Без сексуално обучение за русначетата, не било морално

Най-доброто образование е литературата, смята руски комисар
3 дек 2014 22:24,
108
Без сексуално обучение за русначетата, не било морално
Снимка: Reuters, архив

Руските ученици не получават сексуално образование в училище и няма да получават в скоро време, тъй като това противоречи на морала и традициите на държавата, пише БиСиСи, като цитира комисаря по правата на децата към президентската институция Павел Астахов.

„Често ме питат кога ще имаме сексуално образование в училище. Отговарям им: „Никога“, разказва Астахов за срещите си с родители. По думите му колегите му в Европа го виждат като „идеологически враг“ заради мнението му по темата, но той продължава да си сътрудничи с тях.

Астахов заема позицията си от 2009 г. насам и още от тогава той ясно се обяви срещу въвеждането на сексуално образование.

През 2013 г. той заяви, че международните споразумения за защита на децата от сексуална експлоатация могат да доведат до „унищожаване“ на руските деца, защото те изискват обучение на това що е сексуална злоупотреба.

Предпочитаният от Астахов метод за сексуално обучение на деца е литературата. „Най-доброто сексуално образование е руската литература и литературата като цяло, децата трябва да четат повече, всичко за любовта и отношенията между половете е там“, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това в порното вече само рускини ползват
67
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
като гледам по морето на какво са способни 12-13 годишните са си доста образовани и начетени . Явно и на дъното на бутилката водка има доста сексуално образование
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе не знам ама нашите маладежи .. като имат сексуално обучение ...какво ....50% са *** или лезбийки а другата половина са *** или фригидини/импотентни...относно сексуалноста на рускините ....същото бих могъл да кажа и за чехкини, полякини,щведки и финландки и германки ...а българките да не говоря с какво са известнти в Европа...особенно в германията...че по еврина *** не мож намериш..ама такова и качеството ......така че дайте да не преувеличаваме за рускините
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 82 а бе, вие извънземни ли сте, нета е залят от руски лолитки, както им викате, нета бъка от руски еротини модели, булки, малолетки и с неща за които не си и представяш че съществуват, а ти ми говориш за ...., а бе хора в коъ свят живеете!?
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До читател 88Пич, всяка втора циг*нка над 16 години от Старозагорско такава сви*ка ще ти извърти, че ще се чудиш дали не си умрял и си отишъл в рая. Това обаче не означава, че е сексуално грамотна.И ти знаеш, че 2+2=4, но това не значи че си математик.Надявам се си схванал какво искам да ти обясна...
63
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те за това рускините като дойдат на морето правят всичко за една водка. Лошото е само, че са пълни с болести. Иначе е много яко.
62
8
 
3
 
! Отговори
Минка преди 9 години
До ГошуГ-не,вие харесвате ли Кончита Вурст?
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тука сме едно образовани.... та чак с трицателен баланс!
60
9
 
9
 
! Отговори
плоски замисли преди 9 години
еврогейците откриха защо нямат себеподобни в Русия- дават акъл и раздухват "новини"...нищо интересно.
59
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И като е неморално ще има да се чудите защо млади момичета ще правят аборти и защо ще има бум на болестите предавани по полов път.
58
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sunshineАбе като ти чета коментара,май ти си от тия, дето още в родилният дом си определят орентацията...ай стига смехории-ставате жалки,,,,а и най-вече вредни за обществото
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До читателАбсолютише, но все пак не може без ръководната роля на Партията.
56
7
 
7
 
! Отговори
читател преди 9 години
Русия има в бюджета си ~ 12-13%, Бразилия по конституция има не по-малко от 25% + доход от местни данъци. Бразилия има 2-3 пъти по-малък военен бюджет от Русия, и резултатът е на лице - Бразилия бутна Русия от 7-то на 8 място в света, перманентно изоставаща страна.А те се загрижили за сексуалното образование - "всичкото Мара втасала, само ...... си не вчесала"
55
4
 
21
 
! Отговори
читател преди 9 години
Контактите ми с нежния пол от Русия не показват никаква липса на сексуално образование при тях, по-скоро висока компетентност, опит и удоволствие.Защо да се харчат допълнително? Те си знаят всичко, и то от рано.
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sunshine--дете във втори клас неможе да бъде гей...а стига демагогии....Но в Германия на това ги обучават-точно във втори клас....и престанете да оправдавате нагона си,ужким медицински методи--смешно е...
53
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ранното сексуално образование и порнографията води до импотентност на мъжете. Това го потвърждават и психолозите. Мъжете са неспособни да изпитат сексуално влечение към противоположния пол, след като са били преситени с еротични снимки и порнографски материали.
52
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия има собствена политика. В закона им за закрила на детето изрично е писано, че защитава невинността и моралното формиране на децата, като забранява пропаганда на нетрадиционни сексуални взаимоотношения. Русия има право на собствена политика, основана на традиционната им национални разбирания и православна вяра. Не виждате ли колко отрано децата в България започват да приличат на възрастни, повечето момичета са като Лолити? Възпитанието в сексуалност води до желание за практикуване.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До azaharпрочети 80 коментар и може би ще проумееш същността на проблема..........може би...
50
2
 
10
 
! Отговори
проблема.... преди 9 години
До мнениеМнението ви е вЯрно,но това няма нищо общо с преподаването в Германия и Холандия например.Погледнете в тубата клиповете и тогава ще разберете едно--НЕ става дума за сексуална култура,,,,,,а за това че секса е начин на живот,и е нормално момче да прави секс с момче---тук е проблема....и това се учи във втори клас....Това за което пиша,съм го видял лично-живея в Германия.
49
6
 
18
 
! Отговори
отворен преди 9 години
Абе, руснаците много "изостават" в моралната сфера - в Европа се подготвя узаконяването на инцеста и педофилията , в САЩ има стъпки за узаконяване на зоофилията, ред чакат некрофили и човекоядци. А, пък в Русия четат художествена литература още.