Жп гари затвориха във Великобритания

Спирането на станциите предизвика хаос
Обновена: 28 дек 2014 08:47 | 28 дек 2014 08:46,
18
Жп гари затвориха във Великобритания
Снимка: БТА

Полиция беше повикана да контролира евентуалните гневни пътници на "Кинг'с крос", "Падингтън" и други лондонски станции по основните железопътни линии, след като обслужването беше спряно заради технически проблеми, предаде ДПА.

Шефът на компанията оператор на мрежата Робин Гисби се извини за "ужасяващия срив", заради който десетки хиляди разочаровани пътници бяха посъветвани да си потърсят друг начин на придвижване - като автобус или кола.

Частичното затваряне на двете най-големи жп гари в страната съвпадна с първото голямо застудяване.

Британската  метеорологична служба предупреди, че се задава голям мраз с очаквания в някои райони на Шотландия температурите да паднат до 10 градуса под нулата.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Живял съм в Североизточна Англия 7 години,пътувал съм с влак много пъти там, и Ви уверявам ,че влаковете им са такива,каквито трябва да бъдат за нормално комфортно пътуване.Отностно климата -забравяте за влажността на въздуха там и усещането за топлина през лятото и хладина през зимните месеци.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малко студ и се разпаднаха енгилизите. голяма техника имат.
11
0
 
6
 
! Отговори
И там значи ... преди 9 години
... има "технически проблеми".
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България може да е по на юг, но няма голяма планина по пътя, която да спре вятъра, когато духа от Северния полюс. Обяснявам за бягалите от час по география
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
У нас БДЖ има проблеми не при минус 10 градуса, има и при плюс 30, гарите и вагоните са клоаки, ухаещи на никога непочиствани тоалетни, от седалките можеш да източиш мас от никога непраните седалки,духа и от прозорците и от вратите, а закъснения - всеки ден , РЕДОВНО закъсняват, дори тръгвайки от начална гара София,персоналът е ***, крадлив и гаден
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВЕЩИЦАТААко беше одил на училище нямаше да задаваш глупави въпроси за да заработиш некоя рубла - ***!
7
0
 
13
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: Номер 1 (ВЕЩИЦАТА)Ами обяснението е много просто. Англия е островна държава, а като повечето острови климатът там е доста по-не знам как да го кажа. Не че е мек, но нито лятото им е лято, нито зимата им е зима.Докато България е на континента все пак и нашият климат е категорично континентален.Студена зима, горещо лято.А в Англия само като валне малко снежец и обявяват бедствено положение.
6
2
 
9
 
! Отговори
един българин преди 9 години
До: номер 8Потвърждавам. Не живея там но бях в Англия и се возих на техен влак. Може да имат и по-хубави не знам, но тоя на който се возих наистина беше малко по-добър от българските.И много по-скъп.А всъщност, от влаковете на които съм се возил в чужбина, най-много ми харесаха тия в Швеция. В Щатите са малко по-зле но горе-долу стават. Макар че там имах големи премеждия с техните железници. На други не съм се возил, не знам френските как са или швейцарските.
5
2
 
8
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Странно при минус 10 градуса настъпва хаос .Какво ли ще стане ако температурите паднат по надолу тогава какво ще си стоят по домовете ли? У нас поне при минус 10 проблеми няма ,а при по-ниски затруднения да ,но до хаос не си спомням да сме стигали.
4
8
 
1
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ДО 4 ДА СЪГЛАСНА СЪМ НО ОТ ЮГОЗАПАД ПРЕМИНАВА "ЕЛ НИНЬО" КОЕТО Е ДОСТА СТУДЕНО ТЕЧЕНИЕ И НАПОСЛЕДЪК ДОСТА ПОВЛИЯВА НА КЛИМАТА В ЕВРОПА ЗА СТУД.
3
1
 
6
 
! Отговори
Gulf Stream преди 9 години
Gulf Stream
2
4
 
7
 
! Отговори
Ястреб Великолепний преди 9 години
Берете братя берете докато има смут
1
19
 
1
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
МНОГО ИНТЕРЕСНО В АНГЛИЯ КОЯТО Е МНОГО ПО НА СЕВЕР ОТ НАС СЕ ОЧАКВА ДА ПАДНАТ С ДО МИНУС 10 А НАШИТЕ СИНОПТИЦИ ОБЯВЯВАТ СПАД ДО МИНУС 15, ЧЕ И ПОВЕЧЕ. НА КОЙ ДА СЕ ВЯРВА.