Украински снаряд прескочи границата с Русия, уби човек

Две къщи са пострадали в руския град Донецк
13 юли 2014 11:02, Александър Попов
214
Украински снаряд прескочи границата с Русия, уби човек
Снимка: Reuters

Снаряд, изстрелян от посока Украйна, е паднал тази сутрин в двора на къща в руския град Донецк в Ростовска област, предаде ИТАР-ТАСС. Загинал е един руски гражданин, съобщи представител на правителството на региона.

Материални щети са нанесени на две къщи, по предварителна информация ранени са двама души.

РИА Новости съобщава за няколко фугасни снаряда, взривили се днес в Донецк. Местният граничен пункт на границата с Украйна е спрял тази сутрин отново работа заради стрелба от украинска страна.

Пунктът не е работил и през нощта.

Заместник-министърът на външните работи Григорий Карасин заяви пред РИА Новости по повод тези събития, че има опасно засилване на напрежението на руско-украинската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен165Аман от твоето турско робство, няма друг народ в света , който да се кланя векове на друг, заради това, че оня реализирайки собствените си завоевания, попътно ОКУПИРАЛ и техните земи, макар и никога да не е мислил да ги остави независими ! В Берлинския договор пише : Руският цар претендира за разходите си по нОКУПАЦИЯ на Българските земи в размер на равностойност на 32.5 тона злато; длъжник : Царство България. А ти ми говори врели, не кипели за НАТО и т. н.
115
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 149Да Русия е гляма, за съжаление, само по територия и по претенции! Не съм аз от значение, БОЛНА Е РПУТИНОВА РУСИЯ, и е на смъртен одър! Или руски народ, или ПУТИН ?
114
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам,че има доста промити мозъци тук,с нулева обща култура,които пишат и плюят без грам да са информирани!Така както има и украйнски град Донецк,така има и такъв Руски със същото име!*** четете малко ,че тйко виж утре ще пишете,че НАТО ни е освободило от Турско робство,а американските войски са дали хиляди жертви за освобождението ни!
113
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НФБДа, Да си траят Руснаците , защото ДОНЕЦК е в Украйна !
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неуваяжаеми манипулатори (***), моля съобщете ни в коя държава е град ДОНЕЦК, моля, гледайте GOOGLE MAP !
111
2
 
12
 
! Отговори
иво преди 9 години
Ако найстина снаряда е украйнски ,то Украйна много сериозно си играе с огъня и руското търпение!Украйнците отричат,но туко виж утре над Украйна се изстреляни няколко Искандера и тогава и Русия няма да знае нищо!Просто с олигофтените трябва да се действа твърдо!
110
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ДОНЕЦК стана РУСКИ град ? Току що и НТ го съобщи. Чия е манипулацията ? Преди 21 години, бях в Украйна , точно в град ДОНЕЦК и не е ставало и въпрос, да бъде в РУСИЯ - визата ми беше за УКРАЙНА !
109
3
 
13
 
! Отговори
имигрант преди 9 години
Не се коментира в бг медиите за създаването на УНОА?Украинска Народна Освободителна Армия.Те вече имат щаб и план за водене на военни действия.Твърдят,че от пребиваващите украинци в Русия(5 милн.)очкват да се влеят 1% доброволци,т.е. към 50хил. бойци.Бивши военни спциалисти с "подходящо"въоръжение и обикновени запасняци.Желаят да изметат Украйна от олигарсите,фашистките елементи и американските протежета!Считат,че опълчнците от Новорусия са им естествени съюзници!Четете в гугъл: УНОА.
108
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦЕЛТА НА БАНДЕРОВЦИТЕ Е ЕДНА - СРАВНЕНА СЪС ЦЕЛТА НА ХИТЛЕР ПРОВОКАЦИИ ПО ГРАНИЦАТА СЪС РУСИЯ - ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ГРАЖДАНСКТА ВОЙНА В УКРАЙНА - ИДЕ ЗИМА И ГЛАД - ЗАЩОТО РАЗХОДИТЕ ЗА ВОЕННИТЕ ОПЕРАЦИИ СА СТРАХОВИТИ
107
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКакво коментирате глупости?Снаряда може да е изстрелян и от сепаратистите, може да е изстрелян от специална група руски диверсанти, може изобщо да не е снаряд, а може и да е просто медиен кьорфишек.Руснаците са най-големите лъжци.---------те на тролчетата като им се дадат опорни точки и коментират все едно са видяли кой го е изстрелял снаряда
106
10
 
4
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: номер 148Нищо лично, ама тия работи не сме ги учили в часовете по география. Специално за град Донецк нямаше нищо. Това помня със сигурност иначе щях да знам. Русия малко беше застъпена в уроците. Не сме длъжни да учим такива неща и да ги знаем.
105
3
 
27
 
! Отговори
до 147 преди 9 години
За теб герберю, всичко свързано с Русия е нещо лошо? Или си болен или много болен. Русия е голяма, а ти си незначителен.
104
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "аз" ... момче като се *** и не си ходил в часовете по география, не обвинявай сайта!!! На руска територия също има град Донецк ... ама то безмозъчните *** от къде да знаят това?
103
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво коментирате глупости? Снаряда може да е изстрелян и от сепаратистите, може да е изстрелян от специална група руски диверсанти, може изобщо да не е снаряд, а може и да е просто медиен кьорфишек. Руснаците са най-големите лъжци.
102
7
 
8
 
! Отговори
БМ_21 Град преди 9 години
Даа логичното се случва .. хохлите стават все по-нагли защото братушките дремят, а В.В. отлетял да гледа финала на световното по футбол !? За съжаление сегашните управници в Кремъл са бледи сенки на някогашните руски политици /добре, че граф Игнатиев не се е страхувал от "санкции" на "високата порта", че и досега да сме турски вилает/. В.В. прави същата грешка както Й.В.Сталин през пролетта на 41-ва нескончаеми отстъпки .. как свърши тая работа всички знаем!
101
13
 
3
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Аууу, ами сега? Това веднага ще го използва другаря Путин да обяви война на Украйна!Друг е въпросът, че ако наистина стане нещо такова, то най-вероятно снарядът е руски.
100
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До darcasако те набарам , ще ти отворя подопашните бузи и ще ти вкарам в десятката един кожен "***" бе възелин
99
24
 
4
 
! Отговори
аз преди 9 години
руския?? град Донецк??? абе ДНЕС вие полудяхте ли какво ви се случи или и вие руски продажници станахте? ония абсолютно смешен и измислен референдум от някакви абсолютно изкуфяли и олигофренясали 100 човека "руска сепаратисти", който никой освен тях не признава....и вие ми пишете руски град?? много луди има по този свят.....
98
3
 
32
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Ако беше обратното всички щяхте да скачате какви зверове са руснаците, нали!! Къде са сега ЕС, разни организации за права на маймуните, оп извинете, на човека, ХАмериканците и т.н навити пружинки против Русия. Що мълчат, а, няма ли да осъдят случай и да размахат пръст на Украйна за санкции - манкции, ала бала.
97
1
 
10
 
! Отговори
Иван Сотиров преди 9 години
До Анонимен131 Снарядите са 6 броя , един е случайно 6 тенденциозно.