Улични боеве се водят в Краматорск, има жертви

Бронетранспортьори преминават през града
Обновена: 3 май 2014 19:12 | 3 май 2014 16:27, Анисия Иванова
272
Улични боеве се водят в Краматорск, има жертви
Снимка, архив БТА

В град Краматорск, Донецка област, където подразделения на украинската армия провеждат спецоперация, се водят улични боеве, съобщи кореспондент на телевизионния канал "Россия 24", цитиран от ИТАР-ТАСС.
По непотвърдена информация има жертви.

Още по темата

По думите на кореспондента хора в униформи без опознавателни знаци "стрелят без предупреждение по всяка движеща се мишена".

Вътрешното министерство на Украйна съобщи, че украинските сили са успели да вземат под свой контрол телевизионен център в Краматорск.

Ведомството, цитирано от Ройтерс и ИТАР-ТАСС, информира също, че сградата на градското управление на Службата за сигурност на Украйна е преминала под контрола на Националната гвардия, се посочва в изявление на ведомството. Местна телевизия показа как бронетранспортьори минават през града. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
до 148 - Аз съм зле -ама когато на Вуте му е зле -на мен ми става много добре ))) -----Че и твойта такава ))
116
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 139 Ще е кеф да гледаме как Украйна ще затъва от сега нататък.Това е сигурното.Руснаците не ги мисли.Ама ние по украинския път сме минали и с кеф ще чета как скачат цените на горивата , храните и безработицата расте.Ама наистина с кеф.
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нямам представа какво наричате фашисти, ние сме били на страната на хитлер ...
114
0
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
До 143 - ти автомата го държиш на обратната страна бе момче - аз съм служил на най модерната техника която можеше да има в БГ - а ти си мишок които едно сгъваемо ножче не може да отвори !!
113
3
 
8
 
! Отговори
Мехико. преди 10 години
Американоидите избиха 100 к мексиканци, стимулирайки трафика на марихуана и кокаин.
112
4
 
16
 
! Отговори
Garibaldi преди 10 години
Хората от село Розово, които не пожелаха да живеят с бежанци, били фашисти.Неонацистите от украинския "Десен сектор", които подпалиха десетки мирни жители на Одеса, били борци за независимост и демокрация.Така е според "красивите", "прогресивни", "интелигентни" и "модерни" протестъри от жълтите павета на София. Според хрантутниците на Сорос, "Отворено общество", "Америка за България", кариеристите от НПО-тата, подривната организация "Протестна мрежа", платените доносници на американското посолство, радетелите за правата на гейовете, кучетата, храстчетата, плажните ивици, ***, сири
111
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако стане война - Трета Световна ще се бия за Росия - другите ги ненавиждам )"световните войни са за хора които могат да водят война, за русофили не е...
110
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подпалиха страната бндерюгите-фашета и те това е..... може да се каже с "подаването" та Нюланд ..... Където си наврят носа хамериканците само проблеми за местното население Украйна, Сирия, Египет, Либия, Ирак, Афганистан и още 60 места за последните 68 години....
109
8
 
7
 
! Отговори
Жладимир преди 10 години
като започнат да валят руските термоядрени ракети друга песен ще запеете. мишоци
108
5
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Ако стане война - Трета Световна ще се бия за Росия - другите ги ненавиждам )
107
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кеф е да гледаш как рашъните затъват
106
8
 
8
 
! Отговори
Ще ви порустя преди 10 години
Военните сили на РОССИИ са защитен тип.Военните сили на нато са офанзивен тип. И хитлер смяташе че ще събори РОССИИ, ама кво стана после?ще има втора световна номер 2 със същия изход. само че хората след това ще са с 5млрд по-малко :D xaxaxa и тогава ще има храна за всички нас - Руснаците :)
105
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
прекрасна "политика" от Путин, сами в същия дух..
104
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затворете тоя *** форум русофилски бре, стига разделяхте българите.Шутин е виновен
103
4
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Абе хора - в Украйна са загинали днес 40 човека - да,, невинни хора ! - Ама кой ще съдим ние за това че на ден измират 222 БЪЛГАРИ ? за 25 г сме с 2 милиона умрели българи - това са 300 месеца делено на 2мил= 6.666 - делено на 30 дни - 222 - Кой ще съдим ? себе си ? Запада ни утрепа отвсякъде !!
102
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
руснаците нямат повече козове...това е края
101
9
 
16
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
Краят за вас , американски мутанти и *** третополови *** , както и за слугите ви НАБЛИЖАВА !!! Считайте, че сте в състояние на война ! ФСБ .
100
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На руския народ различни световни *** са причинявали неописуеми страдания и накрая са били здраво изритвани по задниците.Дано Бог помогне този път жертвите да са малко, а шута още по велик!И ако правят десант, направо да е в Брюксел, а не в Киев.Да видят ония там, когато им се запали черджето как е, а не да хихикат отдалеч, както Обамата и Меркел вчера.Хора загиват, а те се хилят щастливо двамата грозници, явно доволни от случващото се.
99
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зелените човечета са в противовес, на черните човечета. Черничките, дето запалиха не въоръжени хора в Одеса. Същите дето трябваше вече да са обезоръжени и да са освободили държавните сгради в Киев. Украйна я пиши бегала. Упорито и усетно дори, Украйна става фашистка. Наистина се питам Путин какво чака.
98
7
 
10
 
! Отговори
Гасмас ио цет преди 10 години
Време е *** да и вратни краня.