ЕС обмисля нови санкции срещу Русия, предупреди Меркел

Те ще се обсъдят на срещата на върха в събота
28 авг 2014 22:47, Анисия Иванова
197
ЕС обмисля нови санкции срещу Русия, предупреди Меркел
Снимка БТА

Германският канцлер Ангела Меркел каза, че на срещата на върха на ЕС в събота ще се обсъди възможността за нови санкции срещу Русия, след като се появиха информации за навлизането на значителен брой руски войници в Украйна и за настъпление на проруските сепаратисти, предаде Ройтерс.

Още по темата

"Получихме информация за увеличено присъствие на руски войници, за размирици и ново настъпление на сепаратистите в зони, които досега бяха много спокойни", каза тя на пресконференция след разговори с политически лидери от Балканите.

"Казахме ясно през март тази година, че ако има нова ескалация, ще бъдат обсъдени още санкции. Така че въпросът ще бъде на дневен ред на срещата на върха и ще се наложи да си зададем въпроса как да реагираме", каза тя.
 (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
42
 
! Отговори
Асад преди 9 години
Меркел съобщи, че на срещата на върха(на глупостта) тя ще демонстрира как собственоръчно с брадва може да среже газа за Западна Европа!!
11
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви санкции бе другарко .Мобилизация във цяла европа и да го почваме това овехтело джудже . Какво ви е страх 500 милиона европеици срещу една шепа терористи и путиовци . Какви санкции един старшина от КГБ ви се качи на главите и ви се подиграва
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Voina i Miri 17 miga ot proletta100Mig-a i 200 Su-ta nad stepta
9
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
RUSNATSI VOYUVAT SRESHTU RUSNATSI!GLUPATSI!RUSIYA SKORO SHTE FALIRA!PUTIN PATKI SHTE PASE, POKRAY VOLGA I SAMARA!
8
5
 
52
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До Пютин МаринкинТоя въпрос го задай на американците-"Защо ви е тая Украйна?"Щом са дали(и дават) милиарди за да я контролират,значи има причина!А руската реакция е просто отговор на тия действия.
7
8
 
50
 
! Отговори
На гол тумбак... преди 9 години
Дотука- добре! Сложете още "санкции" на Русия! ама, ако онзи 140 милионен пазар Ви отговори- кво праим??? Опел, Пежо и Ситроен не внасят и не продават коли в Америка и Китай (вече се провалиха И там!) остава само Русия да им забрани вноса в тяхната "федерацийка" и тогава... Кво правим????? Бабо, ти готова ли си да посрещнеш ВСИЧКИ тези протестиращи от областта на "тежкото машиностроене"??? Това не са то ШИВАЧКИ, ами корави МЪЖЕ без хляб за децата си!!! Ако САМО ти дойде на главата...
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ima li jelaeshti , Lada "Samara " zapazena .
5
11
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да излизаме от този ЕС и да се приключва! Тези няма да се осъзнаят скоро! Аз във война не желая да участвам и не искам да плащам за такава!
4
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Babi4ke , daje ne mojesh da sankcionirash ,ako beshe onzi 4ove4ec s malkite musta4ki ,znaeshe mu reda na vsi4ko.
3
10
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрете се, бе! Не видяхте ли, че само губите от цялата тази работа! Във война ли искате да ни вкарате?! Оставете САЩ да си *** сами раните и да се оправят сами с проблемите си. Само те имат изгода от това положение!
2
53
 
36
 
! Отговори
Пютин Маринкин преди 9 години
това русите са гадно племе.. война с кръв в 21 век в ЕВРОПА! пу че гадост! за кво им е тази Украйна?! света вече е глобален!
1
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съберат ли се блудницата и дявола, нищо добро не чака Европа!