Българка пострада при инцидент в американски цирк

Състоянието на пострадалите е критично
5 май 2014 10:43,
47
Българка пострада при инцидент в американски цирк
Снимка: Reuters

Българката Виктория Медейрос от Добрич е пострадала при инцидента по време на въздушен цирков номер в американския град Провидънс, щата Род Айлънд, съобщава Агенция "Фокус".

Осем акробатки е трябвало да увиснат във въздуха на косите си. Малко след вдигането на завесите, металната платформа, издигната за номера, е рухнала, в резултат на което жените са паднали от височина 8 до 12 метра върху друг изпълнител, който е бил на земята.

Ранените са откарани в болница. Състоянието им е критично, но животът им е извън опасност. Започнато е разследване за причините за инцидента.

Очевидци разказват, че първоначално си помислили, че инцидентът всъщност е част от представлението. Впоследствие, като светлините били угасени, разбрали, че нещо не е наред. 

На сайта на цирка Ringling Brothers and Barnum and Bailey се посочва, че в трупата Medeiros участват акробатки от САЩ, Бразилия, България и Украйна. Все още не е ясно защо металната конструкция се е откачила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
18
 
21
 
! Отговори
иван петров преди 10 години
USA е ***. Каквото и да пишете, колкото и да тролите, просто ***. American dream is dead!
19
1
 
25
 
! Отговори
До Факт 17 преди 10 години
В цирка хората просто обичат да пътуват, обичат движението и новите места.Това не са обикновенни емигранти, сигурно са работили и в български циркове .Всеки един такъв надзидателен тон- на фона на чуждото нещастие е неуместен
18
4
 
47
 
! Отговори
Ана преди 10 години
До HiterУважаеми господине, искам само да Ви кажа, че Виктория е страхотен човек, освен всичко е и моя много близка. Срам ме е от всички вас, които сте писали тук. Един не каза колко съжалява за случилото се, не защото я познава , а защото все пак е българка и е човешко същество. Но всички сте тръгнали да се надсмивате на чуждото нещастие. Сигурна съм , че ако този инцидент се беше случил във вашето семейство, реакцията ви щеше да е друга. Какво лицемерие само! Срам ме е от вас
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цирк не е виновен- една шупла по време на изливането, в металната кука на която се закачат-и след време са долу.Цирка е длъжен да сменя тия неща, да ги проверява,но обикновенно не се прави ,защото при сложно окачване е практически невъзможно, пък и няма гаранция.Не винаги по новото е по-здраво.Цирка сега ще го съдят, докато фалира, но жалко за момичетата. Дано да няма големи последствия, кошмара на всеки здрав и обичаш спорта и движението човек е инвалидната количка
16
12
 
7
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Това не е инцидент,а практика в американското ,,етично-културно цивилизовано ,,общество- хората му са доволни,щастливи и удовлетворени само когато пред погледа им кръв се лее,глави се режат,села и градове в пламъци изгарят и върхът е когато детски плач във въздуха като черното им знаме се ветрее.
15
39
 
10
 
! Отговори
Факт преди 10 години
Всеки изоставил България заради пари, рано или късно го очаква възмездие. Още не късно да спасите себе си и близките - върнете се, иначе няма да си го простите. Предателството е най-долният кръг на АДА. За него прошка няма.
14
10
 
7
 
! Отговори
UBIEC OT USA преди 10 години
USA uni6tojava Sveta bavno no smartonosno
13
5
 
8
 
! Отговори
Рисуващ до 14 преди 10 години
Значи като рисувам, или може би правя някаква музика не е изкуство. Само цирка за теб е изкуство. Евелата за простия коментар.
12
3
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Ти явно си роден през последните 30 години. Иначе щеше да знаеш нещо, което по времето на социализма беше станало пословичен израз. Тогава се казваше, че истинско изкуство у нас е само цирковото - добър клоун, фокусник или акробат с връзки не можеш да станеш, нито пък ще ти помогнат даваните по онова време у нас привилегии на някои групи хора.И наистина, нашите циркови трупи жънеха големи успехи зад граница. След промените, повечето циркови артисти предпочетоха да си търсят късмета в чужбина.
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Собственикът е заповядал инцидента . Американците искат да гледат кървища
10
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Очевидци разказват, че първоначално си помислили, че инцидентът всъщност е част от представлението. "Янките са същински ***. Ходете вие да паднете *** амеиканци, за да видите дали е част от представлението.Колкото до всички пострадали - дано се оправят.
9
11
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла България е на път да пострада при американски цирк...
8
0
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
От *** леви ли си
7
14
 
27
 
! Отговори
андрю преди 10 години
Безхаберието в САЩ придобива ужасяващи размери, а човешкия живот все повече се обезценява и всичко това в името на съмнителна печалба.
6
4
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
от теб ЕДВА ЛИ
5
10
 
45
 
! Отговори
Паисий преди 10 години
Не българската акробатка е виновна за не добре сглобената покривна конструкция, а американските монтажисти. Който плюе народността си, плюе по себе си. Само простия глупав човек плюе народността си. Поради защо се срамиш...? Срами се, ако си атеист, чалгар или празна червена картуна. Комплексари държава неправят! Учете се от дякона Левски ***.
4
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
жалко за хората , и АМЕРИКАНСКАТА ТЕХНИКА нея бива , тя поначало за нищо не става , жалко чесе пръснахме българите по чужбина да робуваме и умираме
3
14
 
23
 
! Отговори
do #2 преди 10 години
Ти си ***, как може да обръщаш трагедии на геополитика??
2
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както пише в по долна статия-хамерика е ***
1
6
 
23
 
! Отговори
БТК преди 10 години
А те не разбрали и пляскали ...