Оланд поиска: Бежанците да се разпределят из ЕС!

Граничният контрол изключвал квотите за мигрантите
20 май 2015 14:17, Анисия Иванова
13
Оланд поиска: Бежанците да се разпределят из ЕС!

И дума не може да става за квоти за мигрантите в Европа. Тази позиция изрази френският президент Франсоа Оланд по време на пресконференция в Берлин с германския канцлер Ангела Меркел. Оланд обаче настоя за по-доброто им разпределяне в държавите от Европейския съюз.

Според Оланд не може да се говори за квоти за имигранти, тъй като има правила за граничния контрол и политиките за справяне с имиграцията.

По думите му е необходимо да има разпределение на бежанците в държавите от Европейския съюз с цел да се избегне насочването на бежанци към едни и същи страни като Германия и по-малка степен Франция и Швеция.

Миналата седмица ЕК представи предложение, което предвижда да се приемат квоти за страните членки, за да има по-справедливо разпределяне на бежанците, а в случай на криза - да се прехвърлят кандидати за убежище между страните в ЕС.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V BALGARIA NE TRIABVA DA SE DOPUSKA NITO EDIN MUSULMANIN I SEGA SI IMAME PROBLEMI
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако при нас стане нещо,не знам къде ще бягаме.
10
1
 
13
 
! Отговори
социализъм преди 8 години
Младите не помнят 1960-1989 какви курсове, каква пропаганда беше за "кадри от Алжир, Африка( в Ангола има паметник на Г.Димитров), азиатци- да "строят социализъм'!Да изгонят португалци, французи, италианци, англичани( вж ЮАР) и др.Е..ИЗГОНИХА ги.СЕГА ПЛАЩАТ да идват при тях!!??Да се заяви от ЕВРОПА недвусмислено, че НЕ МОЖЕМ да приемем тези хора.Да ходят по ЦЕЛИЯ СВЯТ като искат.
9
1
 
8
 
! Отговори
ne преди 8 години
Наистина и документите не вършат работа.Тогава: ЗАЩО само Европа?Арабски, азиатски страни( ОСОБЕНО изповядващи ИСЛЯМ БОГАТИ страни( дори страна като БРУНЕЙ( 0-в Борнео), която си "пасува"!!),Русия,Северна Корея,Венецуела- да отиват по целия свят!Африканци и азиатци се биха в гърдите- не искат "колонизатори", искат "справедливост";ЯВНО САМИ не могат- ПАК при "колонизаторите" искат да живеят!Не може да си затваряме очите, че НЯМА работа за нас, камо ли за тях.НЯМАМЕ пари, нямаме пространство да
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако има документи каква е гаранцията че не са фалшиви ? Ще отидеш да питаш Боко Харам или главатаря на Хизбала а може би Халед Машал от Катар ще ти каже че са истински ? Не си мътете главите с глупости а разберете, за ислямиста най важно е неговата религия и смъртта на друговерците
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти да не мислиш че в Африка личните документи растат по дърветата ? И ако има документи каква е гаранцията че не са фалшиви ? Документа им е изписан на челото. Не усложнявай нещата и не търси под вола теле ! Алчността и мързела днес са земни владетели. Капитализма се нуждае от евтина работна ръка. Според мен по добре да им дадем всико което имаме но да не ги пускаме на земята си.
6
1
 
8
 
! Отговори
недалновидно решение преди 8 години
Дипломатично казано "недалновидно "решение: ВСИЧКИ ще знаят, че СТЪПЯТ ли в Европа, ще има РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ.Оттам- нататък започва ИСКАНЕ( В РБЪлгария знаем какво е!!), РАЖДАНЕ, ИСКАНЕ на соцпомощи, КРА'ДЕНЕ.Франция знае и палежи на коли, бунтове- връщане към "революции" на пролетариата.Между тях ще има и терористи, и ТАКИВА, НАРОЧНО омесени в тях: *** познай чеченец ли е..ЕВРОПА трябва НЕДВУСМИСЛЕНО да заяви, че ВСЕКИ трябва да идва с ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ! Какви са тези лъжи- нямам документи!УДОБНО!!
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това ли под мостовете в Париж е пълно с палатки. Във всяка палатка 20 *** се въдят като въшки. След месец започват работят за жълти стотинки, след година убиват за жълти стотинки..Върнете си ги тези хора в страните от които са тръгнали защото цената на евтения труд е много всока и кървава
4
2
 
24
 
! Отговори
Хитлер преди 8 години
Липсвам ли ви вече?
3
1
 
18
 
! Отговори
666 преди 8 години
айде стига вече...цялата *** да се изсипе в Европа.... обратно в пясъчниците да си се кланят на талибанските божества..
2
3
 
29
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Какви бежанци?Бежанеца бяга там където е безопасно, а не там където му е по-изгодно да бъде.
1
1
 
29
 
! Отговори
Bobo преди 8 години
Това на снимката да не са "сирийци" дето "бягат" от войната ?