Над 4 000 ислямисти проникнали в ЕС

Бойците на ИД навлезли на територията на съюза като мигранти
Обновена: 7 сеп 2015 11:02 | 7 сеп 2015 11:01,
64
Над 4 000 ислямисти проникнали в ЕС
Снимка: bgonair.bg

Повече от четири хиляди бойци на организацията Ислямска държава са проникнали на територията на Европейския съюз като мигранти. Според британския вестник "Daily Express" се очаква до края на годината поне още толкова терористи да влязат на територията на Общността.

Още по темата

Бойците са преминали през сирийско-турската граница. От началото на гражданската война в Сирия броят на бежанците достигнали Турция е 1.5 млн. души.

Смята се, че част от терористите пристигат основно от пристанищните градове Измир и Мерсин, откъдето хиляди бежанци се отправят на опасно плаване по Средиземно море, за да достигнат Италия.

Бившият британски външен министър Дейвид Милибанд призова Съединените щати да приемат 65 хиляди сирийски бежанци до края на 2016 г., когато ще изтече и мандатът на президента на страната Барак Обама.

Междувременно военновъздушните сили на Ирак за първи път са нанесли удари по позициите на Ислямска държава, използвайки за целта американски изтребители Ф-16.

По данни на Пентагона първите четири изтребителя Ф-16 са били доставени от САЩ в Ирак през юли тази година. Очаква се, че ще бъдат доставени още няколко бройки от тях в обозримо бъдеще.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 47много *** на Турция не и трябва България за какво и са 7 милиона които чакат на готово то и сирийците бягат защото трябва да се бачка в Турция
42
2
 
23
 
! Отговори
до 47 преди 8 години
"До 10-20 години България ще се присъедини към Турция. България е измислена държава, без армия"България никога повече няма да допусне ориенталските диваци да й пречат на съществуването. Изгубихме 5 века развитие сред цивилизованите държави, заради мазните неандерталци от мала азия, втори път няма да допуснем тази грешка.
41
0
 
14
 
! Отговори
ЕВРОГРАЖДАНИН преди 8 години
МЕРКЕЛ ИМ СЕ РАДВА-ДА ОТИВАТ В ГЕРМАНИЯ!
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бившият британски външен министър Дейвид Милибанд призова Съединените щати да приемат 65 хиляди сирийски бежанци до края на 2016 г., когато ще изтече и мандатът на президента на страната Барак Обама."E това ако стане ще се обърне световната карта с главата на долу. Аз лично ще се самоосъзная като сириец само и само да се набутам там и то на помощии :). Как ги мисли британската тиква не знам, те за ветераните си от войната пет пари не дават, камоли за некви ман**ли
39
2
 
9
 
! Отговори
L. преди 8 години
Как ги пребброили, та как ги преброили!Кой, мислите, им е разписал командировъчните? - Чичо Сам. (превод за чалгари "Чичо Сам" = "американците")
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всичко е лицемерие. Гледам по ТВ 1 как журналистите посрещат бежанците нелегално минали границата и купуват им закуски. В София има толкова бездомници и не съм видял от тези фукли някой да купи нещо за тях.
37
16
 
5
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
И още нещо, бъдете сигурни , че Германия ще успее да интегрира мюслитата... но вие няма никога да излезете от калта в която се мецате един друг!!!
36
7
 
4
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
До А даноНяма смисъл да им говориш... те не могат да го проумеят!
35
1
 
14
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
И да не забравите да им давате помощи ей!;))))
34
23
 
9
 
! Отговори
А дано преди 8 години
А дано да се случат всичките ви страхове за България! То такива като вас това заслужават! Всяко българско семейство има поне един емигрант! Но българите нали са елитна нация, а сирийците не са хора! На простите българи, сирийците им виновни! Срам ме е от вас, заради вашето мислене сте на това дередже... бедни, прости, мразещи! В Европа българин е *** дума, заради вас и вашето мислене!
33
0
 
16
 
! Отговори
хм преди 8 години
Какви "германци" са тия ***,дето ги посрещат!?
32
1
 
27
 
! Отговори
Вече видяно преди 8 години
Ето ви една история от близкото бъдеще :Не знам годината ... Франция е муслимански халифат , шепа храбри християни-партизани се крият в високите планини а Краварските щати пускат от самолети помощи за партизаните...
31
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тези трудни времена за нас Българите си мисля, колко ли хора могат да бъдат , като Левски и Ботев ,които пред безучастният поглед на европа направиха нещо велико! Само рашъните имаха съчуствие, не съм русофил но мисълта ми е че трябва да се събудим предвид положението в европа . Може и да се появят нови Левски и Ботев, макар че, те са безсмъртни.
30
1
 
35
 
! Отговори
<><> преди 8 години
ИД не е създадена да се бори срещи Башар Асад, там само е за да стане известна и да създаде името си .....целта и ще е Европа ! Ако е вярно че САЩ сами си събориха кулите близнаци ...сметнете какво може да стори със страни от Европа !
29
0
 
36
 
! Отговори
КкК преди 8 години
Защо ли джихадистите идват в Европа ...и то в такива количества ? Нали се борят уж за създаване на държава там в Сирия Ирак Ливан и нз си къде ? Тия войници им трябват там ако беше така ....ама не е ......май всичко е нагласено само и само Европа да замяза един ден на Близкия Изток ...да се всее масов смут ....да се разтърси Европа ! Тогава може би САЩ ще дойде на бял кон да спасява Европа от ислямизиране като хан Тервел .....или може би просто САЩ искат Европа да е един разграден двор ?
28
0
 
30
 
! Отговори
DEVSADIVTAME преди 8 години
Помните ли подслушаната реплика на високопоставената в краварското правителство краварка Виктория Нюланд " Фак дъ Юръп " ? Ето какво е имала впредвид !
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pokrai suhoto gori i mokroto. e kak USA ste priemat ei taka beganzi, te imali spezialna prozedura za proverkata im, kojato sthjalo da otneme vreme....ahaaa, a nie da priemame taja papla4 bez vsjakvi prozeduri i proverki, jasno
26
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТАЖИЯТА МОХАМЕД СПИРА ВОДАЧ НА МПС В ГЕРМАНИЯ И ПИТА КОЛЕГАТА СИ. А БЕ КАКВО Е ТОВА ИМЕ ХАНС НА ТОЗИ ВОДАЧ? СИГУРНО Е ИМИГРАНТ. ОТГОВАРЯ КОЛЕГАТА МУ АЛИ.
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЛЕД ВРЕМЕ КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ДУМКАТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЩЕ ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ И МАГАРЕ СТОКА ЛИ Е. ДА НЕ БИ ЕВРОГЕЙЦИТЕ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТОВА ПРЕСЕЛЕНИЕ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ Е СЛУЧАЙНО???? НЕ Е СЛУЧАЙНО ВСИЧКО Е ОБМИСЛЕНО ОТ ИДАЛЦИТЕ. А КРАВАРИТЕ ИМ ПОМАГАТ ЕВРОПА ДА СЕ ЗАЛИЧИ КАТО НАЦИИ. САМО ЗА 20 ГОДИНИ ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЧУДО ЩЕ Е ЕВРОПАТА..... КАТАЖИЯТА МОХАМЕД СПИРА ВОДАЧ НА МПС В ГЕРМАНИЯ И ПИТА КОЛЕГАТА СИ. АБЕ КАКВО Е ТОВА ИМЕ ХАНС НА ТОЗИ ВОДАЧ? СИГУРНО Е ИМИГРАНТ. ОТГОВАРЯ КОЛЕГАТА МУ АЛИ.
24
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 24: "Когато Путин вземе нещата в свои ръце..."....Ами, че Путин е в Сирия от десетилетия с цяла военна база и сега се вижда какво е сделал... !