Русия се нуждае от много силна армия!

Владимир Путин: Трябва да спрем заплахите близо до границите ни!
Обновена: 26 юни 2015 05:49 | 25 юни 2015 22:00, Анисия Иванова
414
Русия се нуждае от много силна армия!
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия се нуждае от силна армия, за да възпре заплахите близо до границите й, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

На среща в Кремъл с випускници от руски висши военни учебни заведения Путин подчерта, че силната армия, оборудвана с модерни оръжия, е гарант за суверенитета и териториалната цялост на Русия. Той обеща да продължи модернизирането на армията, включващо с доставки на голям брой нови оръжия.

Путин увери, че Русия няма агресивни намерения и се стреми да урежда всеки спор изключително чрез политически средства, спазвайки международното право и интересите на другите страни.

"Русия е една открита мирна стана, която е за укрепване на сътрудничеството и партньорството с всеки, който е готов за това", подчерта президентът.

"Ние нямаме и не можем да имаме агресивни планове. Ние никого не заплашваме. Всички спорни въпроси се стремим да решаваме изключително чрез политически средства. Ние се отнасяме с уважение към международното право и интересите на другите страни", заяви Путин.

Той припомни, че сега активно се укрепват руските стратегически ядрени сили и подразделенията на военно-космическата отбрана, че бойните способности на всички родове войски и видове въоръжени сили съществено е нараснал.

Президентът добави, че арсеналът на руската армия ще бъде попълнен с ново въоръжение, нова техника, самолети, подводници, кораби, бойни роботи, безпилотни летателни апарати, високоточни оръжия.

Въпреки, че богатата на петрол и природен газ Русия е в рецесия, Путин планира да похарчи до 2020 г. 22 трилиона рубли /над 400 милиарда долара/ за модернизиране на въоръжените си сили, отбелязва АП.

Агенцията посочва, че популярността на руския президент се увеличава, независимо от икономическите проблеми на страната. Допитване на социологическия център "Левада" показа, че одобрението за Путин в Русия е достигнало исторически максимум  от 89% този месец.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
11
 
12
 
! Отговори
Правила преди 8 години
Първото правило за диктатоските режими е да имат силна армия! Оправданието е, че ще се пазят да не ги нападне някой. А истинската цел е да се държи народа в страх и подчинение!Пример:Русия, Северна корея, Ирак, Либия, и всички бивши режими от социализма!Напред *** към 100% рейтинг! ХА ХА
206
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоззи като говори, кой ли си мисли, че му вярва.
205
12
 
25
 
! Отговори
уф преди 8 години
Някои мозъци са абсолютно празни. Кого е нападнала Русия? За САЩ нападнатите държави са неизброими , алчни нахални , разбуниха света, сега да си приберат бежанците, а не ние да им сърбаме попарата.
204
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин... тя и фамилията му една такава... некрасива ;)
203
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия е богата, но народа е беден и оскотял от пиене и мизерстване ...Нищо свястно не могат да произведат, само проблеми за съседните държави!
202
21
 
9
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
Смях! Най-големият лъжец в света!
201
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От пияните руснаци нищо добро не е произлязло досега... И сега няма да се случи
200
14
 
28
 
! Отговори
аз преди 8 години
Велика и огромна страна! Смел Президент и народ! Русия! Нейно е бъдещето!
199
8
 
5
 
! Отговори
в църцето Русия преди 8 години
Шура ще яде..ха..ха
198
13
 
6
 
! Отговори
299 до 301 преди 8 години
Германската армия ангажира цялото българско производство за да се снабдява германската армия ....България в тези години процъфтява икономически.Даже не достига работна ръка..
197
4
 
6
 
! Отговори
до 299 преди 8 години
А сега пиши нещо и колко са ни стрували нашите съюзници германците.
196
21
 
11
 
! Отговори
пУЛАРАХ АКБАР преди 8 години
133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара, е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тази огромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ.Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет и значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. През 1944-1947 г. около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече - всички заплати, коман
195
26
 
10
 
! Отговори
Педи чоловек преди 8 години
Фашиста -Малечко Палечко от Кремъл се нуждае от войска да напада съседите си...
194
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия си има силна армия от мъже, а не дву и триполови индивиди. Натовската армия воюва от 8.30 до 17 часа.
193
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е новият Хитлер
192
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До United States,пий една Кока-Кола и се успокой!А няма да е лошо да се научиш и да пишеш!
191
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Влизам и гледам водещата новина...ми дреме ми за Путин бе...По-важно е как да се намали корупцията,да има работа и по-високи заплати,да се вдигне стандарта на живот.С такива промивки и писаниците отдолу няма стане,отворете си очите.
190
17
 
3
 
! Отговори
НИКО ДИМИТРИАС преди 8 години
ГЪРЦИЯ ИСКАМЕ 200 БРОЯ ОТ НОВИЯ РУСКИ ТАНК ''АРМАТА''.ИСКАМЕ ДА СИ ПОДЕЛИМ ТРАКИЯ И МИЗИЯ ЗАЕДНО С РОССИЯ И ТУРКИЯ.ГЪРЦИЯ ИСКА РУСКИ ВОЕННИ В ТРАКИЯ И МИЗИА.
189
22
 
18
 
! Отговори
dp преди 8 години
За тоеа, че тая демагогия се продава и му осигурява мястото в Кремъл не е виновен само Путин - ако и да е поредният маниак-сериен убиец на това място.Виновни са и руснаците, които му я купуват.Заплаха, затичал се е някой да ги превзема, да бе.
188
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия се нуждае от силна армия, за да възпре заплахите близо до границите й, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.----------"Заплахите" са ясни само на него и хунтата му. Реално те представляват заплаха за околните.