Жириновски отиде в парламента с униформа на полковник

Майданът беше организиран от САЩ, категоричен е руският политик
Обновена: 15 апр 2014 14:15 | 15 апр 2014 12:15, Елка Василева
118
Жириновски отиде в парламента с униформа на полковник
Снимка: YouTube

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски дойде на заседанието на Държавната Дума, облечен с униформа на полковник от армията на Русия.

Самият Жириновски каза пред журналисти преди началото на заседанието: „Днес облякох униформа, която по закон мога да нося – на полковник, защото виждам как военната хунта в Киев се преоблече. И Турчинов, и други бивши цивилни – дадоха им камуфлажни дрехи“.

Жириновски подчерта, че днес властите в Киев говорят за вкарване в Доннецка област  на военна техника, включително танкове, БТР-и. По думите му там се движи пъстра маса: и спецчастите, и армията, и националната гвардия, предаде РИА Новости.

“Ето затова беше направен Майданът. Не за борба с корупцията, не за сваляне на властта. Майданът беше организиран от САЩ, за да започне това, което е започнало тази нощ. За това в Европа да замирише на барут, за да може с това оправдание рязко да бъде увеличен бюджетът“, каза Жириновски.

Той допълни, че докато загиват хора, в кабинетите в Брюксел и Вашингтон се договарят как да бъде поделена Европа.

По-рано днес и.д. президент на Украйна Олександър Турчинов обяви началото на мащабна спецоперация в източната част на страната срещу привържениците на федерализацията.

Руският външен министър Сергей Лавров нарече вчера решението на новите украински власти да използват сила, включително армията, срещу протестиращите привърженици на федерализацията, крайно опасно развитие на събитията, посочва Lenta.ru.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
10
 
12
 
! Отговори
Sasho do Angel преди 10 години
Думи на Дядото: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите RUSOFIL-PREDATEL..... i tova ti go kazva D. Blagoev
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този е луд за връзване
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/igra-na-nervi-sled-telefonniia-razgovor-mejdu-obama-i-putin,170618/
77
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 82. КЪДЕ ВИДЯ ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ МРАЗИ РУСИЯ? РУСИЯ Я МРАЗЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ И ТАКИВА КОИТО НЕМОГАТ ДА ПРОКАРАТ КАПИТАЛИЗМА ТАМ КЪДЕТО ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ. ОБИКОЛИЛ СЪМ ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ И МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЗА РУСИЯ Е ПОЛОЖИТЕЛНО. ТАК ЧЕ НЕ СЪДИ ПО СЕБЕ СИ. ТИ КАТО МРАЗИШ РУСИЯ ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ Я МРАЗИ. ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ *** Е НА ТОВА ДЕРЕЖЕ. НО НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО.НАРОДА ЗАПОЧВА ДА СЕ СЪБУЖДА ОТ ЛЕТАРГИЯТА И ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ РАЗБЕРЪТ ГРЕШКАТА СИ.
76
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тоя откачения още му помним изпълненията.
75
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В РУСИЯ ЦАРИ ПЪЛЕН КГБ КОМУНИЗЪМ НАЧЕЛО С ***!
74
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
путинова слуга!!!!!!!!!те нападат украйна и я крадат по региони а после сащ им е виновно!!!!!!!
73
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe ako stane taka che Bylgaria vleze vyv voina na stranata na Rusia i ni mobilizirat zapasniacite az shte sym pryvia koito shte dizertira v protivnikovata armia. Mrazia rusnacite v chervata!
72
18
 
6
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Не само си мисля как ще се разпръснат набързо руските демон-странти.Черните вдовици ще свършат работа.Добре де тия руснаци не разбраха ли че целия свят ги мрази.Пратиха първия човек в космоса .Е не можаха ли всички руснаци да се изселят на Марс та да има мир на земята!?
71
8
 
9
 
! Отговори
До демократ преди 10 години
"Аз си мисля че ако на демонстрациите на руските сепаратисти ,украинците викнат черните вдовици от дегестан или чичня с подарък за руснаците проблема ще се реши"Ти не си демократ! Ти си дяволско изчадие, щом се подиграваш с хилядите избити при тези терористични войни. Защо сега Чечня е такава възходяща република, а Грозни - като град от бъдещето? Защото спряха разрушителните войни, за които милееш. Боже, колко задръстени и кръвожадни хора имало по този свят!
70
5
 
22
 
! Отговори
Човечец преди 10 години
"Целта им е да си разположат ракетите на руска граница, за да не им пречат руснаците при унищожаването на други държави" Е, нищо, каквото си търсят ще си го намерят! Ше дойдат едни вежливи зелени човечета и всичко ще им обяснят. Не видяха още в Крим, че не се кара така през просото.
69
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПУТИН - ах, колко те обичам аз,и желая да ни управляваш с този час,с твойта мускулеста ръка,да смажеш русофобската глава.Волен за управник постави,и не ще останат турчиля резани, да живее руско-българската дружбаи да паднат западните същества!!!
68
8
 
5
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Аз си мисля че ако на демонстрациите на руските сепаратисти ,украинците викнат черните вдовици от дегестан или чичня с подарък за руснаците проблема ще се реши.
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TE XAMERIKANCITE VSE UJ SPASQVAT SVETA TOVA IM LAFYT.NO SVETYT 6TE SE SPASI OT TEGLO SAMO AKO GI NQMA USA.SVQT BEZ USA 4UDESNO MQSTO ZA JIVEENE.
66
4
 
10
 
! Отговори
До 51 преди 10 години
Само просто нещо може да зададе подобен въпрос!Ти чувал ли си, че е имало Втора световна война, наречена от руснаците Велика Отечествена!?Чувал ли си колко са жертвите от агресията от ламтящите да ги завземат? Преобладават мъжете-войни, жените са на почит там, защото те са били не само вна фронта , а и в тила!Ти знаеш ли, че това генетично богатство е изчерпано и трудно се възстановява? Чувал ли си, че това е една от целите ?Безскрупулен безработен самодоволник!
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
USA vlizaxa bez pravo na xilqddi mesta po sveta za da demokratizirat. Rusiq trqbva da spasi svoite nqma da gi ostavi jertva q.Da gi izbiqt 21 vek sram i pozor za USA.
64
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"..на САЩ спешно им трябва война..." Ако е така, защо ли в Европа?"Защото миналата година когато искаха да влязат в Сирия, Русия им се изпречи на пътя и им обърка всички планове, затова от нищото Украйна изведнъж се оказа в чакалнята на ЕС с главен ръководител САЩ. Целта им е да си разположат ракетите на руска граница, за да не им пречат руснаците при унищожаването на други държави.
63
22
 
6
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Да живее свободна Америка, вън гнусната русия!!! Долу ръцете от Европа руски ***!!!Then conquer we must, when our cause it is just,And this be our motto: "In God is our trust":And the star-spangled banner in triumph shall waveO'er the land of the free and the home of the brave.
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da 67 e prav edinstveniq izxod na Rusiq e da za6titi svoite ot armagedonyt gotven im ot USA
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SBYDNA SE ME4TATA NA TIMO6ENKO DA TREPE RUSNACI I TANKOVETE IZKARA DA VIDIM KAK 6TE IZBIE 20.000.000 RRUSNACI 21 VEK I KAK NEBEZU4ASTNO 6TE GLEDAT ES I USA I 6TE POZVOLQT TOVA.RADVAITE SE DEMOKRATI TRETOPOLOVI PI6ETE MINUSI I VIE ISKATE SMYRTTA NA MILIONI NEVINNI RUSNACI