Над 4 000 ислямисти проникнали в ЕС

Бойците на ИД навлезли на територията на съюза като мигранти
Обновена: 7 сеп 2015 11:02 | 7 сеп 2015 11:01,
64
Над 4 000 ислямисти проникнали в ЕС
Снимка: bgonair.bg

Повече от четири хиляди бойци на организацията Ислямска държава са проникнали на територията на Европейския съюз като мигранти. Според британския вестник "Daily Express" се очаква до края на годината поне още толкова терористи да влязат на територията на Общността.

Още по темата

Бойците са преминали през сирийско-турската граница. От началото на гражданската война в Сирия броят на бежанците достигнали Турция е 1.5 млн. души.

Смята се, че част от терористите пристигат основно от пристанищните градове Измир и Мерсин, откъдето хиляди бежанци се отправят на опасно плаване по Средиземно море, за да достигнат Италия.

Бившият британски външен министър Дейвид Милибанд призова Съединените щати да приемат 65 хиляди сирийски бежанци до края на 2016 г., когато ще изтече и мандатът на президента на страната Барак Обама.

Междувременно военновъздушните сили на Ирак за първи път са нанесли удари по позициите на Ислямска държава, използвайки за целта американски изтребители Ф-16.

По данни на Пентагона първите четири изтребителя Ф-16 са били доставени от САЩ в Ирак през юли тази година. Очаква се, че ще бъдат доставени още няколко бройки от тях в обозримо бъдеще.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки от "евродемократите" реве и се прави на ощипан! Америка цинично настоява Европа да приеме тази дива орда! А защо никой не пита коя е причината за това преселение??? Никой не пита защо бяха разрушени държавите в Северна Африка , Ирак, Афганистан, Сирия и кой направи това??? С каква цел вече е видно-унищожението на Европа! Но европравителствата послушно траят и се страхуват от отговорите. Но скоро ще бъде късно за каквито и да е въпроси и отговори.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-скоро Турция ще се присъедини към България.
21
1
 
29
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Ще видим как ще се справи ЕС с 10 000 джихадисти пуснати в дома им ! Лошото е че невинни хора ще страдат ! Слава на Русия ...Путин каза кое е причината ! Ши*ана толерантност и подгъзуване на САЩ ! Италианските власти чак от Либия ходят да вземат джихадистите да ги спасявали и вкарвали в Европа !
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Путин вземе нещата в свои ръце , ще лъсне нечий маймунски *** , който спонсорира ИД и дългоочакваната война настъпва.
19
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е не мога да ги разбера европейците, защо допуснаха тази дива, бежанска внакханлия. Как можаха, десетки хиляди нерегистрирани, безконтролни, просто ей така да минат през Гърция, Македония, Сърбия, Унгария, Австрия и накрая в Германия. Ум не ми побира, как това се връзва със сигурността на европейските граждани, с борбата срещу тероризма.
18
2
 
51
 
! Отговори
Хорър преди 8 години
4000 "проникнали", а 40 000 са си тук и никъде не са ходили. Строят джамии, проповядват радикален ислям и се готвят да избият белите си БИВШИ господари. А те, горките, така са се охранили, че затъпелите им промити мозъци не могат да видят опасността. Европа има само една надежда и това е... Русия. И времето ще докаже думите ми.
17
1
 
12
 
! Отговори
сталин правнук преди 8 години
За всичко е виновен капитализма и империализма , карлос вече е дърт.
16
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление в Европа изобщо не искат да си дадат сметка за какво става дума. Само унгарския премиер си позволява да каже, че царят е гол. Тази нагла ***, която приижда ще види сметката на Европа. В Германия ги посрещали като герои от войната - луди за връзване са тези германци. Неонацизма тлее и не се знае кога пак ще избухне. Тези хора трябва да бъдат екстрадирани и да бъдат върнати там, откъдето са дошли. Те не искат да се интегрират и да работят - те нагло ни заплашват и претендират......
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди малко нов бунт на бежанците на остров Лесбос.А в няколко сайта има снимки от вчера, на които протестиращи бежанци на плакат са написали we will destroy the island, с две думи - ще унищожим острова ви.
14
0
 
4
 
! Отговори
до N12 преди 8 години
ЕВРЕИТЕ МОЙ ЧИЛЯК НЕ ЗАБРАВЯЙ ТЕЖКАТА РЪКА НА БАНКОВИТЕ ЧОРБАДЖИИ
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един турчин веднъж обладал момче.На другия ден, докато турчинът си седял в кафенето и си четял вестника, при него дотичало момчето и му извикало:- Чичо, чичо, дай две пари!- За какво?- Боли ме дупето.Човекът се бръкнал и му дал две пари.На следващия ден, отново в кафенето, момчето дотичало и пак поискало две пари. Турчинът отново му дал.На третия ден момчето отново му поискало, но турчинът казал:- А-а, мойто момче, стига толкова. Ние също сме били момчета и знаем как става тая работа. Ден боли, два боли, на третия ден минава.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция е основният спонсор на ИД.
11
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито на всички! Сега вече ще спим спокойно понеже НАТО ни пази и сме горди граждани на ЕС..... Не е то като да се оглеждаш на всеки ъгъл дали няма някой по-тъмен така да върви насреща ти я с бомба я с някоя химия.... Драги ми управляващи от всички страни в тази ВОЙНА ние няма да победим те са израснали с идеята за джихада а при нас дори няма казарма..... да не говоря за тетополовите. Лошото е, че планетата е само една и колкото и да викаме СПРИ ЗЕМЯТА искам да СЛЯЗА няма как ...
10
1
 
13
 
! Отговори
lol до 6 преди 8 години
В Русия. Там е песен. Американците, които ги е страх от редовните стрелби в щатите, вече емигрираха. Сега се очакват и европейците.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименмой човек заминавай за Марс, щом имаш малко дяте!
8
8
 
9
 
! Отговори
BG преди 8 години
Пък как ги преброиха ве...ей поредните журналистически тъпотии!
7
0
 
22
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Не се притеснявайте... Вие сте в НАТО. Имате защита и +1000 невидимост...
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още 5000 психопата и в европа ще настъпи хаос , след като организират атентати едновременно във всичките европейски столици... сбогом европа . Имам малко дете но, се чудя накъде да се махам от тука.
5
20
 
11
 
! Отговори
Соросоид преди 8 години
Това е платена рубладжийска публикация-всички мигранти са добри, трудолюбиви, умни, интелигентни,....
4
0
 
72
 
! Отговори
ALEXD преди 8 години
Обаче европейците как посрещат с лакомства и храна палачите си. Това е направо като фантастичен филм.