Баба Яга от Санкт Петербург може да е яла от жертвите си

Тамара Самсонова се притеснявала, че ще се изложи пред съседите
Обновена: 6 авг 2015 11:30 | 6 авг 2015 11:23,
87
Баба Яга от Санкт Петербург може да е яла от жертвите си
Снимка: YouTube

Серийната убийца от Санкт Петербург, 68-годишната Тамара Самсонова, може да е яла жертвите си, съобщи полицията в Русия.

Възрастната жена признава за 11 убийства в личния си дневник. Престъпленията са извършвани в продължение на 2 десетилетия, като Тамара е обезглавявала и разчленявала жертвите си.

Още по темата

Дневникът си водила на руски, немски и английски, а в дома й са открити множество книги, посветени на черната магия, както и на астрологията.

Самсонова беше арестувана миналата седмица, след като беше заснета от камери за видеонаблюдение в близост до дома си в Санкт Петербург, докато се отърваваше от останките на поредната си жертва.

Сега следователите подозират, че възрастната жена е изяла части от телата на жертвите си, докато ги е разфасовала. Най-вероятно Тамара е яла от белите дробове на убитите.

Източници от Следствения комитет в Русия, водещ разследването, разкриват, че от труповете липсвали и други органи.

Последната жертва на Тамара е 79-годишната Валентина Уланова. Преди да я разфасова с трион, убийцата й дала свръхдоза приспивателни, разкрива старши следовател в Санкт Петербург. Именно след намирането на останките на Уланова полицията арестува Самсонова. Причината за убийството на 79-годишната жена е скандал за немити чаши.

Полицията вече сравнява написаното в дневника със случаи на неразкрити убийства. Тяло без глава и крайници е било намерено на улицата, на която Тамара живее, преди 12 г. Сега при огледа на апартамента на възрастната жена е открита визитка на жертвата.

Самсонова е заподозряна и за убийството на мъжа си, изчезнал безследно през 2005 г.

Следователите отказват да разкрият повече подробности около дневника на Тамара Самсонова. Въпреки това става ясно, че освен детайли от убийството, в дневника има и доста информация за всекидневния живот на жената. Има данни по дни кога и какво е яла, кога си е пила хапчетата.

"Изглежда се е притеснявала да не пропусне важен момент от живота си", коментират експерти.

Въпреки тежките обвинения обаче Тамара изглежда по-притеснена за това, че случаят й се е превърнал в медиен, а това ще я изложи пред съседите й.

"Знаех си, че това ще стане... това е такъв позор за мен, целият град ще разбере", коментира Тамара. По-късно тя дори праща въздушна целувка на репортерите.

"Готвих се за това от десет години, всичко е направено нарочно, нямаше начин да се живее по този начин... С последното убийство затворих главата", допълни тя пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Цербер преди 3 години
Тази жена ми е идол !
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русский мир :(
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kak, moje da pishete takiva statii, be smotanqci takiva? Cqlata redakciq ste bolni mozuci, vmesto da napishete neshto smisleno, pishete takiva gluposti!!!!!!! Ne vi e sram! Nai-protivnata mediq!
42
2
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Горката ...нямала е късмета да се роди в Русия ....ако беше нейде из ЕС можеше да се отърве с някоя условна щото била луда !
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ГО ЗНАЕХМЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВАТА СТАТИЯ ПРЕДИ МЕСЕЦ!!!ЖЕНАТА Е БИЛА СОЦИАЛНО СЛАБА И ПЕРЕСТРОЙКАТА И ПУТИНОВОТО УПРАВЛЕНИЯ СА Я ДОВЪРШИЛИ!!!! УБИВАЛА Е ОТ БЕЗПАРИЧИЕ И ЗА ДА СЕ ХРАНИ В ТРУДНИ МОМЕНТИ!
40
0
 
1
 
! Отговори
AM преди 8 години
До Анонимен Атвоя дядо сигурно не е излизал от "банята" т.е. от обора?
39
6
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
Мария Нестерова и *** Василева изобщо мразят руснаците майче са били изоставени от руски тъпкачи.
38
1
 
7
 
! Отговори
градски легенди преди 8 години
В Ленинград(сега С.Петербург) по време на обсадата е имало "ситуационен" канибализъм.Всички жители на града са преживявали с по 200 гр хляб на ден и са изглеждали еднакво слаби. Понякога по улицата минавал по-охранен човек от когото всимки с ужас се отдръпвали. Знаело се е и хората шушукали ,че тия хора са станали канибали.Това са били ужасни дни.Не е случайно бабата точно от съседите да се бои
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 70:За дядо ти ли Чърчил е казал, че живеело някакво първобитно племе на Балканите,които се къпели по няколко пъти в годината и си честители банята?
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе *** прости, как дядо ми по царско време ми е имал 11 деца, 5-те момичета завършват прогимназия, момчетата гимназия и един дори става лекар. За всички е имало и хляб, дрехи, учебници и т.н ? И деца е имал и пари е имал, защото хората са работели на своята земя, със своите машини и за своя сметка.====================Това са нови постижения на научната фантастка или неуспешен експеримент на Д-р Иванов за социализация на тежко болни.
35
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плюйте, плюйте против Русия. ИД бавно се приближава към България иЕвропа, САЩ ще помагат само с дроновете си, а Европа отдавна нямаадекватна армия. Всички ще гледат отново към "пияния миризлив мужик",а ние ще видим какви ще го кършите тогава. За разлика от театрото на 11 септември,сега може да стане нещо изстинско и зад океана, та и ония ще се молят на мужика.
34
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди девети 90% селско население много бедно, ходили са боси. Това е България. Социалистическа България произвежда произведеното 39 година, която е най-успешна за фашисткия режим, за три дни това е статистиката.
33
12
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Кои са тези , които хулят Русия и нашата славянска идентичност - чорбаджиите-потурнаци, които ниско пълзяха пред поробителя и му служеха като верни слуги за няколко кесии с гологани, които се бяха отдали на ориенталски табиети кефове и предаваха нашите апостоли и на които освобождението на България от Русия им равали рахатлъка под сянката на падишаха. Оттогава тези майкопродавци и техните потомци с изкривени от злоба лица хулят нашата Освободителка и така до днешен ден, защото господ ги е проклел до девето коляно.
32
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 63Кой е гладувал бе болшевик?Я виж каква икономика сме имали и какви са били заплатите в Царство България преди да ни поробят ***.
31
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До михалчоМихалчо яли сме го благодарение на руснаците.особено втория път когато не сме водили военни действия срещу тях даже напротив в края на войната сме се били за тях срещу братския вермахт и за благодарност ушанките ни обявяват за страна изгубила войната.
30
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тука гледам някои плачат за Вермахта и психопата Хитлер. Нищо не е спечелила България, нямаше и да спечели от този съюз, щяха да минат през нас като през разграден двор и нищо нямаше да остане от България. Борис го е било страх, затова е подписал с Хитлер, зареждайки немската армия докато българския народ е гладувал. ***!
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега русофилите радващи се на нещастията случващи се в запада и заклеймяването им като резултат от тамошните нрави и живот, какво ще кажат?Покварена Русия отвсякъде - само малка част от извращенията случващи се в тази държава стават достояние и то обикновено случайно.Политически убийства и репресии масови убийци действащи с десетилетия и т.н. Добре дошли в Русия .... Пък тука ни обясняват, че това е стълб на християнската вяра - на баба ви хвърчилото прогнила с корупция и убийства държава!
28
9
 
8
 
! Отговори
88 преди 8 години
руското ембарго не прощава..ха.ха такава е Путлерова Русия днес..ха.ха
27
7
 
8
 
! Отговори
млад бандеровец преди 8 години
Само като напиша в търсачката "Руснак канибал" и Стивън Кинг би завидял на руснаците..Такава им е традицията....още от обсадата на Ленинград се знае как са оцелели мнозина...Има книга на дете(тогава) спасило се от руските канибали..
26
3
 
5
 
! Отговори
до 49 преди 8 години
"Беломорска Тракия, която много харесвам и обичам, ни е била дадена от Хитлаа на юнашко пазене, колкото да се освободят няколко немски дивизии"ХЕХЕХЕ, това е като: Чърчил е дал България на СССР на юнашко пазене, колкото да се освободят няколко англо-американски дивизии.