Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!

Путин за техниката на НАТО: Най-агресивният акт на Вашингтон
17 юни 2015 12:07, Анисия Иванова
150
Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!
Снимка: Bulgaria On Air

Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха срещу нея, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция след среща с финландския си колега Саули Ниинистьо.

Това стана няколко часа след като Путин обяви, че Москва ще добави повече от 40 нови интерконтинентални балистични ракети към ядрения си арсенал тази година. Американският секретар Джон Кери реагира мигновено на заканата и призова Кремъл да не търси връщане към времената на Студената война.

Още по темата

Путин определи плановете на НАТО да разположи допълнителна военна техника в Източна Европа и непосредствено до границата с Русия като най-агресивният акт на Вашингтон от десетилетия насам. "Ние сме притеснени от засилването на военното присъствие. Това е сериозен страгетически въпрос", изтъкна той.

Путин отговори и на критиките на държавния секретар Джон Кери, че Москва не сътрудничи в изпълнението на минските договорености. "Ние подкрепяме всяка точка от мирния план. Иначе нямаше да се подпишем под него", изтъкна руският държавен глава.

Още по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 90 най евтина пропаганда...
63
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Да не казвам голяма дума,но да не ни се наложи да правим друго априлско въстание,ама кой ще ни чуе тогава!
62
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е толкова Велика, Мощна и благоденстваща, че всичко живо бяга на Запад...:))) Само този факт неглижира жалките опити на руското ***.
61
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се, че им жалка икономиката. За 2015 САЩ ще има БВП над 15 трлн. долара, за Русия се очаква 1.7 трлн. долара, близко до това на Южна Корея.
60
3
 
29
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Защото,когато бяхме 500 години под османско владичество,запада си затваряше очите,дори настоявали да ни държат все още докато русия не ни освободи,възпротивена от западното нехайство!Било е суров кумонизъм да но за масата народ имаше всичко,а сега е Американска демокрация и няма нищо глад безработица изоставена почти цялата северозападна България и много още други проблеми!
59
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ако обичате господин *** не ми премахвайте коментара,да не сметна,че и вие сте от ислямски произход.Защото гласът на ИРИ,написа че неговата страна Иран може да унищожи България
58
0
 
9
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименРусия и Китай спешно се нуждаят от самолетоносачи за да пазят източното крайбрежие на Северна Америка от ИДИЛ. .
57
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА, ХА, ХА , ВЕЛИЛИКО И МНОГО ТОЧНО ! ... БЕНЗИНОСТАНЦИЯ, КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА.
56
17
 
7
 
! Отговори
Riko преди 8 години
Много добър анализ четох. Русия в момента се изживява на наследник на комунистическия Съветски съюз, с жалка икономика и наследено старо въоръжение, смятаща, че може да шантажира Свободния свят. Реалното положение на Русия в 21 век като на бензиностанция, която се мисли за държава.
55
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия щяла да спре всеки агресор тъчел нейната,...., Алооооо, вижте фактите. Единственият агресор в момента е Русия, колкото и да не му харесва на *** руско ***.
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
путин и шойгу това е истината за русия и кошмара на всички които сънуват как разграбват русия
53
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на таварищ Владимир Владимирович, храбро брани родината си от подлите западни инвеститори, които разглезват народа му
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩО 66ТИ ПА НАМЕРИ КАКВО ДА СРАВНЯВАШ...НА РУСИЯ ТОГАВА НЕ Й Е БИЛО ДО ТОВА КАКВО ПРАВЯТ СЪЮЗНИЦИТЕ...КОГАТО ТИ ГОРИ КЪЩАТА ТО НЕ ТИ Е ДО ТОВА КАКВО СТАВА В СЪСЕДНАТА МАХАЛА. ПОНЕ МИСЛЕТЕ КАКВО ДРАСКАТЕ.ИЗОБИЛИЕ ОТ ГЛУПОСТИ КАТО "С ТОЗИ НИСЪК РЪСТ И т.н..."ПОВЯРВАЙТЕ И ПРИ ВИСОК И ПРИ НИСЪК РЪСТ -МОЗЪКЪТ Е ЕДИН НА ГРАМАЖ
51
1
 
15
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Егор 73Егор чел ли си МИНСК 2 споразуменията? Кой ги нарушава?Ако Путин наистина прати адекватна военна помощ на ЛНР и ДНР как смяташ какво ще остане от Украинските военни и други формирования? Гледам филмчета от конфликта реално се воюва с 25-50 годишно оръжие и по-старо. Модерни системи единици и то в Украинската армия.
50
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Путин,човека си пази страната,за разлика от нашите въртиопашки!
49
21
 
6
 
! Отговори
Егор преди 8 години
Ега ти лицемера! Железен кагебист, а не човек. Взе Крим, воюва за Донбас и Луганск, а вика:"Ама ние стоим под всяка подписана точка в Минск". Далеч от Русия, от ботуша на мужика, под който нищо не расте.
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО ГУРБЕТЧИЯЗА ЧИЯ СМЕТКА Е ГУРБЕТА? ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПАСЕШ РУСКИ ТЕМИ ...
47
21
 
4
 
! Отговори
най-вай! преди 8 години
*** се направи на световен шут..ха..ха Ръста и акъла му точно за това отговарят..ха..ха. В манията да изглежда велик и страшен става са посмешище..ха..ха.Московския извратен терорист се е побъркал.Той не само че краде територий от съседни държави но иска за тази простотия целия свят да го обича ...ако не-шамари както при жена му която избяга.Русия просто е един ке *** в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящо
46
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОКАЗАНО: Няма лидер в историята на света които е висок колкото един надървен х...и да е мал!А да ви е честит ***!
45
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнусни руски ***! Никой никога не е вярвал на руснаците,дори когато са имали договори с тях и са били съюзници!Те винаги са нарушавали думата си и затова са ***!