Руски военни кораби търсиха в Черно море подводници

В момента там се намират шест военни кораба на НАТО
Обновена: 19 мар 2015 14:09 | 19 мар 2015 07:41, Камелия Цветанова
109
Руски военни кораби търсиха в Черно море подводници
Снимка: Ройтерс

Руски военни кораби търсиха в Черно море подводници на условен противник. Това стана в рамките на командно-щабни учения с участието на Черноморския флот на Руската федерация, предаде ТАСС, като се позова на изявление на Министерството на отбраната.

"Във взаимодействие с морската авиация ескадреният миноносец "Питливий" и малките противоподводни кораби "Суздалец" и "Александровец" проведоха търсене на подводници на условен противник в зададени райони в Черно море", се казва в комюникето. Четири кораба миночистачи освен това отработват поставяне и изваждане на мини в условно миноопасен район.

В стратегическата тренировка са участвали общо 10 кораба и 10 самолета и хеликоптера от морската авиация на руските въоръжени сили.

Към този момент в Черно море се намират шест военни кораба на НАТО, сред които американският ракетен крайцер "Виксбърг". В началото на този месец бе съобщено, че те ще проведат учения с флотовете на Румъния, България и Турция, припомня ТАСС.

Според източник от щаба на руския Черноморски флот натовските кораби "не провеждат в момента реални учения", а пребиваването им в Черно море "има чисто демонстративен характер". /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
2
 
! Отговори
неверник преди 9 години
Не знам кой какво вижда от космоса ама два самолета на Air Asia ги търсеха по 3 месеца и само единият го намериха по това дето беше изплувало над водата.Иначе и руснаци и американци разправят,че оттам вестници четат!Руснаците имали радар с който от 6000 километра футболна топка виждали.Ама челябинският метеорит не го видяха,само го чуха.А помните ли Матиас Руст-1986-та година кацна със самолет на Червеният площад!Скри им топката на руснаците.А уж имали ПВО!Направи ги за смях пред света!
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е гурбетчия:)Няма с тия кораби руснаците да плашат НАТО, но ройтерс и тия нашите ***, са избрали снимката (сигурно от 90те години), за да вдъхват кураж на такива като теб, ей тъй колкото да не те е страх да плюваш:)
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно, заклевам се, изглеждаш ми много ограничен човек. Липса на детайлност в мисленето, липса на аналитичност, липса на разсъждения. Когато хората ти кажат "отиди да се консултираш с експерта в тази област".....---------------------------Ахахахах още 1 умен и красив, неограничен и извисен....Имаш пожарникар за премиер ве , гений, за калинките няма да започвам дори,посъветвахте ли се с "експертите" по тоя въпрос?Радо, не само не си ограничен, а си доста буден човек.
65
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RadoЧестно, заклевам се, изглеждаш ми много ограничен човек. Липса на детайлност в мисленето, липса на аналитичност, липса на разсъждения. Когато хората ти кажат "отиди да се консултираш с експерта в тази област", ти си мислиш, че като си прочел листовките на партия Атака (например), значи едва ли не вече знаеш всичко. И *** така ги управляват и стават маша в ръцете на властта. Ей затова ни е толкова назад държавичката. Понеже повечето хора лесно могат да бъдат манупулирани.
64
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Mr.STARBUCKSНе , не Курск, а някакви нахалници - 6 на брой се мотаят като мухи без глави неканени там и *** учтиво им показват какво ще им се случи, ако не внимават .Учтиви сиви корабчета:)
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RadoБраво Радо, ако наистина си на 28 , браво за трезвите разсъждения. Човек трябва да има не само мозък в главата, но и аналитичен ум. Да отсява плявата от зърното и да вижда истината. Продължавай.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"светът не вярва изоб6то на Руснаците"Затова враговете й се чудят как да й противодействат на пропагандата , защото хората в техните държави все повече започват да вярват на руснаците
61
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще стане кофти, ако ескадреният миноносец "Пикливий" наистина намери подводница! Добрата новина е, че няма да е нашия дизел! Чудна работа! Едните са като на курорт като "пребиваването им в Черно море има чисто демонстративен характер", а пък другите си играят на стражари и апаши!
60
3
 
10
 
! Отговори
Do 77 преди 9 години
До АнонименЗабий един пергел в Крим и врътни една окръжност с радиус 800 км .А за Майдан - щом те влече да вярваш в глупости, оправдаващи преврати, вярвай.Толкова беше тръгнало на зле за организаторите, че се наложи да използват изпитамн метод за управление на тълпата - снайпер в двете посоки.
59
3
 
21
 
! Отговори
Rado преди 9 години
До 81 ... не робувам на никой ! Просто реших да следя обстановката в България и за има-няма вече 6 месеца време - всички си изкараха кирливите ризи, че дори когато решиха да ги изперат, ги праха с видимо *** вода. Не случайно хората са казали "знанието е сила". Аз просто използвам това знание, за да си направя изводи, които никак не са добри ! В сегашните ни управляващи, читавите хора са малко, но дори(не си спомням кой всъщност) и те изпълняват сляпо западните заповеди.
58
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RadoРобуваш на политическа пропаганда. Даже се досещам на коя партия е тази пропаганда. Обаче човека стоящ зад същата тази партия преди години яростно крещеше да бъдем "срещу руския поробител". Днес е да бъдем заедно с Русия. Вярвай в себе си, а не на хора целящи да напълнят собствения си джоб от касата на семейната партия.
57
11
 
5
 
! Отговори
Изотзадзе преди 9 години
На гол ***, чифте пищов му викам аз !
56
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наи мръсната платена пропаганда която има министерство на мръсната пропаганда е Русия.Но никаде не съ6тествува по докоменти.Товае силата на КГБ.Но вече товае разсекретено и светът не вярва изоб6то на Руснаците.Там всичко е лъжа вярват само 6епа платени водкажии.Русия нее нормална държава вече за6тото никои ни6то не им вярва.А това е наи ло6ото за една страна.Напълно се изолирват по този начин от света.
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде, УКРАИНЕЦ дойде на смяна. Одисей да си ляга да почива, че е по форумите вече 24 часа :)
54
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"И не само Черно море, ами и половин европейска Русия.А сега си обясни защо стана Майдана в Киев ."Няма как от Черно море да контролираш половин еропейска Русия. Това е глупаво. Но обратното е вярно. Който контролира Крим, контролира Черно море. А майдана стана заради това, че Русия не искаше да изпусне кокала. Русия иска Украйна винаги да бъде роб на Русия. Имаше украински президент, който беше човек на Русия. Предател на националните интереси на Украйна. Така започна Майдана.
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 40Защо като излезна лидера на Кримските татари, каза че никой от неговите хора не би гласувал за Русия?"Колега, на гости на лидера на кримските татари са поговорили президента на Татарстан и президента на Чечня и са го убедили да стои мирно.
52
2
 
13
 
! Отговори
Rado преди 9 години
До 70 ... виждам колко са далече американците. До 66 ... относно колко злато има в България - вижте кой е първенец по добив на злато в Европа. Вярно, че нямам толкова години зад гърба си. И когато нещата са толкова прости и лесни - защо управляващите крият договорите за добив на злато, че се наложи и хиляди хора да осъдят държавата без никакъв резултат, с което стана явно, че на тях им е по-изгодно да плащат от парите на данъкоплатците, отколкото да кажат истината !
51
9
 
3
 
! Отговори
бибо преди 9 години
като пехота на фронта.В 1916г руската ескадра обстрелва Варна и Балчик както и настъпващите български войски в района на Констанца в опит да подкрепи отстъпващите руско-румънски войски. Не се получава, нашите завземат Северна Добруджа.През 1918г според клаузите на БРЕСТ- Литовският мирен договор руската мечка капитулира пред Германия,Австро-Унгария,Османската империя и Царство България.Братушките са си братушки,но българските интереси си стоят над всичко друго.
50
2
 
11
 
! Отговори
До 18 преди 9 години
До Анонимен "Истинската причина да се вземе Крим е, че който го държи, контролира Черно море"И не само Черно море, ами и половин европейска Русия.А сега си обясни защо стана Майдана в Киев .
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно така, ДПС е прозападна партия - тя бутна правителството на Орешарски когато се заговори за Южен Поток. И сега участват в управлението въпреки че се правят на опозиция.