Меркел с ултиматум към новото гръцко правителство

Канцлерът е поискала препотвърждаване на ангажиментите
Обновена: 28 яну 2015 10:14 | 28 яну 2015 10:14, Елка Василева
163
Меркел с ултиматум към новото гръцко правителство
Ангела Меркел. Снимка: архив, Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел постави ултиматум на новото гръцко правителство, като поиска от него да препотвърди ангажиментите, поети от Гърция в рамките на нейната спасителна програма, съобщава гръцкият в. "Етнос", като се позовава на Ройтерс.

Още по темата

На заседание на парламентарната група на Християндемократическия съюз Меркел е припомнила, че спасителната програма на Гърция изтича в края на февруари, като е подчертала, че последният транш от заемите за страната не е изплатен и че ще бъде деблокиран само ако Гърция спази ангажиментите си.

Отговорността за по-нататъшните действия е на гръцкото правителство, е казала Меркел.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Браво, фрау Меркел!
103
0
 
2
 
! Отговори
London преди 9 години
До Спонгиsina mi se rodi dekemvri 1996 , beche bezplatno , Sega mai edno rajdane e okolo 1000 leva , otdelno Imah malak biznes I jiveech mnogo dobre , beche zle za rabotnicite , Sega 2015 godina e zle otnovo za rabotnicite , a za malak biznes zabravi
102
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леля меркел трябва да свикне , че другите страни прекратяват диктата на германия под прикритието на ЕС , в крайна сметка светът е съществувал и преди ЕС , а Швейцария , Южна Корея , Япония и други страни не са в ЕС и пак си живеят добре
101
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
142. АсланА какъв е съвременния " Германец ".При протестите против " ислямизиране " , на Германия , искаха да знаят какво е определението за германец !!
100
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме им на гърците от ултиматума на Меркел.
99
18
 
11
 
! Отговори
Аслан преди 9 години
До славянин"Днешните българи са потомци на тъпите и мързеливи славяни,пияните и развратни траки и лукавите гърци. Така изглежда горе-долу съвременният българин той е крадлив, ***, мързелив и покварен."Апостол Апостолов, доктор по философия Хумболдт- университет, Берлин
98
5
 
13
 
! Отговори
Аслан преди 9 години
До АнонименДействително "работлив грък" е оксиморон. Стопанството им се крепи на много български роби и робини. Не вярвайте на данайците, дори да ви носят дарове! Ще видите, че ще въртят, ще сучат, но ще идат при ония, които могат да издоят. Това племе е прокълнато заради измамничеството си, а нашето заради предателството си!
97
6
 
6
 
! Отговори
Аслан преди 9 години
Току виж руснаците се сдобили с вековно желания си излаз на топло море, заради който водиха война с Турция пред 1877-78 година. Щяха да я загубят ако не бяха им помогнали етническите българи. Сетне на Ялта си поделиха света с ингилизите и отрочетата им отвъд океана като отново получиха тотално влияние в победена България и донякъде в Гърция. Обаче традиционно данайците се изметнаха с помощта на хамериканците, та чак досега.
96
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 131Как няма да е добре селското им стопанство, колко пари са източили от ЕС, или е станало такова в резултат на пословичното гръцко трудолюбие ?! (последното си е чист оксиморон). В Гърция и най - кирливия фермер се държи като робовладелец, щото досека цицаха безконтролно от ЕС и не им пукаше.
95
17
 
9
 
! Отговори
руска перспектива преди 9 години
До славянинАко ЕС не отмени скоро ембаргото, Русия ще почне да купува и 30 - годишни хранителни стоки.
94
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Меркел, една такава като теб, тепърва ще си води записки по византизъм. Скриха ти топката ромеите, хахаха! Византион!
93
7
 
25
 
! Отговори
взгляд преди 9 години
ау фрауто цвили на умряло това са реалносттите изтокът навлиза мощно към европаевро сьюзът скърца и се клати опасно вече му се вижда края със просто око такава кее съдбата и на нато не си правете илюзии срещу ръжен не се рита жалко че нашият регион става арена на тежък геополитически сблъсък дано ни се разминат ракетите по простите глави
92
3
 
32
 
! Отговори
до 130 преди 9 години
Това е абсолютна лъжа.Селското стопанство в Гърция си е на високо ниво, а селата им са прекрасни, пълни с млади хора и деца-много деца, за разлика от България.Точно селяните в Гърция са най-малко засегнати от кризата.Големите проблеми са с държавните и общински служители, както и хората свързани държавни плащания като лекари, учители и пр.
91
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 125: От както спря "кранчето" българите и албанците изчезнаха от гръцките полета... , и Гърция е вносител на селскостопанска продукция.
90
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе не биха припарили... Колкото САЩ не припари в Украйна!
89
6
 
13
 
! Отговори
до 126 преди 9 години
Какви Китайски и Руски бази са ти в бръмбърския мозък.Китай я интересува само бизнеса за трилиони които въртят със САЩ и нито и е по възножностите нито има желание за военни бази.Гърция е НАТОвска държава и Руснаците никога небиха препарили там.А дразгите между ЕС и Сирижа са си тяхна работа и няма нищо общо с Китай или Русия.
88
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега СИРИЦА ще разбере, че Европа не е мандра !
87
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До даКакво говориш, Гърция ще се превъоръжи с русско оружие, ще изгони американците от о-в Крит, натовските бази ще станат руски, напълно безплатно, а като бонус руснаците ще им подарят и един ледоразбивач. Простете иронията ми, но някои хора тук нямат представа какви безумия пишат. Във форума се вихри масова илитерастия
86
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая баба нещо ми се струва недоволна май? Ако има проблем, може да изтегли Германия от ЕС и до там! Ако не ще играе по сфирката на другите! Германия не командва Европа! Веднъж се опита и я разрушиха до основи, дано си е научила урока тогава!
85
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази зпочва да се изживява като Хитлер.Докакога ще понасяме всякакви, въобразяващи себе си за гениални политици, да се изживяват като властелини на света.Достойна ученичка на американските си ментори.