Спипаха терористи, готвили атентати в Москва

Руските служби са открили самоделно взривно устройство
11 окт 2015 22:52,
34
Спипаха терористи, готвили атентати в Москва
Снимка: Архив Reuters

Руската служба за борба с тероризма съобщи, че днес е арестувала група лица, подготвяли терористични нападения в Москва, съобщи ТАСС.

"В апартамента, където са се укривали, е открито и обезвредено самоделно взривно устройство", посочи Националната антитерористична комисия (НАК).

Евакуирани са хората от няколко апартамента в сградата, в момента се установява кой е собственикът на жилището, където се е укривала бандата.

Мощността на откритото взривно устройство може да достигне над 4 кг тротилов еквивалент, посочва източник от правоохранителните органи.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
коко преди 8 години
Със вземането на страна в Сирия Русия със сигурност ше стане мишена.Ислямския Фундаментализъм еднакво мрази еврей и християни.Иранския режим е по страшен като дългосрочна доктрина.Заиграванета на Русия с аятоласите не води на добро.Те няма да се спрат с хапката Сирия...
20
0
 
1
 
! Отговори
до Минко преди 8 години
Минко, Минко,ако знаеш колко си "проздт" !
19
1
 
10
 
! Отговори
Боби преди 8 години
ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. Рашките МНОГО ДОБРЕ знаят какво е тероризъм. След Чечня 1 и преди Путин наистина да насъска ФСБ(бившо КГБ) в Цяла Русия имаше по 150 бомбени атентати годишно. Част от тях но малка част са свързани с Мафията понеже и Мафията подпукаха последните решиха да си изясняват отношенията само със стрелково оръжие. Тогава Ислямистите здраво вилняха в Русия. Точно и за това сега Рашките удрят максимално ефективно по ислямистите в Сирия.
18
5
 
23
 
! Отговори
от България преди 8 години
Желаем всего хорошего Россию! Болгаръй любят Россию!
17
2
 
4
 
! Отговори
CIA преди 8 години
А! Ни лук сме яли, ни лук сме мирисали!
16
0
 
33
 
! Отговори
123 преди 8 години
Преди Олимпиадата в Сочи, Путин даде ултиматум на Катар и СА, ако има атентат, ще им прати ракети в Доха и Риад. Резултат имаше и той продължи действието на този успешен модел.
15
2
 
33
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До до 22САЩ много бързо им изпратиха терористи...Нпо не спят. ..САЩ и те бомбардират но няма терористични актове. .Личи си че финансират ИД. ...
14
26
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
не виждам с какво са по-ефеквтивни. ситуация със заложници не е имало, за база за сравнение. те и убийците на Немцов спипаха за 72 часа...ислямисти нямащи нищо общо с политиката му...ясна е работата в Русия - евтин екшън без развръзка.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 21Да но си взеха поука от грешките в миналото и сега спец частите им са доста по-ефективни, както и се доказва. А турция е неподготвена, но даже и заплашват
12
23
 
1
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
хахахаха да не е Турция вика....терористи пръснаха Беслан, театъра, метрото, летището и т.н. той вика шега не бива :D единствено дето *** си събори сам ония блокове, за да се закрепи на власт...
11
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези не знаят срещу кой скачат. Руснаците от години са подготвени за такива мюсюлмански трикове. Русите са нащрек и ги ловят като мишлета.
10
2
 
43
 
! Отговори
От САЩ преди 8 години
ЦРУ си мисли че със този стар метод ще успеят ! Да гледат кой влиза сега от няколко дни на Американска територия . Бежанци пристигнали в Мексико и преминават в Калифорния и Тексас . Това е организирано приемане на бежанци , а лъжат по новините как имало 700,000" християни", които искали да дойдат в САЩ. До вчера пропагандата беше , че бежанците които искат да дойдат са Джихадисти ! Днес , като ги приемат, били християни !Ама такава сбъркана политика , никога не е имало по наше време ?
9
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големи смелчаги тя да се опитват да правят атентати. Това да не е турция. С Альфа и Спецназ ФСБ шега не бива :)))
8
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 2: Кадиров отдавна е в Сирия с 2000 чеченци...Путин затова не воюва срещу ИД !
7
2
 
65
 
! Отговори
Гошката преди 8 години
ЦРУ започва да създава безредици , първо в Турция , сега Русия . изненадаха ги братушките с ракетите от каспийско море ,,ужкем НАТО толкова сериозна организаця а ни разбраха ни усетиха от каде и кой стреля .
6
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците, спипват терористи (врегове на народа). От 1920 година насам.
5
1
 
43
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Меко казано "дупци да им яко"
4
2
 
47
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Нали знаеш, че който подкрепя тероризма е съучастник. Във всяка една страна, дори и тук! Хубаво е да те поизтръскат някои вежливи хора!
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мюсюлманско дупе да им е яко.
2
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тия ще им стане ясно колко е обширен Сибирь от личен опит!