Влакът с телата от самолетната катастрофа потегли

Ще отиде в Харков, където ще бъдат предадени на семействата
21 юли 2014 21:07, Александър Попов
41
Влакът с телата от самолетната катастрофа потегли
Снимка: Reuters

Влаковата композиция с хладилни вагони, в които се намират над 280 тела на жертви от самолетната катастрофа в Украйна, напусна гара Торез в контролирана от сепаратистите територия, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Влакът ще отиде в Харков, където телата ще бъдат идентифицирани от 31 експерти и предадени на семействата.

Заминаването на влака бе забавено заради искането на проруските бунтовници той да бъде придружен от международни експерти, а не от украинските власти.

Според бунтовнически водач са открити 282 от общо 298 тела на загинали.

Володимир Гросман, вицепремиер за регионалната политика и председател на държавната анкетна комисия за разследване на катастрофата на малайзийския "Боинг-777", уточни, че в зоната на катастрофата на площ от 50 кв. км са открити телата на 282 жертви и 87 телесни части от останалите 16 жертви, предаде ИТАР-ТАСС.

След идентификацията телата ще бъдат превозени в Холандия, посочи Гросман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Сиганин преди 9 години
Тоя, австралиеца, е май от Куртово Конаре, пловдивско и сигурно се увлича по документални филми по кабеларката, та подочул оттук-оттам за операта в Сидни...
15
0
 
6
 
! Отговори
Macbeth преди 9 години
Голяма трагедия!!! Бог да се смили над душите им и да пази света!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,така е,същия е и Варг,със Сидни-то са си лика-приликаДа се махат и двамата и да не занимават хората
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни, беше борсов играч, милионер с яхта като кораб, докато не се разбра, че караш 10 годишна Тойота. После стана комютърен спец, докато не се разбра, че нямаш и основни понятия от базови неща в технологията. Не те знам сага какъв се изживяваш по форумите, но спри да се обаждащ по теми, от които си нямаш хабер. Със снимки можеш да се занимаваш - съвременните апарати са евтини, качествени и най - вече - снимат сами. Тоест интелект не ти требе. Дерзаай ;)
12
0
 
10
 
! Отговори
сиднито равен нема преди 9 години
АХАХААХА сиднито е тук!!!!! голям купон пада с него!! много,ама много е ***!!!!да си жив и здрав сидни,и все така да ни разсмиваш с глупостите си:))
11
2
 
7
 
! Отговори
монархист преди 9 години
Много русофил, много нещо , няма един беспристрастен. Нека се видят резултатите ,та тогава да се съди. Лека им пръст на хората загубили живота си , заради глупостта на другите... Свят в който всички могат да живеят заедно, го делят по безумен начин.
10
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ха да видим дали ще излезе сметкака или ще има двуглави или триглави холандци
9
2
 
6
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
Много си прав 16. Живея от 7 години в NY. Най ми липсва да се прибера в Бургас и да се разходя и да се видя с приятели. В големия град това го няма.
8
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руските, безсрамни мародери са ошушкали до край всички трупове. Всичките им пари и лични вещи просто ги няма. Няма такава гавра с душите на загиналите. Че и на всичкото отгоре си позволиха да откраднат и черните кутии. 100% записите са или изтрити или преправени. Какво да очакваш от самозабравили се, руски пияндури...
7
4
 
6
 
! Отговори
тюх преди 9 години
Володомир Гросман - тюх, не е ли и той евреин ? Също като евреите около Сталин.
6
7
 
17
 
! Отговори
Heh преди 9 години
До Анонимен 7Още преди 2 дни беше казано че ще бъдат предадени на разследващите и ще бъдат върнати на семействата! Но нали всеки търси как да компроментира опълченците... та както и да еотдавна не вярвам на CNNа и относно провокациите! Един журналист от SkyNews вече го отнесе за това че пребърква багажа на пътниците!
5
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Личните вещи на загиналите (Бог да ги прости!), кредитни карти, портфейли, документи, мобилни телефони къде са?Или и тях ще ги дадат..."Ако ги поискат"..както черните кутии.
4
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По добре ела ти в цивилизацията, в 18 век ли живееш? аборигените зели дали и са почти изчезнали тук, поели са пътя на индианците, ако не са ги задминали вече.А я ти се огледай около тебе *** напират, скоро ще им лъскаш обувките докато ти фъргат едър мангиз и ще се кланяш на Царя им.Ако не искаш да поемеш и ти пътя на аборигените почвай та учиш шериата и корана докато са евтини курсовете... хихихиПоздрави от Сидни Ав$$$$тралия
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни, в цивилизиацията плоския ти, неподходящ и *** опит за остроумие не върви. Тия неща върви ги разправяй на любовниците си аборигени, докато ти показват австралийското гостоприемство с еднооките си... бумеранзи.
2
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Влакът с телата...."а главите по пощата ли ги пращат или те първа ще ги берът?поздрави от Сидни Ав$$$$тралия
1
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости мъртвите и да даде разум на живите!