Путин прие пратеник от Пхенян с послание от Ким Чен Ун

Не стана ясно обаче какво е било то
Обновена: 19 ное 2014 09:07 | 19 ное 2014 07:35,
24
Путин прие пратеник от Пхенян с послание от Ким Чен Ун
Владимир Путин Снимка: архив, БТА

Руският президент Владимир Путин прие днес специален пратеник на севернокорейския лидер, който му донесе послание от Ким Чен Ун. Това съобщи прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС и Асошиейтед прес. Песков не посочи повече подробности.

Още по темата

По-рано днес руското външно министерство съобщи, че по време на визитата на Чхуе Рьон Хе, високопоставен представител на Корейската трудова партия, ще бъдат обсъдени двустранните отношения и международни въпроси "с акцент на ядрения проблем".

Чхуе пристигна вчера в Русия на седемдневна визита, включваща посещения в Москва, Хабаровск и Владивосток. САЩ тясно съгласуват с Русия действията си относно Северна Корея, заяви, цитиран от ТАСС, говорителят на Държавния департамент Джеф Ратке на редовен брифинг, коментирайки визитата в Москва на севернокорейския специален пратеник.

Знаем за посещението, поддържаме редовна връзка и консултации с Русия по въпросите, свързани с КНДР, каза той. Властите тясно координират действията с нашите партньори, включително с Русия, за да се противодейства на заплахата за глобалната сигурност, каквато представляват ядрената и ракетната програма на Пхенян, отбеляза Ратке.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
Все едно чета работническо дело...
20
2
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Пратеника жив ли е още?
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
19.11.2014, 1 долар = 46.9797 рубли и така е от една седмица откакто ЦБ на РФ пусна рублата в свободно плаване.
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
19.11.20141 долар = 46.9797 рубли1 барел = 74.24 долара сорт Урал Конграчулейшънс на всички *** русофили в България.
17
6
 
3
 
! Отговори
Посланието на Ким преди 9 години
Пратеника на Ким Чен Ун донесе на Путин рецептата за приготвяне на Бьоф Строганов от корени на питателни треви, стратегическа разработка на севернокорейските диетолози за справяне с американския империализъм. Това е последната надежда на вожда Путин да удържи любовта на руското стадо на нивото от 86% влюбени до полуда в него предвид падането на рублата и нефта и задълбочаващите се санкции .
16
9
 
1
 
! Отговори
Себайтин Ебатин преди 9 години
Путин прие чХуе... вероятно добре са си прекарали... :-D
15
15
 
3
 
! Отговори
18-Век преди 9 години
Путин се занимава със Северна Корея. На срещата - Г-20 бяха очертани най-важните проблеми на света от 20-те най-мощни икономически държави - Борбата с Ебола в Африка и Ликвидирането на Ислямска Държава. Путин не го интересува какво мислят останалите жители на Планетата и напусна срещата по-рано. Него го интересува само неговото лично его. Нали е цар - мислите му са в 18-ти и 19-ти век. Посланието към останалите беше да духат супата. По-надменен диктатор никога не е имало в Русия.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така де - 1.посещението е на севернокореиския лидер, 2. руснаците да внимават, ама и 3."за да се противодеиства на заплахата на глобалната сигурност, каквато представляват ядрената и ракетната програма на Пхенян." Нещо маи виждат вече троино.
13
1
 
23
 
! Отговори
до Крайно време преди 9 години
Защо Русия трябва да се занимава с Ислямска държава?? Кой каквото си е надродил, да си сърба.
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то преди 2-3 год американски сенатор,им отиде на крака в Корея--ама тази новина "мина метър" А сега тази новина се ползва като пропаганда против Русия....е как да им вярваш на американците..........
11
27
 
7
 
! Отговори
Крайно време преди 9 години
Крайно време беше руснаците да покажат своите пристрастия към Северна Корея . Путин върви към обединение със северно корейците и както се вижда изобщо не закача Ислямска Държава. Тези трите - Русия , Северна Корея и Ислямска държава организират коалиция срещу демократичния свят. Напред към Пещерния Комунизъм, воден от цар Путин.!
10
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В знак на вечна дружба му е предал един товар с роби
9
6
 
38
 
! Отговори
rusnak преди 9 години
Американците пак на всяка манджа мерудия! Какво обшо имат тези мухльовци с визитата, та да ги споменавате въобще, какво били следили??
8
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще се обсъжда срещата Г-2 следващата година в Пхенян. След като на Г-20 не ги искат.....
7
12
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
До АнонименДо софето"Абе като ти гледам ника-ем си магаре...ем си и крастав...."Атакистче, за Путин говоря не онождам ***!
6
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези,които си приличат се привличат.
5
2
 
27
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
Ще се разглеждат главно 3 групи въпроси - ядрената програма, безопасността в региона и разширяване на икономическото сътрудничество. В часност - група руски компании ще модернизират железниците в КНДР в обмен на достъп до минерални ресурси. Взаимните плащания между РФ и Северна Корея ще се извършват в рубли. За една година Русия намали на 16 % вложенията в държавни облигации на САЩ.
4
22
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
Те краставите магарета се надушват от далеч!
3
1
 
36
 
! Отговори
даммм преди 9 години
Джо Байдън преди 3 години като беше в С.Корея ПАК не беше ясно защо е там.....ама сега трябва да се направи "новина" за злия Путин--виждате ли,общува със северно корейци.....
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kazaha, 4e bilo za razrabotki na alternativni hrani i vzaimopomo6t za tova.