Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна

Целта е по-добро взаимодействие на военновъздушните части
Обновена: 4 авг 2014 14:11 | 4 авг 2014 11:45, Елка Василева
294
Руски военни учения с над 100 самолета близо до Украйна
Снимка: архив, Reuters

Русия започна военни учения на ВВС и ПВО с над 100 самолета от своя Западен и Централен военен окръг в близост до границата с Украйна, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Говорителят на руските ВВС полковник Игор Климов заяви пред Интерфакс, че това е един от етапите в подобряването на взаимодействието на военновъздушните части за 2014 г. Той не спомена Украйна, където проруски бунтовници се бият с украинските правителствени сили, отбелязва Ройтерс.

В ученията ще участват изтребители Су-27 и МиГ-31, най-новите многоцелеви руски изтребител-бомбардировачи Су-34, фронтови бомбардировачи Су-24 и хеликоптери Ми-8, Ми-24 и Ми-28Н.

Ще се тренират поразяване на наземни и въздушни цели, както и реални и електронни изстрелвания на зенитни ракети. Освен това самолети цистерни Ил-78 ще зареждат във въздуха изтребители МиГ-31 и изтребител бомбардировачи Су-34, което ще увеличи полетното им време двойно до почти 8 часа. Ученията ще продължат до 8 август, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
22
 
2
 
! Отговори
ЛилиПутин преди 9 години
До Анонимен 79,ами аз скрепвам дружбата между България и Русия. Като се приберат там и разкажат, следващата година идват нови мамашки! Защото знаят, че там в България няма лабаво, Натовската паламарка боде яко, а не като мекия от самогон руски... Не е ли повод за гордост, да правиш само добро за името на страната си? Хайде, отивам в Поморие, там една мамашка Марина от Питер, седи и чака да дойде врага с кожения да я разцепи :) Хубав ден, отивам да победя рашата още един път :))
53
4
 
38
 
! Отговори
цари смърт преди 9 години
Миналата нощ 438 военни от бивша Украйна са потърсили убежище в Русия. Русия спасява хората и им дарява живот. В бивша Украйна цари само смърт!
52
3
 
9
 
! Отговори
Любопитен преди 9 години
До Анонимен 77Ти да не си Азис и временно да ти е дошъл мъжкият хормон и да се чувстваш неестественно и да спамиш по форума от превъзбуда???
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДа бе, казвам ти, че кефиш яко Няма лошо хората са си направили почивката с теб и са си заминалиВиж колко си горд Това ли е само или има и друго с което се гордееш?
50
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 73,ами те за това са дошли тука. Руските алкаши им дай да лочат самогон само. Мамашките идват тука да усетят какво е мъж, какво да се прави. Не може всички да сме меки китки като теб! Трябва и някой да забива кожения флаг в задния двор на рашките )))
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛилиПутинКефиш Наистина има с какво да си горд. Радвам се, че мой сънародник е толкова преуспял в живота...
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 62Не съм този с който спориш и не споделям мнението му че трябва да се излиза от НАТО, но България трябва да подържа такава отбранителна система, че да може да пусне "достатъчно кръв" дори и на най-силната армия, така че да няма мераклии за агресия. Такава стратегия сме прилагали до 44 година, подобна стратегия и днес прилагат Швеция, Швейцария, Финландия, Китайско Тайпе,Гърция....
47
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пич, не знам къде другаде, освен в Москва, можеш да видиш стоянка за таксита, марка Майбах...----------намтова мога да кажа само едно нещо-WOW :)
46
28
 
4
 
! Отговори
ЛилиПутин преди 9 години
До 66,смешен съм, да! Но го забивам на всяка една мамашка по черноморието, без санкции! И, ги побеждавам с кривата си Натовска паламарка и те приемат поражението с отворена уста )))) Мамашки, кой не си е поискал, на него не са дали )))
45
6
 
24
 
! Отговори
До 62 преди 9 години
Ти май не си наясно че с ракети комплекс ОСА и стратегическите ни язовири винаги сме държали турците в шах. Язовирните им стени са насочени така че при взривяване да наводнят Турци и Гърция с ракетите за ПВО държим авиацията им в шах, пехотата с минни полета, а за корабите на НАТо просто нашите морски флот трябваше да потъне и да задръсти Босфора. Но сега морски флот няма ракетите ги нарязаха по искане на турция изстребителите също. Сега НАТО ни "ПАЗИ"
44
4
 
25
 
! Отговори
макето преди 9 години
бунт в украинската армия по днес бг ще четете след 3-4 дена
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Участват и 3 Китайски изтребителя J-20
42
31
 
2
 
! Отговори
ЛилиПутин преди 9 години
Друзя,да, провеждаме учения с военна авиация! Но какво да правим друго, ето днеска най-новата ни авиокомпания прекрати полети :(, Доброльот уже не летает! Другия месец и Аерофлот спира :( !!!Как ще ви пращаме мамашки в Болгария? А, те милите искат да се махат от Россия, че много алкаши тука и никой не си върши мъжките задължения! Но за сметка на това ще летим с Миг-овете до последно, нищо, че сега на учението ще паднат 2. Санкции...но ще намерим начин да ви захранваме с наши дащни мамаши...
41
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народ който не храни своя армия скоро ще храни чужда! Отбранителния потенциал на България е нулев. Ако ни нападне Турция кой ще ни защити ? Да не би НАТО? Както защитиха гръцкия остров Кипър, когато беше окупиран от Турските войски. ТРябва БГ да излезе от НАТО и да развива собствена отбранителна стратегия. Ако навремето не бяха разминирали границата с Турция сега нямаше да има и един емигрант от там в БГ.
40
5
 
4
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
44 твой русский язык впечатляет... Я лично ничего не понял...Пич я преведи цитата си от руски, че не го разбрах................Той говори и пише на много висок руски език,но с америкън и тук таме бритиш акцент.За туй не можеш да го разбереш.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този път ще участват и китайски ..
38
3
 
14
 
! Отговори
Абсент преди 9 години
Интерпретация по Хашек:"Войната си вървеше нормално,докато не се намеси Обамича и пр??б@ всичко" :-))
37
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите застават плътно зад Русия при война. Ще организираме партизански движения из цялата страна в подкрепа на Русия. Добре че сме планински район, лесно ще блокираме сухопътна атака от към Гърция и Турция!
36
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА Русия има силен президент той върна вярата на военните и подобри социално битовите условия за тях и общественото им положение в обществото. През периода на Горбачов и Елцин руската армия беше в упадък сега е във възход. Освен това за руският войник и офицер е чест да служат за Родината си, докато нашите войници вече са обикновенни наемници които обслужват интересите на НАТО. Да не говорим че нямаме ударна авиация и почти никакви летящи изстребители. с Мъка летят 3-4 Миг-29. Това е у нас.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
44 твой русский язык впечатляет... Я лично ничего не понял...Пич я преведи цитата си от руски, че не го разбрах.