Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен

Няма с кого да се разговаря там, заяви Денис Пушилин
20 май 2014 22:11, Александър Попов
198
Проруски сепаратисти: Диалогът с Киев е невъзможен
Снимка: Reuters

Представители на самопровъзгласилата се Донецка народна република са готови да водят диалог с властите в Киев само за размяна на заложници и за изтегляне на войски от територията на ДНР, заяви лидерът на сепаратистите в Донецка област Денис Пушилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"В момента диалогът с Киев е невъзможен, няма с кого да се разговаря там. Ако изобщо се обсъжда нещо, на първо място ще е въпросът за размяната на заложници и изтеглянето на окупационните войски от територията ни. Не искаме кръвопролития и правим всичко възможно те да се избегнат", заяви Пушилин.

Ръководството на Донецка народна република планира да национализира големи предприятия, съобщи Пушилин.

"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани. Ще помагаме всячески на малките и средни предприятия да се
развиват", уточни той.

Според Пушилин икономиката в Донецка област от дълго време не се развива и не получава подкрепа от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: УкрайнаДенис Пушилин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
7
 
! Отговори
82 преди 10 години
Ако сравниш Берлинския договор и Сан-Стефанския договор, след това като прочетеш какво си написал ще осъзнаеш колко елементарен *** си. Все пичлегари непрочели 1 ред история ръсят мозъчните си пръдни наоколо!
48
4
 
0
 
! Отговори
Тервел преди 10 години
Тука в тоя форум много гърци изпълзяли, бе! Тия гадняри вече 1000 години ни *** с това православие, докога ще ги търпим?!
47
7
 
0
 
! Отговори
до 73 преди 10 години
цяла Западна Украйна са католици, евтиняк
46
2
 
1
 
! Отговори
до 74 преди 10 години
" И знаеш ли тогава коя е най-православната държава в света? Гърция. "това по коя статистика, по твоята ли? Елементарен ***, с какво Гърция е по-православна от останалите православни държави? Кажи евтина проститутко или ти си фен на католицизма, исляма и всяка друга религия??
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Само едрите предприятия ще бъдат национализирани."Ринат Ахметов изгоре.Поуката е, че като седиш на два стола винаги падаш на земята.Аналогията с нашите мушмороци е очевадна -хем с ЕС, хем с Русия.Такъв филм няма и няма да има.
44
2
 
1
 
! Отговори
патрон преди 10 години
опа на мирните активисти от бсп им свършиха аргументите и почнаха да наблягат на епитети. Завиждам.
43
1
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 10 години
ти с чалмата ли обикаляш? Защото ако не: познай благодарение на кого не си изклан, както 1.5млн арменци. Ами не е благодарение на САЩ, Турция, Англия и Германия, нито пък "целия западен свят". Благодарение на целия "Западен Свят" беше подписан в Берлин, берлинския договор, който пък отменя Сан-Стефанския мирен договор, марш да четеш евтин ***!
42
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Правото на силатаПравославния,ти какви ценности скандираш, дето са забити в тлъстия ти мозък?Православие, православие, това ли скандираш? И знаеш ли тогава коя е най-православната държава в света? Гърция. То гъркофил ли си? Някакъв, дето с пяна на устата крещиш: "ГЪРЦИЯ! ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ!" Такъв ли си, а?Гъркофил.
41
3
 
4
 
! Отговори
Garibaldi преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯ *** - ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ! ЕГА ТИ ***! КАК ТИ СЕ ПОБРА В УСТАТА,ЛУД!!
40
2
 
7
 
! Отговори
Правото на силата преди 10 години
Православието над всичко! Всички останали ***, капиталисти и *** - набутайте си доматите от Йордания отзад, като всички истински демокрасти и педократи!! Затворете още няколко болници, училища, унищожете още стотина села, доубийте селското стопанство, нарежете няколко завода за скрап и с малките си главички и пяна на устата скандирайте: САЩ, ДЕМОКРАЦИЯ, СВОБОДА, МЪЖЕ + МЪЖЕ, КАПИТАЛИЗЪМ и други евро ценности забити в плоските мозъчета!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До с хляб и сол!Това е щото си пикльо.Ако дойде чужда армия в България, ти ще си подадеш ***; ще им подариш дъщеря си и имането си.Но това е защото си пикльо.
38
0
 
5
 
! Отговори
колио преди 10 години
До Спонги да комунистите бяха *** но селяните за разлика от гражданите са хитри и ползват акьла на умните.Например след като народния сьд осъжда софииския кмет по препорька на сьветски хидро инженери тои е изпратен да проектира и контролира строителството на язовир искьр.Такива примери има стотици в България и в бившия соц.А сегашните КАЛИНКИ от всички цветове са много умни като вземат малко власт пьрво помитат ако има нещо кадьрно та да изпькват с интелект.
37
0
 
4
 
! Отговори
Дядо Иван преди 10 години
Taм където има православие има духовност,морал и човечност,а на всякъде другаде е безчестие,лъжа и коварство!
36
11
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
МИСЛЯ ,ЧЕ НЯМА ПО-*** И ПО-ГОЛЯМ МАЗОХИСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ! ЧЕТА РУСОФИЛСКИ КОМЕТАРИ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ ! ЗНАЧИ САМО ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ СА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРИНЪТ Е ГОТОВ ДА РОБУВА ВЕЧНО НА руснаците ,ДОРИ ДА ВЪЗХВАЛЯВА ДНЕШНАТА АГРЕСИВНА И ОКУПАТОРСКА ПОЛИТИКА НА русия ?! А НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО руснаците ОСВОБОДИХА БЪЛГАРИЯ ?! НИКОЙ НИКОГО НЕ ОСВОБОЖДАВА ЕЙ ТАКА ЗАРАДИ ЧЕРНИТЕ МУ ОЧИ ! НЕ ВИ ЛИ СТИГНА МИЗЕРИЯТА ,КОЯТО руснаците ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИЯ ?!
35
1
 
7
 
! Отговори
седерастия преди 10 години
*** обичат щатите, англия и турция повече от България.. долни копел*даци са
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Генерал Язовто и Савецкия Союз беше измислен.
33
3
 
4
 
! Отговори
Генерал Язов преди 10 години
До анонимен 50 представляват руското мнозинство. Украйна е измислена държава
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До с хляб и сол!от къв зор да ни освобождават от собствената си агентура ???
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 48Азис е от преди ЕС. Той е чадо на прехода, знаем кой управлява през прехода, знаем кой управлява и днес. И до голяма степен съм склонен да повярвам,че ще гласуваш за този който управлява днес.
30
0
 
10
 
! Отговори
страна в конфликта преди 10 години
Ще участват ли в преговорите 400-те американски наемника, от филиала на Цру - Academi, познат още и като Blackwater? Все пак и те са страна в конфликта!