Руснак уби децата си заради финансови проблеми

Майката е в болница в тежко състояние
Обновена: 19 окт 2015 11:44 | 19 окт 2015 11:44, Елка Василева
66
Руснак уби децата си заради финансови проблеми
Снимка: архив, Reuters

Мъж от руския град Подолск уби с нож двете си деца - момченце на 4 годинки и момиченце на 9 месеца, опита се да убие съпругата си и след това да сложи край на живота си.

Неговият племенник, който се намирал в момента в жилището, му попречил да изпълни докрай плана си. Той извикал полицията и помогнал за задържането на убиеца.

Още по темата

Майката на убитите деца е откарана в болница в тежко състояние.

На първия разпит 30-годишният мъж признал, че планирал да убие себе си и семейството си още преди седмица, пише Би Би Си.

Той обяснил действията си с внезапно възникнали материални затруднения.

Повдигнати са му обвинения за убийството на двама малолетни, извършено с особена жестокост и опит за убийство на две и повече лица.

В началото на август в жилище в друг руски град – Нижни Новгород бяха открити разчленените тела на шест деца и на бременната им майка. Според следствието престъплението е извършено от бащата Олег Белов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ШизофренияИма я при всички народиНе се политизира
26
0
 
7
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Заслужава all inclusive пакет в най-луксозните руски курорти - Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Полярната Сова или Вологодската петица.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идеята е, че ги убива за да не се мъчат понеже банките гласуваха закон за прехвърляне на заемите на родители към децата...
24
4
 
2
 
! Отговори
usa преди 8 години
skoro 6te se izkolqt sami tiq piyandeta.zapada samo da gleda.tiq sa v seriozna finansova kriza ,koy kvoto da govori
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глава Института демографии, миграции и регионального развития Юрий Крупнов считает, что население РФ может упасть с 143,5 млн до 80 млн к 2050 году. По его словам, низкие доходы, даже в расположенных рядом с Москвой регионах, являются причиной нежелания молодых людей обзаводится семьями. В первой половине 2015 года уровень смертности в России возрос на 5,2% по сравнению с аналогичным периодом 2014 года. А ключевым фактором является рост смертности среди людей от 30 до 45 лет.
22
6
 
7
 
! Отговори
do 49 преди 8 години
мдааа а защо ли средната продьлжителност на живота на руснаците(мьже) е САМО 57. Защо намесваш Бьлгария бе главоч, статията е за "майка" Русия.
21
8
 
9
 
! Отговори
Sasho преди 8 години
Е как не се сетихте русофилчета мили че Сорос и американците са виновни. А руснака е внедрен агент на ЦРУ
20
7
 
13
 
! Отговори
Хрушчов преди 8 години
Преди няколко години, един българин не направи ли същото - с нож закла децата си и запали къщата си? Слепи сте за собствените си проблеми, но по- важно е да се плюе срещу съседа...
19
8
 
9
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Даже са закъснели с зимнината.Баба Тамара преди време беше сготвила вече 14 руснака.
18
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Православни евразийски ценности!
17
14
 
8
 
! Отговори
Кочо Честеменски преди 8 години
Руснаците нямат финансови проблеми. Русия е богата страна.Путин им направи джамия и иска да ги потурчи затова човека си е убил децата.
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопДемографския растеж не е "кръгла нула", а за твое сведение вече е положителен и доста по-висок от този в Западна Европа, освен това на никой в Русия не му дреме вече за измислените "зелени карти", в САЩ емигрират предимно мексиканци, нигерийци и бангладешци, за справка виж списък на десетте страни, от които САЩ "получават" най-много емигранти. Хората вече не са наивни и се ориентират добре в обстановката.
15
1
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 8 години
Баце, няма дума, в която да нямаш грешка!!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 21колев ПРИ НАСДА НЕ Е НЕЩО ДРУГО? СЪЩОТО Е..А КОЛКО ХОРА СА СЛОЖИЛИ КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ЗАРАД НЕИЗПЛАТЕНИ КРЕДИТИ? КОЙ ОТ БАЛКОНА СКАЧАЛ. КОЙ СЕ ОТРОВИЛ КОЙ СЕ САМОЗАПАЛИ КОЙ В ЛУДНИЦАТА Е ВЛЕЗНАЛ. В ЩАТИТЕ Е СЪЩОТО-ТОВА СА ЧОВЕШКИ ПРОБЛЕМИ НЕ СА НАЦИОНАЛНИ. ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРА ГО РАЗБИРАТ-ТЪПИТЕ ЗЛОРАДСТВАТ
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А е трябвало да се радва за Крымнаш. Вече и Дамаскнаш. Ракети и танкове също има в изобилие. Какво повече му трябва на един руснак ?
12
4
 
4
 
! Отговори
hmm преди 8 години
По какво можеш да разпознаеш трола след новина за едно нещо пише амииии за нещо съвсем различно... "...за целия свят е ясно, че САЩ е страната....", "военни комюникетаот Москва за Сирия", "Щом го пише БиБиСи ми е ясно"... "В САЩ убийствата на глава от населението са 4 пъти повече отколкото в Русия.", "краврите водят!"... и тн и тн...
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие тука тикви червени, каквото и да пишете, истината си е истина. Откакто започна кризата и ембаргото за храни, нещата в Русия вървят на зле. Сега и във война се оставиха да бъдат въвлечени. Най много се забвлявам от тъпотиите за средната заплата от 1000 долара.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПО РУСИЯ 24 УНИЩОЖЕНИ СА 50 ОБЕКТА ЗА ДЕНОНОЩИЕ. КАТО ЕДИН БУНКЕР С ТУНЕЛИ КОИТО СА ИМ ПОЗВОЛЯВАЛИ ИЗЛАЗ ОТ НЯКОЛКО МЕСТА И В НЕГО Е ИМАЛО ЦЕХ ПО ПРОИЗВОДСТВО НА РАКЕТИ-БАЯ ПАРА НЯКОЙ Е ВЛОЖИЛ В ТЯХ... ???!!!
9
8
 
6
 
! Отговори
колев преди 8 години
РУСИЯ Е ОЛИГАРХИЧЕСКА, МИЛИЦИОНЕРСКА *** !!!!!
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евразия !!! Ценностна система !!