Рано е да се смекчат санкциите срещу Русия

Още не е дошло времето, смята Волфганг Шойбле
24 дек 2014 15:20, Александър Попов
94
Рано е да се смекчат санкциите срещу Русия
Снимка: Reuters

Още не е дошло време да бъдат смекчени санкциите спрямо Русия. Това мнение изразява германският финансов министър Волфганг Шойбле в публикувано днес интервю за в. "Райнише пост", предаде ТАСС.

"Всеки ден се надявам, че Русия ще намери пътя към сътрудничество със Запада. Дотогава ще се придържаме към линията на санкции", заявява министърът.

Икономическото положение на Русия буди тревога, отбелязва Шойбле.

"Естествено ние сме разтревожени от развитието на нещата в Русия. Единствено тя самата може да уреди кризата", добавя германският държавник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 37 Нека и аз да кажа нещо!Не ми говорете за лечение, защото наскоро за една дребна операция ми взеха сума ти пари лекарите, а да не говорим за санитарите, сестрите Смяна на памперс -10лв!смяна на чаршаф 20лв!подлога10лв успокойтелна инжекция 30лв е кажете ми това какво е?
25
2
 
10
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Пак искам да кажа, че когато си гнида и ***, това са неща, които не зависят от обществен строй и държава.. Визирам Одисей 😂
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като имаш фирма която прави бизнес с РФ и като почнеш да плащаш заплати тогава ще ми говориш за тез велики виждания. Мразя я тази ЕС ***.
23
1
 
13
 
! Отговори
681 преди 9 години
До Анонимен 28 Що се отнася до намаление на лекарствата с него се ползваха на 100% бременните,децата до 8 години а за другите не беше необходимо намаление защото цените бяха символични аналгин,парацетамол, седалгин нео -20 ст антибиотик какъвто и да е -1,20 до 3,00 .Лечението не ти излизаше стотици левове и не нарушаваше месечния ти бюджет!
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продажна България отива на бунището!
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво сте разтревожети бе ***? Направо сте откачили след като рублата си вазвърна нивата от преди кризата в Украйна. С платените ви провокации в определени банки не стана номера. *** проамерикански. Русия ще ви смачка като ***. Малко ви остана.
20
1
 
7
 
! Отговори
Фен преди 9 години
До СТРАНДЖАТА 19Аз мисля че Русия не може да им спре газта ,но съм сигурен че новите договори за всички страни от ЕС ще бъдат по високи .Тогава може би ще мислят по друг начин.
19
0
 
7
 
! Отговори
681 преди 9 години
До Анонимен 25 Е ,сега не само знаете, но ги и опитахте!
18
2
 
24
 
! Отговори
681 преди 9 години
....Спомням си, че здравеопазването(работя в тази сфера!) беше абсолютно безплатно правиш си зъбите за едно благодаря при стоматолога,учиш в университета без такси и куп пари за изпити може много да се напише за лошото време преди 89г което някои искат младите да забравят или помнят като жестоко но аз знам че не БЕШЕ ТАКА!Лъжите на шепа некадърни и алчни управници не могат да замъглят спомена за онова безгрижно време!
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох как ще ги опути Вовата просто не ми се мисли! Лошото е, че и ние сме в кюпа.Той с нас и започна де.
16
1
 
15
 
! Отговори
681 преди 9 години
До Павката Корчагин На мен ли ми се струва или е така, че ти жалиш за времето, когато в България беше т.нар.социализъм,когато имаше селско стопанство, което произвеждаше зеленчуци,а не бурени по нивите като сега,когато имаше заводи в които народът работеше и ползваше соц придобивки- почивки на море,на планина, евтина храна,раб облекло.Вярно обикновените хора не бяха милионери, но житейските им нужди бяха задоволени....
15
1
 
18
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Съдейки по твоите разсъждения, Одисей просто се питам дали наистина е възможно човек да е толкова малокалибрен в разсъдъка си.. Живото потвърждение се вижда ясно в жалките опити да се представи нещо изкривено през призмата на облечен и замъглен мозък..
14
10
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До Анонимен"Русия да им спре газта и да се приключи със кои кого санкционира"...Искаш *** да си направи харакири ли... - може да е глупав, но не е луд...
13
4
 
20
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Всяко време има своите дребни и прости душици.. Точно като Одисей..
12
2
 
26
 
! Отговори
kURchagin преди 9 години
...dnes se razhodih из околностите на моето село ,в което съм живял до 1966 година,сега се върнах да живея до края на живота си.Не мога да изразя това,което в момента аз чувствам....а то е:да грабна КАЛАШНИКА И В СИЧКИ ДО КРАК,от кмета на селото,през областната управа,кмета на Русе и всички , които Ги избраха тези НЕГРАМОТНИ ,*** И КРАДЛИВИ БИВШИ ВОЕННИ И МИЛИЦИОНЕРИ ..С КАКВО САМОЧУВСТВИЕ СЕДЯТ ТЕЗИ ПРЕД НАРОДА......ГОСПОДА управляващи ВИЖТЕ НА КАКВО ЕЗАПРИЛИЧАЛА ЗЕМЯТА НИ,НЯКОГА БЕШЕ ЦЪФТЯЩА
11
3
 
33
 
! Отговори
Валери преди 9 години
Рано е да се смекчат санкциите, още не е дошла заповед от САЩ.
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мнооого лошо, че от тия санкции страдат и те. И сега е тъжен, тъжен. Ама нали вече се xванаxте на xорото няма връщане щото не се знае какво ще кажат САЩ
9
30
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Дела, дела и пак дела: Русия да напусне Крим, да си отзове войниците отпускари от чуждата държава, да се демократизира....
8
1
 
35
 
! Отговори
681 преди 9 години
И пак ще се опра на мъдростта на българския народ,че който копае гроб другиму, сам пада в него
7
5
 
47
 
! Отговори
#$& преди 9 години
"Всеки ден се надявам, че Русия ще намери пътя към сътрудничество със Запада. ".. Този път се състои в отричане от всякакъв национален интерес и безгласно съгласие с всичко, което запада си науми. Нагли гадини дано се задавите с Русия!