Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна

Киев: Това става ясно от прехванати разговори
16 апр 2014 17:12, Елка Василева
111
Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна
Снимка: Reuters

Разговори, засечени от украинското контраразузнаване, показват намерението на Руската федерация да допусне кръвопролития в Украйна, след което да изпрати тежка бойна техника на територията на страната. Това заяви Виталий Найда, един от ръководителите на Службата за сигурност на Украйна (СБУ), цитиран от "Интерфакс Украйна".

"Прехванатите разговори показват, че страната, която се обявяваше за братска държава, днес поставя пред своите специални части задача да се пролее кръв на улиците на нашите градове“, каза той.

„Документирани са разговори, които показват, че трябва да бъдат убити 100-200 души, а около час и половина след това на територията на Украйна да се появят танкове и бронетранспортьори на руската армия", заяви Найда днес в Киев.

В Източна Украйна действат същите руски агенти, които са били в Крим преди присъединяването на украинския полуостров към Русия, заяви Найда. "Това са същите агенти, които завзеха местния парламент в Крим. Разбрахме това от техните комуникации", добави той.

"Около 40 членове на руските служби и техни сътрудници" са били арестувани от началото на сепаратистките бунтове в източната част на Украйна, съобщи още Найда.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
10
 
! Отговори
az преди 10 години
До Анонимен "Те нямат вяра, нямат род и родина. Продават всичко и всеки, само да са на власт. "Това важи за българите, при руснаците е точно обратното. :)
22
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А САЩ И НАТО КАКВО ПРАВЯТ СРЕД ГРАЖДАНСТВОТО НА УКРАЙНА ? ДА ПАЛЯТ ГУМИ И ДА НИ ГАДИЛИЧКАТ ЗА ДА СЕ СМЕЕМ ???? ТЕ ПРОЛИВАТ КРЪВ А НЕ РУСИЯ ....
21
6
 
8
 
! Отговори
ДО 26 преди 10 години
***,като ти чета коментарите по нищо не се различаваш от ЕДИН,КОЙТО ДО УШИ Е НАКЛЕПАН С Л....НА,А,А КАЗВА НА ХОРАТА,КОИТО МУ СЕ СМЕЯТ,ЧЕ МИРИШАТ!!!!!От кого се пръкнахте такова тъпо семе бре????
20
17
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
България обявява война на САЩ и Англия по настояване на Германия, какво да очакваме?На СССР обявили ли сме война? Защо ни окупират и 45 години им плащаме репарации?
19
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aмерикaно- Европейски бaхур зa русиaтa! рускините обичaт бой, секс и сръбскa музикa- чaлгaрки сa...
18
5
 
27
 
! Отговори
РУСИЯ преди 10 години
няма защо да праща армия в Украйна. Тя украинската армия сама ще свърши цялата работа. След няколко дни Източните области ще имат армия по-голяма от Киевската както преминават войниците на страната на Донбаската Народна Република
17
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Русия иска кръвопролитие, за да прати армията си в Украйна"Какво друго може да се очаква от комунистическата ***? Те нямат вяра, нямат род и родина. Продават всичко и всеки, само да са на власт.
16
3
 
16
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Явно народа никой не пита,че всички са на крак и в един глас крещят исканията ,но има кой да ги чие скоро много скоро ще трепери земята.
15
2
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Ето малко истински новини да вдигнем информационната мъгла:rusvesna.su/
14
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
двама украински войници пресичат река, по едно време единият вика на другият:- володя, володя, една риба влезе в ***- мълчи и върви на пред, не е риба
13
2
 
9
 
! Отговори
малиии преди 10 години
Dnes.bg... ноу комент! :)
12
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При атентата в Света Неделя загиват 134 души[4], други умират по-късно от раните си. Ранените са 500.Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати ( д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца. По случайност, всички членове на правителството се отървават само с леки наранявания. Цар Борис III не е в църквата, тъй като присъства на погребенията на убитите в атентата срещу него в прохода Арабаконак два дни по-рано.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лъжливите овчари пак се изходиха по въпроса, *** те си имат парубий, който показа и осветли бъдещите офицери от разузнаването, като позволи на хамериканския посланик да им връчи пагоните, без коментар, от далече се вижда, че е хамериканско скрито оружие
10
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА!!!!!!ХОХОХОХОХОХХОХОХООООООО!!!За какво им е на Русия и руснаците да изпращат ТЯХНА армия,след като ВАШАТА ПРЕМИНА НА СТРАНАТА НА НОВООБРАЗУВАНИТЕ РЕПУБЛИКИ!!!!!!
9
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""В Източна Украйна действат същите руски агенти, които са били в Крим преди присъединяването на украинския полуостров към Русия"".........................................................................................................Самата истина, но ... някои не могат да я чуят от дрънченето на сърпове и чукове в *** им тикви !
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София.
7
13
 
6
 
! Отговори
Един човек преди 10 години
Руснаците вече го направиха с Крим Или и това не е вярно?
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5Ти нали не мислиш, че днес.бг правят свои новини? Всичко е превод от други сайтове.
5
1
 
10
 
! Отговори
Един човек преди 10 години
Вие сте промити мозъци
4
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Информационната война в пълен ход. Ама ние вече не сме балами:)