Екзекутираха американец заради изнасилване и убийство на дете

Това е седмата изпълнена присъда във Флорида за тази година
Обновена: 11 юли 2014 14:17 | 11 юли 2014 07:41, Красимир Ангелов
90
Екзекутираха американец заради изнасилване и убийство на дете

Американец бе екзекутиран в щата Флорида заради изнасилване и убийство на 11-годишно момиче, съобщи Франс прес, като се позовава на управлението на затворите в този щат.

С изпълнението на тази присъда броят на екзекуциите във Флорида от началото на годината става 7.

Последните обжалвания на 45-годишния Еди Дейвис са били отхвърлени от Върховния съд в последната минута. Той твърдял, че щял да изпита страдания при инжектирането на трите продукта, използвани във Флорида, и това е противоконституционно, се посочва в съдебните документи.

Еди Дейвис е осъден на смърт за изнасилване и убийство чрез удушаване на 11-годишно дете през 1994 г. - дъщеря на негов бившсъдружник, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
43
 
! Отговори
Майка преди 9 години
Значи в "братска" Америка може смъртна присъда, а у нас -не
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да го тровят, че те като се заинатят тия с доживотните и добутат до 80+, голямо хранене и поене пада
40
1
 
19
 
! Отговори
ico преди 9 години
Да го екстрадират и в наш затвор... ще се моли за инжекция : )
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СОЦИАЛНИ ГРИЖИВасил Левски 1870г,!
38
0
 
12
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
До АнонименИ ние, българите, отдавна се напъваме с всичката си сила да викаме към човечеството и свободата. Всекидневните ни убийства, потурчванията на грабнатите ни невръстни деца, обезчестяването на девойките и жените ни от турците са били всекидневно оплаквани с кървави сълзи пред европейските консули. На нашия прегракнал глас - никакъв отзив, отникъде помощ, напротив, стават учители против нас.
37
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе злобар всяка сутрин чакаш дасе започне щтракането че си сънувал Турци от вчера неси се исказал квосати виновни *** направи услуга на женаси стани от там остави чашката че и писна дасе качва до съседа
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20 години живот са му подарили с протакането на делата и "щял да изпита страдание от инжекцията" :D:D:D
35
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно, не се е замислил за причинената от него болка и страдание и смърт? А сега изведнъж се позовава на конституция която е потъпкал. Нагла ***. Е тука щяха да го пуснат условно.
34
2
 
19
 
! Отговори
аз преди 9 години
само, че ти ако беше турчин от Турция.. щеше да живееш не тък, а там ти не си част от велика нация.. защото *** никога не са имали държавати си от ония, които за някой лев утре ще се пошат и китайци:) ))а когато българите са воювали света не е чувал нито за вас ***, нито за турците, на каквито се правите.. пропускаш една подробност..аки беше турчин.. нямаше да живееш в *** махала:) ))
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турците в Турция са си едни ,а тука *** и турците са друго. ЧЕТИ БЕ ЧОВЕЧЕ ТУРЦИТЕ ПОНЕ В РОДОПИТЕ СА ИЗСЕЛЕНИ СЬС СИЛА ОТ АНАДОЛА ЗАЩОТО СА БУНТУВАЛИ И ПО ТОЯ НАЧИН Е ЗАПАЗЕН ЧИСТА ТЮРКСКАТА АНТРОПОЛАГИЯ И ДУША *** СА БИЛИ ОТ ОНИЯ ЛЕШОЯДИ КОИТО СА ВЬРВЕЛИ СЛЕД ВОЙСКАТА И ЗАТОВА СЕ ПИШАТ ПО ПАПА ОТ ПАПАТА
32
0
 
25
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До Турчин с фесНай-тъжното е, че повечето като тебе всъщност не са никакви турци, а само се турчеят. Истината е обаче, че никой не ви брои за хора, нито Българите нито турците. Нищо чудно , че сте такива злобни....А колко до това за приликите.... Ми не е вярно. Все пак не можеш да сравняваш Лъв с краставо псе нали?! А колкото до този *** с очилата, ами утепали са го вече..... Така и трябва...
31
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчина, и Турски Фес са десет пъти по грамотени и интелигентени от тези плюячи тук.
30
1
 
16
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Искрено се надявам да го боли и да умре в агония.
29
2
 
13
 
! Отговори
аз преди 9 години
не са строили нито пътища, не са си строили дворци и крепости.. къпа ли са се в злато, а си живели като животни.. Османската империя е държава на убийции когато военната й сила р7хва и вече не може да прави каквото си иска в Европа.. просто изчезва.. вижте арабите в Испания какви чудеса са построили.. това е култура.. а турчина.. турчина е животно
28
5
 
17
 
! Отговори
аз преди 9 години
в България няма турци.. в България има българи - мюсюлмани.. исляма не е турска религия Турция се срамува от варварската си история.. и пръска стотици милиони за филми и какво ли не.. за да фалшифицира историята.. само, че забравя, че тъпите им варварски предци - османците.. са написали цели стихове и поеми, описвайки гордо извършваните кланета.. огледайте в който искате български град и открийте следи от османците.. тези варвари не са построили нищо друго освен грозни джамии и схлупени бани
27
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре седнетеми на двайската рязана
26
1
 
11
 
! Отговори
сандо преди 9 години
такива като тоя трябва да ги трепят като през средновековието
25
0
 
12
 
! Отговори
До 38 преди 9 години
Турците в Турция са си едни ,а тука *** и турците са друго. Нашите са си един вид *** дето се турчеят и като носи турско име мисли ,че ще прекрие миризмата на нечистотии. Ако не си забелязал *** (турците) имат не само еднакви забавления ,но и по селата еднакво пребарват.Защо по ТВто пуснаха индийски и турски филми? Ам да се радва ***(турският) етнос.
24
14
 
12
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Искам да напомня на '' патриотите '' у форума, че панелите им са построени от турци, цигарите които пушат са с тютюн изкупен за жълти стотинки от турци. Голяма част от общите работници по магистралите ви са турци. Работил съм тежка работа колегите ми бяха турци. Българинът не ще да работи. *** крадат на дребно, българите все '' далавери '' им в главите.
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Катови гледам патриотите сте добре загрижени със Турската политика дабяхте и така със Българската