Джон Джихадиста се закани: Ще режа още глави!

Записът с палача на ИД бил изпратен в София
23 авг 2015 11:29, Александър Попов
140
Джон Джихадиста се закани: Ще режа още глави!
Снимка: Reuters, архив

Печално известният палач на "Ислямска държава" Джон Джихадиста заплашва да продължи да реже глави, в нов видеозапис, където се снима с открито лице за първи път, съобщава в днешния си брой британският в. "Мейл он сънди".

Бойци от Свободната сирийска армия са се сдобили тайно със записа с продължителност 1:17 минути. След това са го изпратили на един от своите колеги, известен като Абу Рашид, в българската столица София, пише вестникът.

Смята се, че Абу Рашид, родом от сирийския град Алепо, е получил записа по приложението за видеоразговори "Вайбър". По-късно той предал копие на записа на българските служби за борба с тероризма.

Фанатикът, известен като Джон Джихадиста, беше идентифициран през февруари като 27-годишния жител на Лондон Мохамед Емуази. Той е обезглавил най-малко седем западни заложници в Сирия - трима американци, двама британци и двама японци, и е участвал в обезглавяването на 17 сирийски войници, припомня вестникът.

Джон Джихадиста беше видян за последно в края на януари, във видеозапис с обезглавяването на японския заложник Кенджи Гото.

В новия запис джихадистът потвърждава, че наистина е Мохамед Емуази, както беше съобщено през февруари. Той обещава също, че скоро ще се върне във Великобритания с "халифа" на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади.

Джихадистът Джон е един от най-издирваните престъпници по света. САЩ предлагат награда от 10 000 000 долара за главата му.

През ноември в. "Мейл он сънди" съобщи, че войници от британските специални части САС са отлетели за тайна база в Близкия изток, готвейки се за специална мисия по залавянето му. През същия месец вестникът разкри, че той е бил ранен при въздушен удар на САЩ.

"Мейл он сънди" предал полученото от него видео на британската полиция за по-нататъшно разследване. Скотланд ярд отказа коментар, пише вестникът.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
10
 
45
 
! Отговори
Колев преди 8 години
Глупости на търкалета. В нета има доста клипове, как това се прави в студио с осветление и много кетчуп.
40
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абсолютни измишльотини
39
15
 
52
 
! Отговори
Асо преди 8 години
Джон Джихадиста е измишльотина на ЦРУ. Стига да пълните главите на хората с глупости по нареждане от някъде.
38
10
 
41
 
! Отговори
:) преди 8 години
Скоро кюрдите ще го оплодят :))))) Но няма да го върнат в англия,турците и българите имат опит с връщането в англия,англичаните ги пускат след 1 час :))))) Защо? е го;яма загадка :))))Начело на специалните части на ИД е минал един турчин, а турците не обичат клоуни,размахва нож, но от кюрдско оплождане няма да се спаси :)))) Без вазелин :))))))
37
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам, на повечето не им се вярва, че тоя ужас няма да ни отмине току-така.
36
9
 
40
 
! Отговори
:) преди 8 години
До лично мнениеСкоро кюрдите ще го оплодят :)))))
35
8
 
52
 
! Отговори
лично мнение преди 8 години
Такива трябва да бъдат залавяни живи и измъчвани ,просто трябва да бъдат накарани да искат смърт като спасение ,но тази възможност да не им се дава ,а да продължават да бъдат измъчвани ! Същото така мъченията трябва да се записват с видеокамера и да се качват в ютуб за респект и назидание на новите кандидат терористи ! Убеден съм ,че доста кандидат терористи биха се отказали от намеренията си след като видят в ютуб какво ги чака !
34
9
 
34
 
! Отговори
:) преди 8 години
До до 38Моят ред мина отдавна, но за твоя незнам :)))))
33
8
 
49
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 8 години
Приятелите и ученици на краварите в действие ! Башар Асад е неприемлив за Сирия но Джихади Джон е друго нещо ! Не ИД а ФАЩ са убийците на човечеството !
32
10
 
38
 
! Отговори
:) преди 8 години
до 41ИСТИНАТА :)От КОГО. КАКВО криете ? :)))))) Те вече и 5 годишните дечица ЗНАЯТ какво става по света,достатъчно е само да се регистрираш в някоя социална мреша като фейсбок, и цял свят 7 континента са в ръцете ти :)))))) Цензурата е безмислена, отблъскваща и глупава,а лъжливата пропаганда поражда омраза и отвращение :))))))
31
9
 
64
 
! Отговори
яка батка преди 8 години
Този на снимката може да реже глави само на вързани с белезнци 50-60 килограмови хора!мноУУ страшен!На този *** ако му ударя една *** *** му ще отиде чак до ухото и ще има код"кафяво"на боксерките му,и ще гледа също като Пеньо от биг брадър демек като изнасилен!А с този нож ще ми реже мезето вечер,и ще се радва да съм в добро настроение,да не ставам .........
30
14
 
50
 
! Отговори
:) преди 8 години
Миналия ден турците са нахлули в Сирия и Джон напълнил панталоните :))))Над 1000 терористи от ПКК вече са на небето, сега е ред на този клоун :))))
29
8
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето докъде води толерантността. Фалшиво изменените ценности, които ни натякват. Да сте чули за арабски учен джихадист? Джихадист откривател на нещо - лекар, физик, основател на компания, създател на технология? Джихадистите са обратното на човешкия прогрес и те няма как да допринесат за развитието на човечеството. Същността на живота е да съграждаш и да се развиваш. Дори в Библията пише - дърво което не дава плод се отсича и се хвърля в огъня. Джихадистите са вредни за човечеството.
28
8
 
50
 
! Отговори
pet преди 8 години
Няма да се плашите идват още дюнерджий на македонската граница, е те те ще ни пазят от ИД!!!
27
11
 
68
 
! Отговори
Путнер преди 8 години
Незнам дали Путин е най-големия терорист, както ви се плаща да говорите, но ако той се намеси ИД ще приключи за няколко дни.Надявам се да се объркат и да направят някой атентат в Русия.Вече взе да ми писва с тия псевдо бандити!
26
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
брее,да се ненадяваш какви чеда раждала майка Англия......пак може и да е обучавала кой знае...демокрация...
25
11
 
44
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Много хора с промит мозък тук,Путин не става Лукашенко не става,има ред, дисциплина и наказание,и за Запада всички са лоши,има хаос корупция,мизерия всичко 6,голям приятел на хамерика и европа,пример украина грузия,Либия,Сирия,Египет,и други.
24
10
 
63
 
! Отговори
Man United преди 8 години
Доста смешен джихадист! 10 000 000 награда са глупости! Ако искат Джон Джихадиста ще е мъртъв още утре... Въпроса е защо не искат ? Защо ИД си развява коня и всички стоят и гледат? Несериозно.
23
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джон Джихадиста и всякаква подобна *** е резултат от пагубната сбъркана политика на САЩ в Близкия изток! Преди САЩ да се намесят с бомбите и танковете, Сирия и Ирак бяха две спокойни, мирни държави, в които нямаше терористи и народите им си живееха съвсем спокойно! Дойде американския агресор и ги превърна първо в развалини, и второ в подходящо място за развиване на екстремизъм!
22
10
 
41
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
da vleze v parlamenta i tam da reje glavi kolkoto si iska,smqtam 4e vsi4ki 6te go podkrepqt