От Кремъл: Санкциите срещу Русия са незаконни

Страната ще съдейства за мир в Украйна въпреки тях
Обновена: 12 сеп 2014 09:39 | 12 сеп 2014 07:24, Александър Попов
298
От Кремъл: Санкциите срещу Русия са незаконни
Снимка: Reuters

Русия е решена да съдейства на мирния процес в Украйна въпреки новите икономически санкции на Европейския съюз срещу Москва, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс и БТА.

Още по темата

"Въпреки че позицията на ЕС не е конструктивна, Русия ще продължи да прави всичко по силите си, за да помогне за прилагане на съществуващия мирен план, както и за стабилизиране на ситуацията в Югоизточна Украйна като цяло", каза Песков.

Преди това руското външно министерство заяви, че с новите санкции ЕС показва, че е против мирния процес в Украйна.

Според Песков Русия съжалява, че ЕС е наложил нови наказателни мерки и че предпочита да "продължи разговора на езика на санкциите, вместо да съдейства за мирно уреждане - не на думи, а на дело".

"Съжаляваме за приетите решения за въвеждане на поредни санкции от страна на ЕС. Нееднократно сме изразявали своето несъгласие и неразбиране по повод тези санкции, приемани по-рано, и сме ги смятали и ги смятаме за незаконни", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Русиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За русофилския червен *** всеки който е против русия е турчин. Не аз мразя тази комуно-еврейска държава точно защото съм българин а не турчин. Те са ни сторили най-много зло от всички държави.
26
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия не е измислила нищо. Те са ***.
25
5
 
21
 
! Отговори
до29 преди 9 години
ТИ НЕСИ БЪЛГАРИН БЕ ***,ТИ СИ ТУРЧИН *** ,*** В ПАСПОРТА ТИ ПИШЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ,ТОВА НЕЗНАЧИ ЧЕ СИ БЪЛГАРИ БЪЛГАРИТЕОБИЧАТ БРАТЯТА РУСИ,КОЛКО СТЕ ДОЛНИ ВИЕ АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ И ***.
24
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко славянско е унищожено от еврейската хунта ръководеща Кремъл. Те са избили 65 милиона човека а не англичаните . Вие сте срам за човечеството бе ***.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** - успокойте лая!Пак забравяте кой започна всичко и какво искаше! Русия има и ресурс и територия та да пише историята след 10 000 как е имало страна Америка, подла и военолюбива ....
22
6
 
14
 
! Отговори
До28 преди 9 години
А БЕ МНОГО ЛАЕТЕ АМА СТЕ ЗАСПАЛИ ТУРЦИ И ЕНИЧЕРИ,СЛАВЯНО ЕЗИЧНАА ГРУПА Е НАЙ ГОЛЯМА ГРУПА В ЕВРОПА И АЗИЯ ЗАТОВААНГЛОСАКСОНСКИТЕ *** РАЗРУШИХА ВСИЧКИ СЛАВЯНСКИ СТРАНИ И ГИ ПРЕДЪРПАХА В ЕВГЕЙСКИЯ СЪЮЗ,РАЗДЕЛИХА ЧЕХОСЛОВАКАЯ ТАМ ГОВОРЯТНА БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ,А УКРАЙНА Е РУСИЯ КИЕВСКА РУСЬ ,ГРАД КИЕВ Е В ЧЕСТ НА БЪЛАСКИЯ АР КИЙ НЕ ПИШЕТЕ ДЕБИЛСКА АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА ЕНИЧЕРЧЕТА МАЛКИ,ПРОДАЖНИЦИ НА РОД И РОДИНА.
21
9
 
6
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Всеки герой става известен след като умре.*** помисли по въпроса.Фашиста от Кремъл успешно играе руска рулетка.Остава му последен опит-ДА СЕ ГРЪМНЕ!
20
5
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Ти да не си ги видял бе, имало некви 1000 войника ама те може и наемници да са чеченци и други.Tтака че Путин няма да тръгне да се позори с некви 1000 войника ако ще прати няколко изтребителя една колона танкове и ще ги разсипе за половин час ако рече, а санкции тъй или иначе и сега има.
19
2
 
18
 
! Отговори
5 преди 9 години
Да не забравяме кой даде милярда $ да запали войната!А? Толкова ли вие къса паметта?Та кой е за мир и кой за война?Кой има преобладаващо нападетелни оръжия в армията си и кой има преобладаващо оръжия за здържане? А? Кой?
18
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На нас българите не ни пука за душманина русия и ги презираме. Всеки който защитава терористичния режим на Путин е евреин и платен безработен *** на хранилка в Позитано 20 или *** атакист с мозък на кокошка. Ще дойде времето когато с шутове ще ви изхвърлиме от България и ще ви ритаме чак до Кремъл.
17
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ангелРусия е най-тъпата държава в Света. Спасена е от България, покръстена е от България, взела е писменост от България, създадена е върху държавното устройство на Волжка България, претопява насилствено българите, почти няма изобретение което да е измислено от руснак (всички са крадени или измислени от човек с руски паспорт, но от малцинствата в Русия), Природата победи Хитлер и Наполеон (а не руснаците), агресори са, *** са, нечистоплътни са.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и ти си незаконен
15
4
 
16
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
ТИ ЕНИЧЕР КАКВО ПАВИШ В ПАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ.?БЯАЙ В ТУРЦИЯ В САЩ ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ПАВОСЛАВИЕ РУСИЯ Е ПАВОСЛАВНА СТРАНА,ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ,БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ Е ПРОПИТА С РУСКА КРЪВ ПРОТИВ ТУРСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ ЗА А ЖИЕВЕЕТЕ ВИЕ МЕКОТЕЛИ.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За разлика от обезценяващите се долари, ресурсите даже си вдигат стойността и не стареят!Ще видим кой ще се смее накрая. Обаче имам лошото чувство, че ние ще сме от плачещите.
13
1
 
6
 
! Отговори
игнасиус лойола преди 9 години
До ангелдържави се появяват и изчезват русия не е изключение само БОГ е вечен
12
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еврейските *** са ранобудни.когато утре започнат да "преподават" на децата ви мастурбация от 5 годишни и как да живеят със родител *** по убеждение ще разберете кой е бил закона
11
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"От Кремъл: Санкциите срещу Русия са незаконниСтраната ще съдейства за мир в Украйна въпреки тях"Никой не вярва на думите "ще съдействаме за мир", когато същите хора които изричат тези думи, вкарват руски войници в Украйна! Ако нямаше руски войници, тази война щеше вече да е забравена.
10
13
 
25
 
! Отговори
ангел преди 9 години
Русия е била и ще пребъде велика *** хамерикански и ***!
9
5
 
2
 
! Отговори
макето преди 9 години
очаквайте "ответа " днес на другаря путим мако жестоко изглежда но ................................... на секиму според заслуженото
8
10
 
14
 
! Отговори
ДО 9 преди 9 години
ЕЛА ЩЕ ТЕ ПРЕБЕРА ФАШИСТ,РАСИСТ ,ЕНИЧЕР ,ЗАПТИЕ,ТУРСКИ СЕРДАРИИ,ВИЕ КОИТО ПЛЮЕТЕ ПО РУСИЯ И ПРАВОСЛАВИЕТО ПЛЕТЕ ПО СЕБЕ СИ ,ИМАТЕ КЪСА ПАМЕТ И ЗАСЛУЖАВАТЕ ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ.