Северна Корея се класира за осминафинал на Световното!

Телевизията на страната обяви за футболния успех в Бразилия
Обновена: 13 юли 2014 15:07 | 13 юли 2014 10:15, Александър Попов
107
Северна Корея се класира за осминафинал на Световното!
Както е тръгнало севернокорейците ще стигнат и до медалите. Снимка: Reuters

Ако смятате, че днес завършва световното първенство по футбол в Бразилия - грешите. Или поне според телевизията на Северна Корея.

В YouTube се появи клип с репортаж от севернокорейската телевизия, която описва "успеха" на футболистите на страната. Според футболната пропаганда съотечествениците на Ким Чен Ун са се класирали на осминафиналите на Световното първенство, където ще срещнат състава на Португалия. Който всъщност си стегна багажа още в груповата фаза.

Севернокорейците са "смачкали" всички свои противници в групата. Тимът победил Китай с 2:0, Япония със 7:0 и САЩ с 4:0.

От телевизията не уточняват дали лидерът им ще присъства на мача с Португалия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Северна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Преброяване на шаранТова е абсолютен фейк, клипът не е на севернокорейска телевизия и никога не е бил излъчван в Северна Корея, но промитите от антикомунизъм мозъци се ловят на въдицата като шарани.---------всичко при комунизма е фейк, но такива като теб няма как да го знаят, като се пусне това в северна корея всички ще го приемат за истина , щото друга информация нямаи от къде мамин сине знаеш че никога не е излъчван по телевизията там ?нещо северно корейска телевизия ли гледаш или ?
55
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сходствоТова видео е менте, но в САЩ напълно реално лъжат американците ,че са специални , а те са най-зобмираната и *** нация на света.-------мен никой не ме е лъгал че съм специален, явно от севернокорейски сайт си прочел новината...
54
10
 
18
 
! Отговори
Преброяване на шаран преди 9 години
Това е абсолютен фейк, клипът не е на севернокорейска телевизия и никога не е бил излъчван в Северна Корея, но промитите от антикомунизъм мозъци се ловят на въдицата като шарани.
53
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахахахаах !Те до Слънцето ходиха и се върнаха , че един осминафинал на Световното ли няма да издокарат менте?Паляци.VIVA SOUTH KOREA !
52
0
 
6
 
! Отговори
111111111111111111 преди 9 години
До АнонименВсе пак отнякъде трябва са се тръгне за да се направи партия в България трябва да си минал през школата на БКП/БСП ,ако се вгледаш внимателно лидерите на всички парламентарно представени партии за 26 години преход са именно такива без изключение ,има и хора с партии които не произхождат от партията майка БКП ,но те никога не стигат до парламента-ДЕМ крация бате-всичко има за всички няма
51
9
 
48
 
! Отговори
Спомен преди 9 години
Това е комунизма за онези, които не знаят, а тези които ни управляват от БСП са синове, на онези които ни управляваха тогава. Сега разбирате ли защо отново БСП обра България. Сега олекнахме "само" с 3,5 милиарда, но пердишни години беше страшно - 1991 г. купувахме хранителни продукти с купони, а през 1996 г. пенсиите станаха 15 долара. БСП=ДПС трябва да бъдат отстранени от властта завинаги. Това става с масово гласуване.
50
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май нашите "свободни", "демократични", "независими" медии ни взеха за северно корейци. Клипът е фалшив, а никой от нашите *** - истински професионалисти - дори не си е направил труда да провери дали информацията е достоверна. И ако някой още не е разбрал, че между платената корпоративна днешна "журналистика" и т.нар комунистическа пропаганда има голяма разлика, то той е огромен наивник.
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е майтап, но много тъповати сайтове като dnes не са си направили труда да го проучат.
48
2
 
3
 
! Отговори
Ikar преди 9 години
До Акушер-ГинекологИ от изгнилото семе се роди новата демократична опозиция?
47
1
 
32
 
! Отговори
да попитам преди 9 години
А севернокорейската телевизия знае ли ,че е излъчвала подобен репортаж?????
46
3
 
8
 
! Отговори
поп александър преди 9 години
приятелю,саЩко не ме интересува какво пишат в северна корея и доколко *** смятат народа си ама ти нали не ни смяташ за подобни абдали братко...я се разкарай с тъпата си новина или уйдурма или каквото и да е ,че наистина ми е писнало недоносени псевдожурналисти като тебе да драскат каквото и където им попадне
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 48"Лъжата" за кока колата не е съвсем лъжа, щото отначало са слагали в нея кокаин. Затова се и нарича кока-кола! Иначе нямаше да се казва кока
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГенадиПитай Цецка Цачева за комунистическата идеология. Тя най-добре ще ти отговори. Нали е била партиен секретар в бившата БКП?
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
00Анонимен преди 1 секундаКакто виждам скалъпените новини за северна корея отново присъстват. Българските журналисти си изпълниха мократа поръчка възложена от американското посолство. Нали са *** на новия голям брат, що да не лаят срещу северна корея? Нали трябва да се отклони и вниманието на народа в най-бедната страна на Европа в грешна посока? Поръчката си е поръчка.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГенадиI komunistite i Boiko laje. Ako ne lajat nemogat da kradat. ako ne kradat nemogat da jiveiat bogato.
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Borisov spasiava parite na svoia priatel Vejdi Rashidov. Kak ne obicham tazi mafia!
40
9
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 50Генади, той твоя идол Тиквата не е лъгал никога!Той твоя лидер не е ЛАИК!Той твоя идол не е виновен никога за нещо си.Винаги другите са виновни.Да е.а *** умряла проста да е.а, Генадчо!
39
7
 
6
 
! Отговори
ким бсп хур преди 9 години
Генади,ти кога стигна до тези заключения...докато си бил член на БКП като батко си Боцко или по-късно,когато се обърна палачинката и не е имало полза вече от това?!
38
2
 
12
 
! Отговори
Политолог преди 9 години
Съветските Американски Щати са разгромени от народния отбор на Северна Корея. Да живей!
37
5
 
9
 
! Отговори
Йово преди 9 години
До Анонимен 49Да те допълня, а сега САЩ лъже, че налага по мирен път демокрация в света.