Камерън поднесе съболезнования към Путин

Русия отклонили предложението за помощ
1 ное 2015 22:52,
10
Камерън поднесе съболезнования към Путин
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън поднесе на руския президент Владимир Путин съболезнованията си за загиналите при вчерашната катастрофа на руски пътнически самолет, изпълняващ чартърен полет, в Египет, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Камерън се обадил на Путин тази сутрин. Великобритания споделя болката и мъката на руския народ, му казал той и изразил готовност Лондон да окаже помощ на Москва.

Путин благодарил на Камерън за предложението, но заявил, че Русия не се нуждае от помощ, тъй като нейни следователи вече работят на мястото на катастрофата.

Всички 224 души на борда на самолета загинаха при катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно така е изразявал съблезнования и за прасенцата в Оскфорд
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1. В разследването участва и Египет !Днес Euronews , дава видео от изказването на Египетския президент : " Рано е още да се дават хипотези за причините , ще отнеме време на разследването !Не може да скочиш и да обвиниш някой ,още първия ден , защото не ти харесва. Както прави Камерън !
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато изучавахме английски , ни обясниха значението на : " Съжалявам ", когато англичанин ти каже .Това незначи че той съжалява . Значи че ти съжаляваш , за това , което сее случило !
2
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От наглосаксонец да поискаш помощ е все едно да поискаш кобра да ти бие ваксина!
1
44
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те и за Курск не се нуждаеха от помощ. Но при самолетната катастрофа е разбираемо - не искат никой да научи истината, а искат да си оповестят тяхна си "истина" за причините.