНСКИТЕ ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!