Откриха нови останки от пътнически самолет

Възможно е те да са от изчезналия малайзийски Боинг
8
Откриха нови останки от пътнически самолет
Снимка: Reuters

На брега на френския остров Реюнион в Индийския океан е намерена врата на пътнически самолет, съобщи британския тв канал "Скай нюз", позовавайки се на местен източник.

Още по темата
На този етап не е ясно дали новата находка има връзка с безследно изчезналия малайзийски Боинг. Както е известно, преди дни край бреговете на острова беше намерено част от крилото на "Боинг-777" - същия модел като изчезналия самолет. Фрагментът беше откаран във Франция за експертиза.

Самолетът на малайзийските авиолинии излетя от Куала Лумпур за Пекин в нощта на 7 срещу 8 март 2014 г. и два часа по-късно връзката с него прекъсна.

Операцията по издирването му с участието на 26 държави продължи до края на януари тази година, но без резултат. Властите в Малайзия признаха, че машината е катастрофирала и всичките 239 пътници на борда й са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Самолетът не е стигнал до там, а отломките - по океанските течения.Ех, дете на бълхарската образователна система, ти не си виновно, ти си жертва!
5
6
 
4
 
! Отговори
:) преди 8 години
Всичко е долна лъжа и скалъпена инсценировка на определени служби ! Не вярвайте на нито една дума от написаното...самолетът е отвлечен, незнайно с каква цел! Сега ни подхвърлят останките, а хората къде са,скелети поне щеше да има...вещи. Толкова време мина, нито един куфар ли не се намери,чанта? Лъжете някой друг!
4
1
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
Най -после...сега остава да кажат и истината
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпрос: С колко гориво е разполагал самолетът, който е трябвало да стигне Пекин, което е повече от 2 пъти по-близо до Куала Лумпур от о. Реюнион?!...Пояснение - Боинг 777 може да лети на много по-далечни разстояния, но за кратки дестинации НЕ СЕ ЗАРЕЖДА ПЪЛЕН КАПАЦИТЕТ гориво, за да се пести за допълнителни товари и пътници / ако е възможно /, + това за кацане е особено важно горивото да е почти изчерпано в края на полета.Т.е. - как, ако не е зареден с гориво самолетът е стигнал до там?....
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ЛАФ "ЦИРК БУШ" А СЕГА ШЕ ЗВУЧИ "ЦИРК ОБАМА"
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Взе да става подозрително с тези останки!Първо част от крило, после врата...Че къде са били те до сега, нямало ли е хора наоколо...че на сушата се мотаят, ама с миди...А още преди година в един внестник предрекоха подобен сценарий,от подобно "намиране" на добре заметени следи от тайна операция на САЩ и Израел срещу Китай!