Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция

Самовзривилата се в Сен Дени е братовчедка на Абделхамид Абауд
Обновена: 19 ное 2015 15:38 | 19 ное 2015 15:04,
210
Хасна Аитбулахсен – първата жена камикадзе във Франция
Снимка: Стопкадър iTele.fr

Джихадистката Хасна Аитбулахсен стана първата жена камикадзе във Франция. Тя е 26-годишна френска гражданка и е братовчедка на Абделхамид Абауд. Той се смята за координатора на атентатите в Париж от 13 ноември, който има двойно гражданство - белгийско и мароканско.

Хасна Аитбулахсен е била наскоро обсебена от джихада и е публикувала снимка (снимката в статията) в социалните мрежи на 11 юни с текст, написан с правописни грешки: "Скоро ще отида в Сирия", пише изданието dhnet.be.

Още по темата

Но там тя всъщност никога не е стъпвала. Била е замесена в трафик на наркотици и е била управител на фирма за недвижими имоти. Заподозряна е, че Абделхамид Абауд е бил настанен при нея.

Разследващите успели да открият скривалището на терористите тази сряда в Сен Дени, които планирали да извършат нови нападения срещу Франция. Свидетел разказва, че Хасна активирала жилетката си с експлозиви, докато снайперистите са стреляли в нейна посока. Очевидецът добавя, че са се разхвърчали части от човешко тяло и главата й на улицата.

В социалните мрежи Хасна Аитбулахсен не крие възхищението си към Хаят Бумедиен, която стана известна като вдовицата на Амеди Кулибали, отговорен за заложническата драма в магазин за кашерни храни в Париж.

По-късно е публикувала и нейна снимка, на която е с никаб, размахваща пистолет. В началото на септември е публикувала снимка, на която се виждат розови боксови ръкавици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таз не става за *****Един грозилир по-малко
89
0
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Жена-СузиНамали малко оборотите!!!Ще почупиш маникюра!!!
88
2
 
1
 
! Отговори
- преди 8 години
93, искам да затвориш за 10 секунди очи и да си представиш, че си мъртъв. КОЕ е това, което ще осмисли живота ти?! ЕДНА ДУМА. ТОва ще те попитат драги. На никой няма да му пука нито за децата, нито за духовните мравки, с които вършееш света, нито за другите. Една дума.Напиши я. Имаш ли я? Готов ли си да пукнеш днес, сега. Ти за какво се роди? Една дума. едно, две, три, пет, десет ... не важи. Една дума напиши пълна със смисъл за теб. Имаш ли я?
87
0
 
1
 
! Отговори
гробaр преди 8 години
до 83 осмислям и тебе дa те нaе?бa сериозно, товa ще ти изпълни цялосно животa мем
86
1
 
1
 
! Отговори
- преди 8 години
Знайко, кое да ти е вечно? Тялото? Кое искаш от теб да остане вечно? Нещо, което никой друг няма? Нещо, за което ти смяташ, че си много важен? Нещо, което си заслужава да остане безсмъртно? Има ли?! Аз мисля, че няма такова. Хайде опровергай ме.
85
1
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
до 93Храня птици. Не задавай *** отговори. Правило номер 1.
84
2
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
Така че бате много внимавай какви ги дрънкаш, за да ти е готина умирачката. Само така ще имаш гаранция, че няма да попаднеш на тези като женицата от снимчока. Сега, че не помниш га си изповядвал и ти исляма и си изтрещявал подобно на нея, това е друга тема. Фактът, че си тук и я коментираш по този начин говори, че си свързан с подобни ...душички.
83
1
 
5
 
! Отговори
до 83 преди 8 години
Забравила си да се подпишеш с обичайния си ник: Жена.Иначе на въпроса ти: моят живот се осмисля с: 1) работата ми, която променя живота на много хора по света към по-добро от това да се взривяват, убивайки други; 2) приятелите ми и съратниците ми, с които работя за общи каузи; 3) семейството и децата ми, за които правя всичко възможно, за да станат мислещи, независими и обективно гледащи на света хора.А твоят живот с какво се осмисля? Със заяждане по форумите, нали?
82
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 83Моята кауза....е вечен живот.Малка ли ти се струва???
81
1
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 83Моята кауза....е вечен живот.Малка ли ти се струва???
80
1
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
до 88В грешка си бате. Шансът да я срещнеш като пукнеш е доста голям. И не тя твоята, ами ти нейната бургия да поемеш. Просто да си наясно. За коментарчетата ти да се замислиш, не за друго. Като пукнеш религията ти няма значение. Тази ще отиде там където и всички, които са скочили от мостове, блокове, ....или при Робин Уилямс. Направо на седянка са всички там. Цакат белотчето и гният в забвение.
79
1
 
3
 
! Отговори
bahmaamu преди 8 години
E pa sega she se nalapa na rezani burgii v tehniq rai
78
1
 
7
 
! Отговори
Кърнарев преди 8 години
Сега ще я чакат 70 девстврника в рая, ако всевишния я приеме там.
77
3
 
1
 
! Отговори
- преди 8 години
"А на тези буквално им харесва да се самоубиват ..."Глупости! Откъснатата й глава ли е проговорила или някой е общувал с клетата и душа, която не е разбрала какво се случва, че да знаеш, че им било харесвало да се самоубиват?!
76
0
 
3
 
! Отговори
в преди 8 години
не се е родила на правилното място, ако не я бяха промили можеше да поживее малко повече и да понаучи едно две неща за радио детонатори... язък уж жените трябва да са по умни:(
75
15
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
По тематаКолко от Вас, драги мъже, биха умрели и дали живота си за някаква кауза? А тя е?Та вие за какво точно сте живи? Многооо ми е интересно! Кое ви осмисли, драги мъже?! Парите, броя на е?аните, ревящата челяд вкъщи, бройката на прецаканите? Кое Ви прави Вас важни?!
74
2
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
По тематаКамикадзе на японски език означава "божествен вятър" (от kami - бог, kaze - вятър).
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно не мога да разбера от снимката: грозната арабска мадама забрадка ли носи или това е брадата й? :)))Кой знае изтрещялите й братовчеди колко са я "обслужвали", козата ***...Особено оня, "Мозъка" :)))То и той като му видиш снимката е един мозък, ум да ти зайде...
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много интегрирани тези френски араби, никога не била в Сирия , родена във Франция, управител на фирма за недвижими имоти а пише с правописни грешки накрая участва в атентат и се взривява, Пример за добра френска интеграция
71
4
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Обява: гарантирам, че не мога да обещая, че няма да го гръмна, че няма да псувам майка му, няма да се лъзгам по бившите и бъдещите му любовници,но мога да им изскубя косите качествено,ако съм на кеф,не съм го правила от 4-и клас, тоест от 10 годишна, но не ми е проблем да получа вдъхновение,не понасям пушещи комини, които да осмърдяват живота и гениалното поколение, което със сигурност ще създадем, няма да е мега красиво,но ще е грандЕ-умно, просто защото не може аз да съм гений, а те да не са.