Бекъм отвръща на удара от "Дейли Мейл"

Нямали право да го критикуват за дъщеря му
11 авг 2015 15:15,
12
Бекъм отвръща на удара от "Дейли Мейл"
Снимка: Flickr

Дейвид Бекъм не остана без отговор към изданието "Дейли Мейл", което вчера разкритикува футболиста, в качеството му на баща, оставяйки вече 4-годишната му дъщеря да смуче биберон.

Бекъм беше алармиран от експерти в отглеждането на деца, че даването на биберон на тази възраст, би могло да попречи на говорните способности на детето му, че дори да увреди неговите зъби.

От своя страна, днес той сподели статията във профила си в Instagram, до своите 10,1 милион последователи, добавяйки коментар под нея за случилото се. В него Бекъм заявява, че дъщеря му не се чувствала добре.

"Защо хората си мислят, че имат правото да съдят един баща, в неговите методи за отглеждане на децата му, без да имат доказателства? Всички, които имат деца знаят, че когато те се чувстват зле, се опитваме да направим това, което ги успокоява. За това нека тези, които ме критикуват премислят два пъти...", гласи част от коментара му.

Постът в социалната мрежа събра за едно денонощие повече от 400 000 харесвания, а хиляди подкрепиха футболиста в изказването му.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Дейвид БекъмДейли мейл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
8
 
! Отговори
dn13 преди 8 години
Кой го интересува мнението на някакъв ритни-топковец.
8
3
 
4
 
! Отговори
кирчо чичков преди 8 години
добре че не му е дал нещо друго да смуче, че тогава щеше да стане истински страшно, сега не е проблем ...
7
0
 
13
 
! Отговори
честит преди 8 години
КАКВА НЕВЕРОЯТНА ФУТБОЛНА ДРАМА .
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гошо...ТъпотоА в други на 9 даже ги и женят.
5
0
 
8
 
! Отговори
От Лондон преди 8 години
Мда, те тук ги возят на бебешки колички до 4-5 год възраст и не се занимават много с тях. Мята го в количката и газ по задачи. Не ги разхождат бавно и славно като нас. Най-редовно наистина са и с биберон на такава възраст и на никой, освен на нас българите не ни прави впечатление. Мързи ги а си възпитават децата и са ги оставили на самотек или има някаква нова педагогическа философия, за която не сме чули ние.
4
6
 
20
 
! Отговори
майка преди 8 години
Детето просто има нужда от внимание, гушкане, говорене, разбиране, игри....На Бекъм и Бекъмовица им е по-лесно да му тикнат биберон в устата и да го прехвърлят на бавачката. То пред камера е лесно да позираш, да се фукаш и да се правиш на идеален родител.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"би могло да попречи на говорните способности на детето му, че дори да увреди неговите зъби." На 4 децата вече говорят свободно, едва ли ще спре да се развива заради биберон (освен ако желанието за биберон не е породено от някаква друга подтискана нужда, като желание за близост с майката, но в този случай какво да направи бащата? Да заголи цица?). Колкото до зъбите, те за разлика от вас имат възможности и ще ги коригират :)
2
2
 
15
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Простете му той е само един велик футболист и явно грижите за децата малко му убягват .В края на краищата те са си негови и той така разбира нещата.
1
5
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Какви...биберони на 4-ри години,тези родители нормални ли са.В някои държави на 5 години ги пращат на училище,а това детенце с...биберон.