Банди демонстрират сила чрез групови изнасилвания

Феноменът е широко разпространен в Лондон
20 юли 2014 10:10, Александър Попов
77
Банди демонстрират сила чрез групови изнасилвания
Снимка: Reuters, архив

Лондонските улични банди са въвели нов ужасяващ аресенал в битка за надмощие. Все повече те използват груповите изнасилвания на момичета за утвърждаване, пише в. "Обзървър".

Бандите съставят списъци на момичетата, които са сестри, братовчедки, приятелки на членове на конкурентни банди. Някои от тях дори са сваляни насила от училищни автобуси, за да бъдат отведени на място, на което да бъдат насилени групово.

Други момичета са шантажирани с компрометиращи записи на техни сексуални контакти, за да се оставят да бъдат насилени.

Когато пък става дума за момичета, членове на улична банда, честа практика била те да бъдат предлагани на друга
улична банда за групов секс, за да се скрепят връзките между двете групировки.

Феноменът е толкова широко разпространен, че Скотланд ярд го е поставил начело на списъка с престъпленията, с които да се бори.

Членовете на уличните банди, използващи изнасилванията като оръжие знаят, че за подобни престъпления се дават по-леки присъди, отколкото например на хора, заловени с незаконно оръжие.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 20То и други интересни работи стават в цивилизования демократичен свят, които не стават тук. Работеща здравна,съдебна и образователна системи, прави чисти улици без дупки и жизнен стандрат 30 пъти над нашия
16
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PUKE ТОВА Е ЛОНДОНСТАН НАЙ-ГАДНОТО МЯСТО НА КОНТИНЕНТА.
15
11
 
33
 
! Отговори
rusnak преди 9 години
На ви демокрация и капитализъм, човшки права и свобода:)
14
4
 
42
 
! Отговори
men преди 9 години
това са децата на *** заливаща инглизистан които и нас ни ги пробутват като мирни бежанци. обаче пък като знам колко народи са погубили юдеомасонските хич не ги съжалявам.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do ODESA!Tolkova si skuchen s tvoite komentari, che mi ide da povarna! Zashto trqbva dase nadqvash na chujdi darjavi kato Germaniq primerno za da ti obarshat miriz...q Za...k? Stoi si v Darjavata napravi neshto za vastonovqvaneto na rodinata si, i se gordei kato Balgarin, ako deistvitelno si takav razbirase!!!!!
12
0
 
19
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Сидни, да не са прекръстили делиормана австралия и село ясенково на сидни? Поздрави от Ротвайл Германия.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех и те.Законите и наказанията предполагат свръхразвити интелигентни и миролюбиви граждани.Като почнат да им прилагат средновековни наказания от типа на изгаряне жив,потопяване във врящо олио или просто чупене на крайниците и изкормване както преди няколкостотин години броят на престъпниците рязко ще спадне.А сега разни дружества са загрижени дали затворниците имат достатъчно хубави климатици и последен модел лаптопи в затвора..Много ясно,че постепенно всичко се превръща в пародия и гавра.
10
13
 
21
 
! Отговори
магив преди 9 години
Тия банди сигурно са на хора от третия свят.Включително и БГ е от там с тия ***,крадци на коли,кред карти и т н.Къде да бъде България ли е не като украина,иран ирак авганистан.Запада не е наи доброто място но за сега по добро няма.
9
2
 
12
 
! Отговори
R;e преди 9 години
До Анонимен 10То тая "чалга" език ли я наричаш. Жалко, че в много случаи е единственият начин да се разбереш с хора от трети страни...
8
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лека полека европееца разкрива истинското си лице и същност. Когато пиша, че мястото ни не е в ЕС, имам и тези неща предвид. Вижте за 25 г слободия на какво се превърнахме и си дайте сметка, че сме още в началото на т. н."демокрация" и дали наистина това е нашия път.
7
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много антипатична нация. Започва да ме е яд, че изучих езика им почти до съвършенство, но както се казва "know your enemy".
6
1
 
61
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Баси ***!
5
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Суека: :) Аналог с България дори и през акъла не трябва да ти минава. Там всеки закон си действа, дори за сина на шейха на катар, на който му конфискуваха Авентадора за шофиране без рег. номер, книжка. Дадоха преди два дни 18 години затвор на 16 годишно момче за убийство на свой приятел. Давам ти произволни примери за прилагане на закона, и повярвайн - действа. В България закони не действа, има ги но не се прилагат, така че аз мога да кажа твоята реплика I can't believe that ;)
4
32
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е кво толкова, важното е любов да има, да се обичат хората
3
7
 
63
 
! Отговори
Стамат преди 9 години
Защо ли не се впечатлявам! Тази нация е плод на вековно кръвосмешение!
2
5
 
37
 
! Отговори
Суека преди 9 години
Я и англичетата има калпави закони и леки присъди о_0 i can't believe that !
1
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези англичани са по-зле от нас.