Путин към министрите: Който е с грип, да не идва на работа

Руският президент уточни, че не се шегува със забраната
4 фев 2015 15:19,
102
Путин към министрите: Който е с грип, да не идва на работа
Владимир Путин Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин забрани днес на министрите да ходят на работа, ако са болни, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Моля никой болен да не идва на работа, и това не е шега", каза Путин, влизайки на заседание на правителството.

"Кабинетът търпи загуби" и "не се справя с грипа", отбеляза той.

На днешното съвещание не присъстваха премиерът Дмитрий Медведев и първият му заместник Игор Шувалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 63То тука няма фиксирана лихва, или не поне в тоя смисъл, в който се разбира в България и ЕС, под фиксирана лихва тук се разбира фиксиране на надбавката над ОЛП, напирмер 5 % + ОЛП на централната Банка, например на жената кредитната карта в момента се олихвява с 22 % и то без гратисен период, направо ме е страх да я пипна :) да не говорим че вече почти всички банки ограничха тегленията до неповече от 50 хил.
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Путин!Демократичен човек!Ако беше някой друг, например Сталин, щеше да каже "който е с грип, да се разстреля".
53
1
 
0
 
! Отговори
с.до 64 преди 9 години
А ако са минали първите няколко години от общо да речем 20 дали няма да ти пука!?Как мислиш!?Честно да си призная изключително се забавлявам в тоя сайт!:)
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
59 аз много от тези лихви и т.н. не разбирам, но имам чувството, че 27-8 хил. тариката решиха, че ще минат метър и са взели тези вълутни ипотечни кредити. Метър обаче не минаха и сега ревът. Та въпроса ми е, ако бяха взели кредити в рубли щяха ли да са толкова набутани? Как мислиш?
51
1
 
0
 
! Отговори
с.до 63 преди 9 години
Ако си взел кредит в рубли с фиксирана лихва,но пък в договорчето пише с дребни буквички,че банката има право да предоговори кредита в друга валута и да промени едностранно условията при съществена промяна на пазарните условия ще видиш печалба,ама през крив макарон!Така,че кажи на дядо си много здраве от пръчките!
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Москваабе пич нещо не те разбирам ..ако си теглил кредит в Рубли с фиксиран лихвен процент за първите няколо години ... ...какво ти пука !
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с.ами ако си взел кредит с Рубли с фиксирана лихва за 5 години пъкс и имаш евра ...тогава си на печалба ....Една работа е "пръчка" когоато ти си "пръчка" ...(от "приказки на дядо ми")
48
1
 
5
 
! Отговори
Москва преди 9 години
До майорскиАми то и в Казан са същите лихви,айде да кажем че жилищата там са по-евтини ама то и заплатите там са по-ниски, последните 5-6 години тука масово купуавха коли на изплащане и жилища на кредит и в момента с тия лихви и с девалвацията на рублата много семейства са пред фалит, още официално даните се притискат, щото за да бъде обявено за лошо вземането, трябва да е просрочено повече от 3 месеца, ама като гледам как лизинговите къщи се пълнят с върнати лизингови коли ... месец,два и БУМ
47
0
 
2
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До СТРАНДЖАТАда не дава господ да се разболее русия ...един път се случи 1917 и оттогава следващите 70 години бая народи си изпатиха !
46
3
 
2
 
! Отговори
с. преди 9 години
Ами пресилено е защото срещу тоягите ще изпратят командоси!А погледът на Путята един топъл-топъл!:))Освен това отричането на очевадни неща и заравянето на глава в пясъка е прийом типичен за партийните секретари!Ако си взел ипотечен кредит в долари или евра и си плащаш вноската в рубли по фиксинга за деня естествено,че вноската ще е в пъти по-голяма!Подобна е ситуацията в България с кредитите в швейцарски франкове!Какво сте заспорили не знам!То е ясно,че е пръчка цялата история!
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МоскваАбе и аз в този град живея, ама за тоягите бая пресилено ми звучи.
44
1
 
5
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До Москвазащо имам, друго впечатление ....за москва не знам ..но в Казан е друго !и освен това не виждам как народа ще смъкне Путин ...руснаците го харесват !
43
4
 
4
 
! Отговори
Москва преди 9 години
До майорскиданните са ми от личния живот, виждам го всеки ден тук, напрактика почти всички ипотечни кредити вече са труднообслужваеми тук, ще ти дам следния пример, една що годе прилична евтина комуналка тук е около 5 млн рубли, ако си я купил с ипотека до преди година вноската ти щеше да е около 40-45 хил рубли на месец, в момента по същия кредит само лихавта ще ти е над 65 хил на месец, като цяло се мълчи по тоя проблем, ама ако ЦБ не смъкне осн лихва под 9 %, народа ще смъкне Путин с тояги
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България на три морета хаха гледайте си турското робство,стига легенди
41
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Много важна новина.А дали случайно Путин е кихнал на засезанието,или може би се е почесал по носа.Значи като сте тръгнали да резилите давайте,а може би и се е почесал някъде.За Орешарски по НТ Господари на ефира изкараха че се чеше по носа от преди 9 години/архивите са живи и се ползуват в подходящия момент за осмиване.Простотията в България край няма,жалко че иначе умни хора се занимават с такава помия.
40
3
 
3
 
! Отговори
с. преди 9 години
Абе да попитам ние част от Руската федерация ли станахме!?Какво ни боли за руските министри!??Пълен цирк!
39
2
 
2
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До Москванещо не ми се връзва това с задължнените в Русия ..откъде са ти данните ? Или така просто си мислиш ?
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Москваабе те и Гърците маааха 5 за 6...и накрая го лапнаха !
37
5
 
3
 
! Отговори
Москва преди 9 години
До 47Така си маааш 5 за 6 :) затънали в кредити хора има навсякъде,между впрочем в Русия са много повече отколкото в България, защото напрактика тук много по-малък % от население живее в сосбтвенно жилище, и всички, които в близкото минало са теглили кредит за покупката на жилище в момента немогат да плащат дори и лихвите по него, да не говорим че финансоивте къщи се препълниха с върнати лизингови автомобили, как ти звучи 24 % лихва по лизингова покупка :)
36
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Москвазатова 80% от Българите са затънали в кредити....и 70% от населението отиде да мие чиний в Германия и да гледа стари хора в Испания и Гърция ....лихвите ни са ниски ...заплатите високи ....демокрация си имаме ...каквото искаш можеш да си купиш .....идилия направо .....в държавата никой не работи ...и пак сме по зле и нещасни ...от средностатистическия Руснак!