Убиха лидер на луганските проруски сепаратисти

Първо взривили колата му, след това обстрелвали с картечница
24 май 2015 09:08,
111
Убиха лидер на луганските проруски сепаратисти
Снимка: Reuters, архив

Алексей Мозговой, лидер на проруските сепаратисти, контролиращи част от Източна Украйна, беше убит вчера при нападение срещу автомобила му, предадоха световните агенции.

Мозговой командваше полицейски батальон на самопровъзгласилата се република на бунтовниците в Луганск (ЛНР - Луганска народна република), е бил убит на пътя на около 40 км от Луганск, при нападение срещу автомобила му около 15 часа по Гринуич, съобщава Франс прес. Информацията за смъртта му се потвърждава от пресслужбата на Министерството на отбраната на ЛНР.

ТАСС съобщава, че общо са загинали седем души, позовавайки се на първия заместник на главния прокурор на ЛНР Сергей Горенко. "Една от версиите е, че това е акт на група за шпионаж и саботаж", отбеляза той.

Според предварителни данни автомобилът на Мозговой е бил взривен с бомба, а след това обстрелван от картечница.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Александър преди 8 години
До ШопНе млъкваш, бе! Със сигурност си ***, доказваш го с писанието си! Дудаев и той ли беше ***, като го удариха с ракетката? А може би и Джон Кенеди също е бил ***? А?Собака е от ж.р., така, че правилно би било "Собаке...". *** си, но ти желая да живееш и се гърчиш още дълги години, ублюдок!
66
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Захар4енко от донецко зимбабве е следващия
65
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НФБНово Русия с огледален отговор. .да се ликвидира един лидер на Киевте тия са такива *** в Лугандон, че не могат да намерят Киев на картата бе!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНаправо нямам думи що за copy-paste журналистиката!а после се сърдят като ги нарекат *** :))))
63
3
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Със сигурност е бил *** - щом е имал под ръка толкова власт и е допуснал да го очистят, вместо той да очисти враговете си. Собаку - собачья смерть! В такива мътни времена единственото мерило за това колко струваш е да оцелееш. Затова на ББ шапка му свалям - всичките му врагове вече се радват на тревата откъм корените.
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Останалите 3-***, между които и една бременна жена са доубили.--------Стига с това имало бременна жена.Те партизанките са така -ту бременеят, ту абортират, няма как и атентат да им направиш
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Според предварителни данни автомобилътна Мозговой е бил взривен с бомба, а след това обстрелван откартечница."Абе хора, защо преписвате като папагали и не направите малко усилие поне да проверите в интернет. Има клип на който много ясно се вижда, че джипа не е било взривен. Стреляно е с картечница от засада.Направо нямам думи що за copy-paste журналистиката!
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НФБНадай се к*ре на пияна жена... Ако Порошенко вземе та прежали Крим - гледай как и ДНР и ЛНР ще се изпраят за половин година (че и по малко), а ако нещо решат да мрънкат - руския "Град" ще пада по техните глави.
59
8
 
10
 
! Отговори
кой му дреме преди 8 години
Руските мутри започнаха да се избиват помежду си ,или път не са нужни повече на джуджан...
58
6
 
8
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименНово Русия с огледален отговор. .да се ликвидира един лидер на Киев. .коломойски..порошенко.
57
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един пияндурник по-малко
56
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добра новина
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НФБ Споразумението е да няма артилерия, никъде не пише да няма спец-части.
54
11
 
13
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До кирилОгледален отговор. .от спец група да се ликвидира в Киев един министър ..Само така няма да има провокации. .Фашагите трябва да спазват споразумение то..
53
4
 
4
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
до Кирил 80Казвам, че когато е създадена държавата такъв народ не е имало! Иначе всеки може да си мисли за какъвто си иска - кой за извънземен, кой за античен, кой за Александър Велики...Когато това се случи с отделен индивид обикновено го затварят в определен тип болнично заведение и го лекуват. Когато се случи с по-голяма група хора за съжаление лечение не е възможно, но по силата на природните закони тези аномалии рано или късно изчезват.
52
15
 
23
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Току що прочетох, че са го убили от украинския диверсионен отряд "Тени". Вече се похвалили в интернет. Взривили са го с 2 дистанционно управляеми мини. При взрива са загинали още 3-*** от охраната. Останалите 3-***, между които и една бременна жена са доубили. Само украински *** са способни на такова нещо.
51
13
 
12
 
! Отговори
констатирам преди 8 години
На нормалния българин генетично е заложено да бъде русофил,на мешаните с роми,муслита,евреи и други неустановени етноси,русофобията им идва отвътре
50
5
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
до 50 БерлинКогато някой народ създаде държава това е естествено създадена държава. Такива са повечето държави по света. Ето сега има кюрдски народ, но няма кюрдска държава. Когато се създаде такава държава, тя ще бъде естествено създадена. Когато създадеш държава, която няма народ - това е изкуствена държава. Пример - Македония. С част от българския народ се създава държава Македония. Това е изкуствена държава. Същото е и с Украйна. И понеже няма такива народи става с насилие и фалшификация.
49
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На сссороссссоидките им замириса на кръвчица и почнаха да съскат
48
8
 
18
 
! Отговори
без думи преди 8 години
Тоз, който падне в бой за Свобода, той не умира!Ботев