Холандец снимал Боинга часове преди разбиването му

"Ако изчезне, ето как изглежда", написал шеговито той
Обновена: 18 юли 2014 14:18 | 18 юли 2014 09:29,
50
Холандец снимал Боинга часове преди разбиването му
Снимка: Facebook

Кор Пан, момче от Холандия, пътувало в разбилия се малайзийски Боинг 777 над Източна Украйна, е публикувало снимка на самолета във Facebook минути преди да се качи на него.

Кадърът е придружен от шеговит коментар: „Aко изчезне, ето как изглежда“. 

Шегата на момчето е свързана с изчезналия преди месеци над Индийския океан друг малайзийски самолет.

Момчето и семейството му от град Волендам, Северна Холандия, отивали на екскурзия в Малайзия.

Няколко часа след заснемането на снимката самолетът се разбива над Източна Украйна.

Всички 297 пътници на борда загинаха.

Няма официално потвърждение на факта, че момчето е било на борда.

Въпреки това снимката, която е качил в социалната мрежа, е заснета в близост до летище Схипхол, от което е излетяла машината.

Няколко дни преди фаталния инцидент момчето е качило снимка във Facebook на екзотични малайзийски плажове, придружена с коментар „Само още няколко дни...“.

Снимката със самолета преди излитането е споделена над 17 хиляди пъти в социалната мрежа.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАрменците са гадни кучета,те се еретици и се покланят на един *** Авруций.До колкото до руснаците, ние българите имаме много общи неща с тях! СЛАВА РОССИЯ!
40
0
 
0
 
! Отговори
Stella преди 9 години
Vie razgledahte li profila na momcheto,za da vidite,che vaprosniqt se e prisaedinil kam facebook predi 15 chasa i tova e palen teatar
39
6
 
1
 
! Отговори
Alis преди 9 години
Sigurni tozi e slojil bomba v samoketa.
38
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те сега ще намерят и писмената заповед на Путин да ги думнат!В останките пак.Жалки,долни US манипулатори и демагози!
37
6
 
11
 
! Отговори
Dan преди 9 години
След като в останките от самолетите камикадзета в Кулите близнаци намериха паспортите на атентаторите/и хората им повярваха без да се замислят ,че при такава висока температура ,че стапя желязото на небостъргачите и при такава експлозия няма как да са оцелели точно паспортите на атентаторите../ ........какво им пречи да намерят отломки от руска ракета в останките от този самолет..... лека им пръст на хората и да ни пази Господ от такива игри....
36
10
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Границата с Русия е разградена и се намира на 60-100 км в зависимост от посоката, това е 2-3 часа път на самоход за една такава верижна машина. Никакъв проблем няма да се вкарат и десет Бука, както и се прави.
35
1
 
12
 
! Отговори
Белята преди 9 години
До Шоп-41: Шопе, не забравяй, че Украйна има само руско оръжие! Тоест-няма украинско.
34
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Две трети от света разполага с оръжия и самолети от Русия, защото са качествени, каквото и да значи това.Не правете Путин на ***.Глупакът е тук и с куха глава ще "управлява" марионетно чрез американските хиени.Американците да се прибират в своята страна и там да разрешат собствените си проблеми, породени от фалша на пропадащата главоломно грабителска икономическа система.Краят е близо.Нямат шанс!Струва си жертвата да рухне най-агресивната античовешка американска доктрина.Фашизъм!
33
16
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До Анонимен 28Главния прокурор на Украйна пред час опроверга информациите и заяви, че проруските бунтовници не разполагат с украински ракетни комплекси "Бук" и С-300.------------Да, нямат украински. Довлекли са ги през границата от Русия. От месеци светът гледа как дивите руски варвари безчинстват и нарушават всякакъв суверенитет и международно право. Но това е, един разбеснял се хулиган го спира само юмрук в носа, а те им се молят...
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименпогрешка го е взела за руска машина( цветовете са същите)----------- Ти си ***, казвам ти го като човек, работещ в авиационната сфера. Никакви цветове не могат да се видят на 10 000 метра. А на 10 000 метра се вижда много добре дали е голям граждански самолет или изтребител - по-точно дребния и камуфлиран изтребител изобщо не се вижда.
31
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 9 години
Интуиция ...
30
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СЕНЗАЦИЯНе, не е признавал такова нещо. Ние па искаме да знаем кой въоръжава украинските фашаги?....Самолетът е свален от украинската армия, която помпогрешка го е взела за руска машина( цветовете са същите)Така че стига с тоя Путин. Разбирам, че ако в Тирция напр тръгне геноцид спрямо българско население( както към арменците и изобщо християните миналия век), от бг-страна никой нема си мръфне пръстта.Но руснаците са патриоти, не са мутросиликонови *** като нас....
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 13Tемпературата на въздуха на тая височина е около минус 40 градуса. При скорост от около 900-950 км/ч се усеща като минус 60 ...най-малко. Освен това концентрацията на кослород е толкова ниска, че и без движение не може да се диша. Смъртта на пазажерите е настъпила мигновено. И по-добре...поне не са се мъчили
28
12
 
5
 
! Отговори
СЕНЗАЦИЯ преди 9 години
Преди малко по РТ, Путин си призна, че е въоражавал бунтовниците с ракети земя-въздух
27
9
 
3
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
Не искат да влезем в шенген.Нека да разберат,че не са необикновени хора.И те са смъртни!
26
2
 
6
 
! Отговори
Сияна преди 9 години
Объркали са го с руски самолет.
25
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Главния прокурор на Украйна пред час опроверга информациите и заяви, че проруските бунтовници не разполагат с украински ракетни комплекси "Бук" и С-300. Това го казва ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА УКРАЙНА, а не баба ви Пена и youtube-a.
24
14
 
7
 
! Отговори
sport преди 9 години
Путин е такава душичка, а те за какви работи го обвиняват. Аз не разбирам как изобщо е възможно някой да го смята за виновен. Той милия един тръби иска само да построи, за да дава благата на Русия на западния свят, а всички го маскарят. И лошите българи, дето не искат да му платят за бетонния гьол в Белене няколко милиарда. А гадните американци дето все сечено му правят заради това, че си играе на стражари и апаши в покрайнините на Украйна. Пък той горкия само добро иска да направи, Путинчо.
23
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Българина кулите в Ню Йорк пак ли Путин бутна???
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е....ти и сградата на летището в Амстердам?!?!?!?!?! с прозорци облепени с хартия и дървена дограма!!!!!!По ми прилича тази снимка да е правена на отпътуване на този самолет от Пенджаб или Кабул!!!!!!!