Австрия: Да спрат извънредните мерки за бежанците!

В Германия днес са влезли 6 хил. мигранти, чакат още 4000
Обновена: 6 сеп 2015 18:58 | 6 сеп 2015 18:47, Анисия Иванова
79
Австрия: Да спрат извънредните мерки за бежанците!
Снимка БТА

Австрийският канцлер Вернер Файман заяви, че е време за постепенно спиране на извънредните мерки, които позволиха безпрепятствено преминаване на хиляди мигранти от Унгария в Австрия и Германия, предаде Ройтерс.

"Винаги сме посочвали, че това е извънредна ситуация, при която трябва да действаме бързо и хуманно. Помогнахме на над 12 000 души, изпаднали в тежко положение. Сега трябва стъпка по стъпка да се отдръпнем от спешните мерки в посока към нормализиране на ситуацията в съответствие със закона и достойнството", каза Файман след "интензивни разговори" с германския канцлер Ангела Меркел и унгарския премиер Виктор Орбан. 

Според нови данни на германската полиция страната очаква 10 000 бежанци днес, което е рекорд за един ден, според Франс прес.

Около 6000 души са влезли в страната от началото на деня. По-голямата част от мигрантите са били регистрирани в югоизточната провинция Бавария. Германската полиция очаква още 4000 мигранти до края на деня.

Малко по-рано тя съобщи, че около 3000 бежанци са влезли днес в Бавария от Унгария през Австрия. Полицията изрази очакване общо 5000 души да влязат до края на деня в югоизточната германска провинция - основна входна врата за бежанците в страната.

По най-нови данни вчера в Германия са пристигнали с влакове и автобуси общо 7000 мигранти.
Предишните сведения бяха за 8000 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
11
 
! Отговори
До 44 преди 8 години
Колега 44, не съм съгласен...Ако се стигне до някакъв горещ конфликт, вярвам, че мюсюлманите нямат шанс срещу нас, европейските държави. Историята го е доказала... Тервел спасява европа от *** през 8 век, испанците печелят в Реконкистата, Русия и балканските държави отвоюват от турците балканите... На *** не им е писано да ни владеят. Аз вярвам, че Бог ни паси и с неговата помощ, няма да допуснем да се превърнем в част от някаква си ислямизирана страна, както искат Щатите. По-скоро те
26
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мюсюлманите са по-качествените вярващи , по задружни са и когато дойде да се мре никой християнин няма да иска да умре за вярата си и народа си и ще загубим последната война
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 42Господинчо, твоят мозък е 10 пъти по-промит от русофилска ксенофобска пропаганда.
24
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мозъците на Германците са напълно промити 70г. Американска окупация .. В Мюнхен преди месец имало митинг под надслов "Искам Германия да бъде цветна" .. В Германия студент не може да получи държавна стипендия ако не покаже някаква социална агажираност с фондации на ЦРУ , за да получи стипендия - трябва да посреща бежанци.. и подобни акции на фондациите.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България е бита карта от 2010, моментът в който новородените с майчин български се превърнаха в малцинство. Бройте колко години са нужни. Същото е в цяла Европа.С "бежанците" нито Европа, нито България някога ще бъдат същите, борбата за шериата ще е безмилостна, а когато дойдат пред вашия дом вие вече ще сте малцинство, което издържа плодящи се мохамедани крещящи Европа на исляма!
22
0
 
30
 
! Отговори
Parcuc преди 8 години
То идват стотици хиляди, те приели 12 000 и вече стига толкова хахахах жалка история сами се закопахте.
21
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последни новини от Дойче Веле, фрьойланд Меркел е забранила свинските наденички и алкохолната бира на Октобър фест, за да не се накърнят националните и религиозните особенености на новопристигналите гермацни. Самият Октобър фест ще се открие с едночасов вой на имами и ходжи, а жените задължително ще са с бурки и ще трява да минават да "забавляват и обслужват" новите си господари според новоприетите традиции
20
0
 
25
 
! Отговори
Мастикаджия преди 8 години
Хора, идва краят на дните, подготвяйте се!!!
19
1
 
37
 
! Отговори
соцеала бате преди 8 години
Тези на снимката са тръгнали при Баба Меркел,да им дава помощи а те да правят още деца и още повече помощи ,да мързелуват по цял ден и от време да време да надигат крак и да изхвърлят шумно насъбралия се метан от ауспуха...позната родна картинка с едни хора с "българско гражданство" много приличащи на тези на снимката...
18
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Папата призова да се приемат бежанци... Вие май не сте хрисяни, шом сте против повелята на "Намесника на Христос на земята"!А?
17
1
 
43
 
! Отговори
Горубляне преди 8 години
Глупави хора! Това е причината да се отварят границите за кучетата на исляма, наричани от някои "бежанци". Всъщност, меко казано, това е организирана група джихадисти! Глупаците обаче си мислят, че нещата се свеждат до това, да се помогне на "хора в беда", в което разбира се няма нищо лошо! Разликата обаче е все едно дали ще изядеш мухоморка, или култувирана печурка! Тази сутрин например гледах как "певицата" Рут Колева обясняваше, как България трябва да отвори границата си и да приеме всички!!!
16
0
 
42
 
! Отговори
стоп преди 8 години
Ако Европа не спре незабавно мюсюлманската инвазия, утре ще трябва да започне избиването на мюсюлмани. В момента джихадистите подготвят война вътре в Европа.
15
2
 
39
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Какви ти 10 хиляди бе , това е само тези дни. Напират милиони. Подкокоросват ги сороски фондации, които им дават посока и пари. Италиански и австрийски журналисти имат доказателства.
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"10 ХИЛЯДИ БЕЖАНЦИ РАЗБЪРКАХА И ПОБЪРКАХА ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!"10 хиляди? Не само не можеш да пишеш, но не можеш и да четеш, което е характерно за социалната ти група. 4400 на ден са само мигрантите (не бежанци) на лодките в Италия. 3500 само на ден в Гърция. 800000 само за Германия тази година прогнозират и това са консервативни, медийни числа. Истината е че милиони мигранти се очертават.
13
0
 
39
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЧУДОТО НА МЕРКЕЛ КОГАТО ГЕРМАНЦИТЕ ВДЯНАТ КАКЪВ АВТОГОЛ ИМ Е ВКАРАЛА МЕРКЕЛ.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
западните държави ще пресеят младите и образованите, а на нас ще ни натресат останалите.
11
2
 
5
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
До Анонимен 13Хахахаха Къде съм казал, че съм българин и че става дума за България, бе *** - каквото съм написал важи за всякъде.
10
1
 
14
 
! Отговори
Бобо преди 8 години
Абе комшията отгоре ме дразни,изкарва повече върху жена си отколкото аз върху моята.Това вероятно може да мине за вид дискриминация.И аз да хвана за Германия,само бълъците останахме5
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже във момента по БТВ тече един пропаганден филм за бежанците искам да кажа ,че аз не ги харесвам не защото ме е страх от тях,не ги харесвам защото са мюсюлмани,защото са нагли,защото в главите са им килимчета,защото съм бял човек.АЗ МРАЗЯ БТВ
8
2
 
36
 
! Отговори
akud преди 8 години
ЕС има нужда от НОВ истински фюрер